azeppelin Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 (upraveno) Nejdříve jsem chtěl B uhr. Srovnával jsem si různé značky. Došel jsem k závěru že stowa je pro mne top. Archimede mi neseděly rozměry a mají příliš subtilní "nožky" v proporci s ciferníkem. Laco mi nesedí vůbec, úprava pouzdra se mi vůbec nelíbí. Stowa jsem zvolil jako nejlepší volbu. Pak jsem začal řešit jaké Stowa. Nakonec jsem zjistil že potřebuji MO . a místo Buhr stowa... vintage zenith special, nebo něco podobného (cenově to vyjde podobně když máš kliku). Popř. k tomu něco od Sinn, jako aletrnativu v modernějším hávu. Upraveno 13. července 2011 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
algy Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 V 13. 7. 2011 v 8:40, 'ava' napsal: Archimede má zastoupení,ale kdy vyzkoušet Laco. Zastoupení Laco v ČR, já jsem si kdysi domluvil vyzkoušení v rámci nějaké jejich předváděčky v Brně na VUT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 16. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Laco se dá vyzkoušet v pražské hospodě pro letce, Ulice Lucemburská 11... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 16. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 V 13. 7. 2011 v 8:40, 'ava' napsal: Archimede má zastoupení,ale kdy vyzkoušet Laco. Laco se dá vyzkoušet v pražské hospodě pro letce, Ulice Lucemburská 11... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 18. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 V 13. 7. 2011 v 8:50, 'azeppelin' napsal: Nejdříve jsem chtěl B uhr. Srovnával jsem si různé značky. Došel jsem k závěru že stowa je pro mne top. Archimede mi neseděly rozměry a mají příliš subtilní "nožky" v proporci s ciferníkem. Laco mi nesedí vůbec, úprava pouzdra se mi vůbec nelíbí. Stowa jsem zvolil jako nejlepší volbu. Pak jsem začal řešit jaké Stowa. Nakonec jsem zjistil že potřebuji MO . a místo Buhr stowa... vintage zenith special, nebo něco podobného (cenově to vyjde podobně když máš kliku). Popř. k tomu něco od Sinn, jako aletrnativu v modernějším hávu. Ten Zenith oje je už hodně důchodcovskej styl.. ale proti gustu žádný dišptutát. Každopádně ze těchto hodinek Stowa je nejvíc elegantní provedení B-Uhr. Ten Sinn je taky zajímajej, pěknej je chronograph co dělali pro Bundeswehr. Jinak ceny celkem přívětivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twisp Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 Ja jsem po celkem dlouhem rozvazovani mezi Archimede, Steinhart, Laco a Stowa, zvolil Laco 42 v automatu a musim rict, ze volby nelituju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 25. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 V 24. 7. 2011 v 16:46, 'twisp' napsal: Ja jsem po celkem dlouhem rozvazovani mezi Archimede, Steinhart, Laco a Stowa, zvolil Laco 42 v automatu a musim rict, ze volby nelituju. moc pěkný, já jsem po dlouhém zvažování nakonec letecký hodinky nekoupil, asi to vidím spíš jako až druhé hodinky, přeci jen nejsou tak univerzální.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohy Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 V 25. 7. 2011 v 15:24, 'Ronin13' napsal: moc pěkný, já jsem po dlouhém zvažování nakonec letecký hodinky nekoupil, asi to vidím spíš jako až druhé hodinky, přeci jen nejsou tak univerzální.. zajímalo by mě jak je nasazený - sesazený dýnko - na hodinkách LACO - je to lisovaný? sroubovaný nebo jakým stylem je to udělaný? nevidím tam žádný "zářezy" na vyšroubování - omlouvám se za neodborný popis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 V 10. 7. 2011 v 20:13, 'Ronin13' napsal: Zdravím, Mám dotaz ohledně Laco Flieger 42 auto a Archimede Pilot H. Uvažuji o koupi buď Archimede nebo Laco. Otázka je co se týče zpracování, je Laco lepší než Archimede? Vlastníte někdo Laco flieger 42 auto? V podstatě tyto dva modely jsou téměř stejné hodinky, jedný důvod proč si připlatit za Laco mi příjde histore. Na druhou stranu se mi zdá u Laca divná korunka v tomhle je zpracování u Archimede řekl bych elegantnější. Co myslíte? archimede nabízy aj průhled na strojek a celkem se mi zdá hezčí,jinak bych šel radši do chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 V 6. 9. 2011 v 5:32, 'zekon7302' napsal: archimede nabízy aj průhled na strojek a celkem se mi zdá hezčí,jinak bych šel radši do chrono Třeba takto: (omluvte to svinstvo na pouzdře... musím najít nějaké čistítko...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se