Potkan Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Odesláno 20. května 2012 Mrkni na Chrono24, jsou tam i levnější..
Gifot Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Ozivim toto myslim zajimave vlakno. Docela me zaujaly tyto krasky no a univerzalni mi prijdou urcit, budou pekne k obleku i k teplakum...nemate tu nekdo zkusenost s ttou SELLITOU SW200-1
Gifot Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Ozivim toto myslim zajimave vlakno. Docela me zaujaly tyto krasky no a univerzalni mi prijdou urcit, budou pekne k obleku i k teplakum... teda myslimnemate tu nekdo zkusenost s ttou SELLITOU SW200-1
Hasňa Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Kozeny pasek neni moc univerzalni, do vody se moc nehodi.
Horhe Odesláno 23. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2012 (upraveno) Docela bych si je dokázal představit i na meshi.K tý sellitě...No je to do detailu vobšlehlá eta. Resp co skončil patent, tak na základě výkresů udělanej strojek. Díly jsou mezi sebou nahraditelné, takže asi horší než Eta nebude. Strach bych z ní neměl. Ikdyž jsem teda žádnou osobně neměl. Jo a k teplákům teda moc nejdou IMHO. Upraveno 23. května 2012 uživatelem Horhe
misoo Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 od muhle glashutte mi este prijdu univerzalne tieto, proste klasika (k dokonalej univerzalnosti by mozno pomohlo dat prec ten cerveny cicik na 12, a pilotsky trojuholnik nahradit 12-kou, a posunut datum dalej od 3, a........
Gifot Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 V 23. 5. 2012 v 13:00, 'misoo' napsal: od muhle glashutte mi este prijdu univerzalne tieto, proste klasika (k dokonalej univerzalnosti by mozno pomohlo dat prec ten cerveny cicik na 12, a pilotsky trojuholnik nahradit 12-kou, a posunut datum dalej od 3, a........ NO s takovima upravama udelas univerzali ze vseho:]
Gifot Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 (upraveno) V 23. 5. 2012 v 11:46, 'Horhe' napsal: Docela bych si je dokázal představit i na meshi. K tý sellitě... No je to do detailu vobšlehlá eta. Resp co skončil patent, tak na základě výkresů udělanej strojek. Díly jsou mezi sebou nahraditelné, takže asi horší než Eta nebude. Strach bych z ní neměl. Ikdyž jsem teda žádnou osobně neměl. Jo a k teplákům teda moc nejdou IMHO. Ok jeste ze teplsky nenosim... Osobne mam trosku averzi uci meshi ale zkusit se ma vsechno Upraveno 23. května 2012 uživatelem Gifot
zibarek Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Nevím, zda už zde někdo postoval tyto Eposy, ale také pěkný univerzál a za slušnou cenu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se