PetrLBC Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 No také bych z toho nedělal kovbojku, chyba se stát může, jeden policista nedělá piráty ze všech.Spíše mě zaráží a štve, že dnes jezdí lidi s kamerou a vzájemně se natáčejí a pak to třeba zveřejňují na internetu apod. - od policie tento záznam asi noviny nedostali. A dokonce se už toho chytají i firmy (autokelly) a nabízí to jako geniální příslušenství do auta
josuk Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 V praxi samozřejmě nestřílel ani jednou, zato výslechy vedle denně... ...nikomu to nepřijde divný. Není to vůbec divný. Kdybyste někdo chtěl levnější náboje... asi tušíte, kde se zeptat?? .... Správně!
cigi Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Ještě že toho nešťastníka nestrčili pod protijedoucí domíchávač, to by asi tak lehce vinu nepřiznali. Nekouká se na to vůbec dobře. Nezastával bych se jich, i když chápu, že blbost z přehšle snahy může udělat každej a zlý úmysl v tom nebyl. Trpišovský je úplně jiná liga.
PepaSFI Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 No také bych z toho nedělal kovbojku, chyba se stát může, jeden policista nedělá piráty ze všech. Spíše mě zaráží a štve, že dnes jezdí lidi s kamerou a vzájemně se natáčejí a pak to třeba zveřejňují na internetu apod. - od policie tento záznam asi noviny nedostali. A dokonce se už toho chytají i firmy (autokelly) a nabízí to jako geniální příslušenství do auta Jeden příklad jen tak pro ilustraci Můj odkaz Možná kdyby měl kameru "pirát" Lacina tak třeba dopadl jinak. Takhle jsme viděli jen ty rozmazané omalovánky co nám předkládají televize, přesto že ta dopravní kamera dává lepší obraz.
PetrLBC Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Jeden příklad jen tak pro ilustraci Můj odkaz Možná kdyby měl kameru "pirát" Lacina tak třeba dopadl jinak. Takhle jsme viděli jen ty rozmazané omalovánky co nám předkládají televize, přesto že ta dopravní kamera dává lepší obraz. Mě štve ten princip, kam to postupuje - teď kamery,za chvilku odposlechy atd. Jinak odkazované video jasně dokazuje, co jsou schopna udělat média a jaká je jejich síla.
jartop Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 (upraveno) Mě štve ten princip, kam to postupuje - teď kamery,za chvilku odposlechy atd. No jo... ABL má na videu nahrané, že tu Kočí vlastně neodposlouchávali. Upraveno 13. července 2011 uživatelem jartop
long Odesláno 14. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Mě štve ten princip, kam to postupuje - teď kamery,za chvilku odposlechy atd. Jinak odkazované video jasně dokazuje, co jsou schopna udělat média a jaká je jejich síla. Fakt nevím co tě štve na kameře v SOUKROMÉM OSOBNÍM AUTĚ. Zapoj hlavu, tedy kdyby tam ta kamera nebyla, byl by vyník na 99% na druhé straně. Navíc policajti budou mít kamery dle mého třeba do roku povinné ve všech autech, kvůli lidem co jim neuhnou, chovají se agresivně,diskutují s nimi o přestupcích a snaží se je uplácet (policie se také ozdraví). Bude to prostě dobře pro obě dvě strany a hlavně možná lidi začnou mít k POLICII úctu co si zaslouží, když se ještě trochu změní a bude opravdu dodržovat heslo POMÁHAT A CHRÁNIT. Čekal jsme na vaše reakce, havárka se stala včera ráno mezitím co jsem byl na čepací stanici 20 metrů od havárky a jeli jako HOVADA. Kamera nemusela nic zkreslovat.. :-( Rána to byla jako prase a jen díky tomu, že ten člověk před nimi nestál na brzdě netrefili ještě to béžové auto vpravo.
