bedja Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 (upraveno) Zdravím všechny... ...tak i pro relativně krátkém působení tady na fóru...jsem lapen...a nakažení chronovirem nabralo nečekané obrátky... ..neplánovaně a víceméně náhodně jsem pořídil notoricky známé hodinky Tag Heuer Carrera Chrono po kterých jsem léta pokukoval... Jsem z nich nadšený a jak se uklidním a přestanou se mě třepat ruce...tak přidám více foto...zatím jedno rychlé foto z terénu.. Upraveno 7. července 2011 uživatelem bedja
jordy Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Tah vypadá luxusně. Jaký mají rozměr?
relativ Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Tah vypadá luxusně. Jaký mají rozměr? Na nete o nich nie je ani zmienka, tak som si ich odmeral - 41 mm.
bedja Odesláno 7. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2011 (upraveno) ...jsou luxusní celé.. ..průměr je skutečně 41mm..měřil jsem dvakrát.. Upraveno 7. července 2011 uživatelem bedja
bedja Odesláno 7. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2011 ...ještě jedna fotka na alcantaře..
rancor Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 parada..uprimne, jak se lidove rika..ses s tim zacatkem moc "nesral",co? ) aneb proc ztracet cas:) gratulace!! hod sem este foto na ruce, jestli mas;)
robo Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Paráda, gratulujem, už si v tom a bude sa to len zhoršovať, resp. čo to hovorím zlepšovať Inak, voľba perfektná tu niet čo vytknúť, hádam, ako už bolo povedané foto na ruke sa žiada
bedja Odesláno 8. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Paráda, gratulujem, už si v tom a bude sa to len zhoršovať, resp. čo to hovorím zlepšovať Inak, voľba perfektná tu niet čo vytknúť, hádam, ako už bolo povedané foto na ruke sa žiada ...tak to mě uklidnilo...ta diagnoza.. :D:D
bedja Odesláno 8. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2011 ...díky a přikládám opět rychlo foto na ruce při západu slunce..
akicz Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 parádní hodinky, velká klasika a aktuálně můj skromný střednědobý cíl a sen ať slouží
T1000 Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Móóc hezký a dobře ti sedí. Gratulace.
humidor Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Blahopreju! Neresil jsi, jakou barevnou variantu zvolit? Ja se s tim neco natrapil... Nakonec jsem sel do cervene vterinovky a cernych subciferniku. Doporucuju jeste poridit njk pekny perforovany remen - na nem vypada tahle klasika s bilym okruzim subciferniku proste uzasne. Muzu se zeptat kdes nakupoval? Myslim CR / cizina? Jakou mas odchylku? Me se to ustalilo na nejakých minus trech ctyrech vterinach za 24 hodin.
Chorche Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Carrery jsou krásné hodinky a je to klasika, gratuluju!
bedja Odesláno 8. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2011 ...děkuju...všem...za pozitiva...jsou opravdu krásné..a dlouho jsem se na ně načekal...ani nevím co by je přebilo...snad jen Superocean Heritage Chrono.. ....ale to bude až další LEVEL...
bedja Odesláno 8. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Blahopreju! Neresil jsi, jakou barevnou variantu zvolit? Ja se s tim neco natrapil... Nakonec jsem sel do cervene vterinovky a cernych subciferniku. Doporucuju jeste poridit njk pekny perforovany remen - na nem vypada tahle klasika s bilym okruzim subciferniku proste uzasne. Muzu se zeptat kdes nakupoval? Myslim CR / cizina? Jakou mas odchylku? Me se to ustalilo na nejakých minus trech ctyrech vterinach za 24 hodin. ...díky... ..variantu jsem neřešil, poněvadž byla koupě výsledkem náhodné debaty tady na fóru..a tak je mám. ..jsou kupované u Hanáka před rokem a stav bych určil 99,8 % tedy téměř nové.. ..variantu Racing s červenou vteřinovkou jsem měl na ruce předevčírem ve Vídni..a nevypadá taky špatně..díval jsem se na ně kvůli kaučuku co jsem tam chtěl koupit..ale prodavač mě to rozmluvil, že na oceli jou tyto klasiky prostě PERFECT..!! tak jsem se nehádal..protože s tím názorem souhlasím.. a odchylku poměřím až se vnitřně uklidním z euforie, kterou mě způsobily..
robo Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 (upraveno) Všetky náležitosti splnené. OK. Dúfam, že si ich aj zapil, aby išli dobre, to vieš je to prírastok do rodiny ...díky a přikládám opět rychlo foto na ruce při západu slunce.. Upraveno 8. července 2011 uživatelem robo
bedja Odesláno 8. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Všetky náležitosti splnené. OK. Dúfam, že si ich aj zapil, aby išli dobre, to vieš je to prírastok do rodiny jojo zapil za čerstva...napadlo mě, že je to dobrý nápad...
robo Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 To patrí k tomu, to ti chválim, aj ja to tak robím jojo zapil za čerstva...napadlo mě, že je to dobrý nápad...
bedja Odesláno 9. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2011 To patrí k tomu, to ti chválim, aj ja to tak robím ..no ale nechci to pak vidět tu oslavičku..když dojde někdy na Superoceany ... )) měl jsem je včera na ruce v Eurovii s bílým perleťovým cifrem...to budou moje jak se to tady říká..? ...definitivní hodinky..!!??
Motor Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Oooo nějaký nový Carrery :-) zdravím sednou Ti jsou sqělý ale já ted zase řeším že bych šel do jiných ty Day Date bych prodal nekonečný boj : Brietling Superocean Heritage Chrono nebo Brietling Chronomat.Každopádně už mě žena vyhodí z domu :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se