Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím všechny diskutéry a případné rádce,

Po úspěšném absolvování VŠ mi děda přislíbil koupit hodinky v cenovém rozpětí 10 000 Kč. Chci nějaké památeční, které vydrží...

Jelikož je mým koníčkem (aktivním i pasivním) motorsport, tak určitě musí mít něco společného s auty. :angel:

Bohužel na vysněné TAG Heuer Monaco rozpočet nestačí, proto jsem hledal alespoň nějaké podobné. Favoritem je CERTINA DS PODIUM SQUARE.

Nemusí být nutně nové, ale aspoň 95% stav. Musí se také hodit k obleku, ale ve většině případů nosím jeansy s košilí.

Máte prosím nějaké další návrhy, které by splňovaly mé podmínky (obvod ruky 18cm)?

předběžný výběr...

Posted Image

ideální design (ale asi jen dražší automaty) :whistle:

Posted Image

PS: Pokud by se mi váš návrh hodně líbil (automaty třeba), tak jsem si ochotný nějakou tisícovku připlatit ze svého... :evil:

Upraveno uživatelem bazi
Odesláno (upraveno)

Na hodinky jsem se byl podívat v hodinářství Hanák v Brně a nakonec jsem se rozhodl pro ocelový tah. Kožený řemínek si koupím v budoucnu.

U Hanáka jsou tyto hodinky za 14 450 Kč.

Na internetu jsem našel levněji:

Tiphodinky.cz = 12 490 Kč

kralovstvihodinek.cz = 13 041 Kč

Máte s uvedenými obchodníky zkušenost? Případně, kde sehnat levněji ? klidně i zahraničí.

Dík moc.

Upraveno uživatelem bazi
Odesláno

Můžu vědět, proč bych toho měl litovat? Kvůli okoukání? Nebo mají mezi hodinkáři nižší renomé?

Nad TG Monaco slintám už 2 roky, tak nepředpokládám, že by se mi hranatý styl znelíbil. :)

Odesláno

No, kdyby to měla být památka na někoho, asi bych bral jenom nové, aby na tom skutečně kromě prodávajícího a výrobce nebyla ruka nikoho jiného. Už jen pro tu symboliku. Časem si pořídíš nějaké vysněné a dědův dárek bude uložený/vystavený pro vzpomínku. Když dědovi na ty nové přidáš, bude to i společná památka.

Tvoje volba nevypadá vůbec špatně. Hranaté, kulaté - nemá cenu řešit z řady důvodů. Pokud se ti líbí tyhle, je to ok. Nač být ovlivněn stádem. Ty hodinky mají mít větší význam něčím jiným ...

Jinak si stačí prolézt www.worldofwatches.com nebo podobné stránky a v pásmu 300-500 USD si třeba vybereš. Jsou tam kromě jiného moc hezké citizeny. Ty bych si asi vybral spíš.

Odesláno

Gilius: Dík za radu, ale už jsem prakticky rozhodnutý, že vezmu ty Certiny.

agentzgor: Moc díky za kvalitní názor. Máš pravdu, v tomto případě jedině nové...

• po 2 týdnech...
Odesláno

sice obchod ti poradit neviem, avsak urcite budes spokojny, mal som tie quarzove co tu mas s hnedym naramkom a teraz mam presne tie automaty a su neskutocne :D

myslim si, ze v tej cene nemaju konkurenciu... prisetri nieco v tej amerike doloz z vreckoveho a kup tie automaty... :whistle:

co sa tyka TH Monaco tak sa mi viac pacia TH LS tie su nadherne, monaca sa na nechytaju... momentalne moje vysnene :thumbsup_anim:

Takže hodinky jsou vybrané, už je jen koupit :)

Jedu teď na 2 měsíce do USA, poradí prosím někdo solidní kamenný obchod s Certinama třeba v New Yorku?

post-15319-082666900 1311363723.jpg

Odesláno

Takže hodinky jsou vybrané, už je jen koupit :)

Jedu teď na 2 měsíce do USA, poradí prosím někdo solidní kamenný obchod s Certinama třeba v New Yorku?

Asi Tě zklamu, ale na 99,9 % Certiny v USA nekoupíš.... taky jsem měl na jeden model zálusk, ale Swatch prostě v USA nemá autorizovaného dealera a mě se nepodařilo nalézt žádného prodejce, kromě sem jedněch hodinek on-line. Pravděpodobný důvod je, že v USA mají ve stejné cenové hladině už Tissot a Hamilton.

Odesláno

Giovany21:

Hmm, tak už začínám tušit, proč tady všichni mluví o silné nákazivosti :) Jsou nádherné...

Uvidíme, kolik si vydělám v USA a rozhodnu se asi podle toho :)

BTW: TG LS mají taky něco do sebe, ale aura S. McQueena je jen jedna :)

kloubik:

Fakt jsi mě moc nepotěšil. Každopádně budu dál hledat a kdyžtak dám vědět :)

Odesláno

Bazi, mozno ta kloubik nepotesil... ale na druhej strane ti ukazal inu moznost, ako ziskat z usa lepsie znacky (tissot a hamilton) za rovnaky peniaz :)

dobre si svoj nakup rozmysli :)

Odesláno (upraveno)

Fiha ci lepsie o tom by sa dalo polemizovat ...

Povedal by som, ze je to na rovnakej urovni, avsak co si na Certine cenim je DS koncept a pri vsetkych modeloch 10 ATM vodotesnost a to aj u oblekovych hodinkach...

pri tych sportovo elegantnych ako Certina DS PODIUM SQUARE ci uz quarz alebo automat ak mas aj kovovy naramok mozes s nimi bez problemov plavat a potapat sa do par metrov...

Dam ti dobry tip na Hamiltony : X mach cierne prevedenie je neskutocne tiez sa na ne chystam... :suicide_anim:

Bazi, mozno ta kloubik nepotesil... ale na druhej strane ti ukazal inu moznost, ako ziskat z usa lepsie znacky (tissot a hamilton) za rovnaky peniaz :)

dobre si svoj nakup rozmysli :)

post-15319-052492200 1311499498.jpg

Upraveno uživatelem Giovany21

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...