josuk Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 (upraveno) Rána to byla jako prase a jen díky tomu, že ten člověk před nimi nestál na brzdě netrefili ještě to béžové auto vpravo. někde se to srovnávalo a je skoro jedno, jestli auto má zabrzděný kola. Při tom primárním nárazu, ta síla je tak strašná, že gumy stejně jdou do smyku, at brzdí nebo ne. Brzdění hraje roli až desetiny sekundy potom, kdy auto jede a zastaví bud dřív nebo pozdějc. Každopádně ten polda to těžce nezvlád, kdo to tam zná, tak ví. Může jet klidně třeba 200, ale musí zastavit na vzdálenost co vidí. Takhle se přihasit do křižovatky, tak smete každýho - i po tom velkým nárazu (s aktivací pytlů) zastavil vlastně až za křižovatkou.. a to je uplně špatně! edit: je dobře vidět když otevřou dveře a jak se z auta vyvalí ten kouř z airbagů - moc velká legrace to pro ně taky určitě nebyla.. Upraveno 14. července 2011 uživatelem josuk
long Odesláno 14. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2011 někde se to srovnávalo a je skoro jedno, jestli auto má zabrzděný kola. Při tom primárním nárazu, ta síla je tak strašná, že gumy stejně jdou do smyku, at brzdí nebo ne. Brzdění hraje roli až desetiny sekundy potom, kdy auto jede a zastaví bud dřív nebo pozdějc. Každopádně ten polda to těžce nezvlád, kdo to tam zná, tak ví. Může jet klidně třeba 200, ale musí zastavit na vzdálenost co vidí. Takhle se přihasit do křižovatky, tak smete každýho - i po tom velkým nárazu (s aktivací pytlů) zastavil vlastně až za křižovatkou.. a to je uplně špatně! Popravdě to tak nevypadá, ale zastavil v křižovatce na druhé straně hned za ostrůvkem jako by cesta odbočka od JINONIC, tedy po havárce od střetu jel ještě tak 10 až 12 metrů. Podle mě se nedíval před sebe jelikož tam VŮBEC NEBRZDIL.
PetrLBC Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Fakt nevím co tě štve na kameře v SOUKROMÉM OSOBNÍM AUTĚ. Zapoj hlavu, tedy kdyby tam ta kamera nebyla, byl by vyník na 99% na druhé straně. Navíc policajti budou mít kamery dle mého třeba do roku povinné ve všech autech, kvůli lidem co jim neuhnou, chovají se agresivně,diskutují s nimi o přestupcích a snaží se je uplácet (policie se také ozdraví). Bude to prostě dobře pro obě dvě strany a hlavně možná lidi začnou mít k POLICII úctu co si zaslouží, když se ještě trochu změní a bude opravdu dodržovat heslo POMÁHAT A CHRÁNIT. Čekal jsme na vaše reakce, havárka se stala včera ráno mezitím co jsem byl na čepací stanici 20 metrů od havárky a jeli jako HOVADA. Kamera nemusela nic zkreslovat.. :-( Rána to byla jako prase a jen díky tomu, že ten člověk před nimi nestál na brzdě netrefili ještě to béžové auto vpravo. Mě jde o ten princip - za chvíli budeme muset sledovat jeden druhého, vzájemně se natáčet, nahrávat si rozhovory atd. - to je věc co mě štve. To by tě bavilo? Mít takového velkého bratra všude? Vem to obecně co z toho všeho vlastně udělala média - nehody se dnes a denně stávají a stávali se i předtím, komu z nás se nestala někdy nějaká minela. Třeba to byl policista začátečník, dostal hlášení o třeba domácím násilí a vyrazil - adrenalin, nové prostředí atd udělá své a prostě zapomněl zapnout maják ... bud a hned je z toho aféra jak policajti jezdí jak hovada atd. A to že jel podle tebe jak hovado - jak by měl podle tebe jet k zásahu? (OK, neměl zapnutý maják, to byla chyba za kterou bude jistě potrestán) Kameru dobrá, ale ať poslouží vyšetřování či dokazování u soudu, ale nelíbí se mi dávat to do médií a ukazovat na jednom videu jak jsou všichni špatní. Je to podle mě prostě jenom politické téma - to bych taky mohl jít, natočit si zedníka jak mi postaví křivě zeď a dát to do médií a hurá, všichni zedníci stojí zaprd...
Jay Doll Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Petře ale on majáky zapnuté měl. Policejní majáky blikají v určitém intervalu, ne permanentně, a navíc jedna strana po druhé. Video je zpomalené a interval, který zachycuje stačil na zaznamenání jednoho bliknutí levého majáku, což potvrzuje, že je zapnuté měl.
josuk Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Mě jde o ten princip - za chvíli budeme muset sledovat jeden druhého, dřív to byla baba domovnice, co sbírala veškerý informace, dneska holt jsou ty technický prostředky dostupný a dostupnější.. Ten princip je tu odjakživa. Informace byly jsou a budou nutný, někdo je sbírá víc někdo míň, na tom principu není nic špatnýho. Jinak u soudu a ve sporech je s technikou problém v tom, že podobné "důkazy" jdou také vyrábět.. takže právě u soudů bych něco podobného jako důkaz bral s velikánskou rezervou. Ale pobavit se a zanadávat si na blbýho řidiče... vždyt je to opravdu vůl, málem se tam ani nevešel do pruhu a vzal to o bokem semafor - auto prostě neměl pod kontrolou.. To Ti klidně potvrdí i sami poldové. O žádný princip tu nejde.
