Venceremos1 Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 Najhroznejšie hodinky na svete... Produkcia Ruský MOLNIJA. Apropo, kam až možno padnúť aby sa dačo predalo...
kuncák7 Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 Chci se optat, kdes je našel ? Na stránkách výrobce nebo nějakého shopu ?
gougy Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 Proč to na mě působí jako montáž?
hupl Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 (upraveno) Podle těch fotek to na mě působí jako fotomontáž, ale je to síla... Upraveno 19. července 2011 uživatelem hupl
ricous Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 Jde o něco tak strašného, že jsem nevěřil v pravost fotografií a za vším viděl photoshop. Navíc jsem našel TYTO stránky, kde jsou kapsáče Molnija v edici "Celebrity", a tam tahle trojka chyběla. Což by mělo u ruských hodinek i svou logiku. Jenže brouzdal jsem dále a objevil TOHLE ...
kuncák7 Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 Díky. Jinak nechci nic říkat, ale na pozici vteřinovky bych viděl ještě jednoho a ten tyhle tři hravě strčí do kapsy ( jen ho asi do téhle společnosti rusové nedaj ). To pro odlehčení.Jinak je to slušně řečeno nevkus ( ale znám lidi, co tohle sbíraj ).
long Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 Jde o něco tak strašného, že jsem nevěřil v pravost fotografií a za vším viděl photoshop. Navíc jsem našel TYTO stránky, kde jsou kapsáče Molnija v edici "Celebrity", a tam tahle trojka chyběla. Což by mělo u ruských hodinek i svou logiku. Jenže brouzdal jsem dále a objevil TOHLE ... To je hnus velebnosti. To je snad opravdu možné POUZE v Rusku a tady na foru všichni nadávají na Číňany. -)
pato31681 Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 Ak by tam nebola ta trojka, tak cifernik by mohol byt celkom pekny, paci sa mi tam font aj farba. Mam ruske hodinky rad, ale toto by som si neobjednal
funf5 Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 proč jsem to vlákno otvíral Molnija u mě tímto skončila
skorbut Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Nackov je dnes v Rusku za tatru, o odbyt postarane. Sranda ze to vyrabaju prave Rusi.
svijanskymaz Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Kupit si tieto hodinky....?No povedzme,ze by clovek k tomu mal mat asi nejaku vnutornu pohnutku.Zberatel?Dost nevkusne.Ja by som ich nechcel osobne.Ale vobec mi na nich nevadia ti traja pani,skor pointa mi uteka...Z dejin poznam ovela vacsie svine ako tito traja...
long Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Kupit si tieto hodinky....?No povedzme,ze by clovek k tomu mal mat asi nejaku vnutornu pohnutku.Zberatel?Dost nevkusne.Ja by som ich nechcel osobne.Ale vobec mi na nich nevadia ti traja pani,skor pointa mi uteka...Z dejin poznam ovela vacsie svine ako tito traja... No myslím si, že ten švec je jistě v novodobých dějinách v TOP 3 !! Prostě v Rusku je možné vše.
pepster Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Opravdu strašidelný, co více říct..
svijanskymaz Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Mne tie hodinky stale vrtaju v makovici,co to je za ptakovinu.Ada vlastnil kapsace od Langeho a skonci na Molnijach...Ironia.
kuncák7 Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 No jo, ale zatímco to co měl v kapse mohl ovlivnit, taK to, že ho někdo nosí v kapse už naštěstí ovlivnit nemůže. Mne tie hodinky stale vrtaju v makovici,co to je za ptakovinu.Ada vlastnil kapsace od Langeho a skonci na Molnijach...Ironia.
Venceremos1 Odesláno 20. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Jde o něco tak strašného, že jsem nevěřil v pravost fotografií a za vším viděl photoshop. Navíc jsem našel TYTO stránky, kde jsou kapsáče Molnija v edici "Celebrity", a tam tahle trojka chyběla. Což by mělo u ruských hodinek i svou logiku. Jenže brouzdal jsem dále a objevil TOHLE ... Presne tak :-) Malé plus odo mňa za trefu :-)
Martin.D Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 To je fakt hrůza a hnus :-( nechápu, jak si to může kdokoliv koupit a jak to někdo může vyrábět..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se