Martin J. Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 Hledal jsem fotky Longines hodinek na Googlu a vyhodil mi index stánku s velkým množstvím obrázků pěkně pohromadě. Pokud to nějakému Longines fandovi udělá radost, tak si to stáhněte než to znepřístupní. Stránky jsou tady a tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 (upraveno) Díky za odkazy. Zatím oba funkční. Postahoval jsem si všechny fotky v large velikosti. Nádherné pokoukání. Ale nebyly mezi nimi např. Legend Divery. Upraveno 22. srpna 2011 uživatelem Vlcak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodaes Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Dík za informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapikh Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 díkec moc, alespoň se mám po večerech na co dívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Překvapilo. Stále jsou funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Díky moc, pěkné pokoukání... Odkazy jsou stále funkční! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 jsou funkční. Je nějaký zvláštní důvod, proč by je někdo shodil a znefunkčnil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník fans hodinarske krasy Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Bily Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Děkuji za odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se