Mike-72 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Bomba je, že po takovýhle šlupě jdou dneska otevřít dvěře auta a po svých vystoupit.
PetrLBC Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 dřív to byla baba domovnice, co sbírala veškerý informace, dneska holt jsou ty technický prostředky dostupný a dostupnější.. Ten princip je tu odjakživa. Informace byly jsou a budou nutný, někdo je sbírá víc někdo míň, na tom principu není nic špatnýho. Jinak u soudu a ve sporech je s technikou problém v tom, že podobné "důkazy" jdou také vyrábět.. takže právě u soudů bych něco podobného jako důkaz bral s velikánskou rezervou. Ale pobavit se a zanadávat si na blbýho řidiče... vždyt je to opravdu vůl, málem se tam ani nevešel do pruhu a vzal to o bokem semafor - auto prostě neměl pod kontrolou.. To Ti klidně potvrdí i sami poldové. O žádný princip tu nejde. Je to tak s tím špiclováním, to nepopírám, ale vždycky mě to vadilo a nemám to rád. Proto jsem se k tomu ohradil.
Speedster Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 No já osobně nejsem moc fanda policie natož třeba městské...ALE v tomhle případě se prostě stala chyba která se stát může, mohl to být nováček nebo prostě jen blbec, ale to fakt neznamená že jsou všichni prasata. A je možný že jsem jen naivní když mám papíry jen dva roky, ale to že je to vina policisty je zcela jasný i kdyby tam kamera nebyla. Rozhodně to není vpořádku, a ten nabouraný by to měl dostat zaplacené do poslení koruny (což se nestane, amortizace). Spíš mě vadí že po tom nárazu se měli policajti okamžitě zajímat o řidiče toho auta, a ne obhlížet jak vypada jejich octávka.
Gilius Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Já bych si dovolil ještě jeden aspekt k zamyšlení - sám kolikrát jedu na nějaké zavolání, kde nevím, do čeho jdu. Ti chlapi, jak je psáno, jeli na tísňové volání....možná byl řidič už duchem jinde, jsme jen lidi, to se stává. Možná přemejšlel dopředu, do čeho jde, co se bude dít atd. Rozhodně jej to neomlouvá, ale dokážu pochopit, že mohl být na jisté adrenalinové vlně a prostě toho bylo moc a nezvládl to. Jak tu psal někdo vejš o těch hasičích, že důležité je dojet....ano, to je svatá pravda. Někdy se prostě snaží řidič výjezdu nahonit každou vteřinu, páč může jít o život a, bohužel, chybujeme všichni.Naštěstí to odnesla jen auta .
Onisau Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Bylo hlasene napadeni, oni k nemu jeli, spechali a stala se nehoda. Co je jako za problem? To se asi muze stat, nedelal bych z toho aferu. Přesně tak. Tady důvod k rychlé jízdě byl jasně dán a byl legální. Dělat z toho aféru je podle mne hloupost. Dementi jako Trpišovský a spol jezdí jako prasata aby byli první ve frontě na KFC.... Já bych si dovolil ještě jeden aspekt k zamyšlení - sám kolikrát jedu na nějaké zavolání, kde nevím, do čeho jdu. Ti chlapi, jak je psáno, jeli na tísňové volání....možná byl řidič už duchem jinde, jsme jen lidi, to se stává. Možná přemejšlel dopředu, do čeho jde, co se bude dít atd. Rozhodně jej to neomlouvá, ale dokážu pochopit, že mohl být na jisté adrenalinové vlně a prostě toho bylo moc a nezvládl to. Jak tu psal někdo vejš o těch hasičích, že důležité je dojet....ano, to je svatá pravda. Někdy se prostě snaží řidič výjezdu nahonit každou vteřinu, páč může jít o život a, bohužel, chybujeme všichni. Naštěstí to odnesla jen auta . Souhlas.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se