Chinasky Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 (upraveno) Zdravím páni, včera som konečne po dlhej dobe dal nový NATO strap na Samuraje, a výsledok ma vcelku potešil. Tak sa o radosť delím s vami. Remeň je od Eichmulleru, hodinky od SEIKA, fotky od Blackberry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. července 2011 uživatelem Chinasky
bandicoot Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Remeň je od Eichmulleru, hodinky od SEIKA, fotky od Blackberry a plachty od Profinautic.com sorry nedalo mi to Vypadá to super (pro mě překpavpivě)
Chinasky Odesláno 12. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2011 a plachty od Profinautic.com sorry nedalo mi to Vypadá to super (pro mě překpavpivě) ospravedlnujem sa, ale nemam vela moznosti to zmensit. Bolo by to uplne rozmazane
Karlos Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Vypadá to dobře, taky jsem o tom uvažoval. Není ten řemen moc tenký?A proč by fotky byly rozmazené? Mám to automaticky zobrazené na 35% velikosti a vypadá to úplně normálně, tak nechápu proč to nemůžeš zmenšit.
Chinasky Odesláno 12. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2011 ach jo. ja reku ze vas potesim. Da sa to zmazat, a ze by som to tam nahral znovu ? Uz ich mam v mensom. nejde mi to uz editovat...
little_w Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Super, na léto ideální řemen. Nic pohodlnějšího neznám. to jde i na damasko? to cumim!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se