Kislik Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 pekna kombinace, ne moc univerzalni a ta guma je u mne plus. pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enola Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Dnes jsem byl znovu Plastiki omrknout. Přečetl jsem si vaše poznámky, hlavně Hasňovu. Hodinky jsou tak super, že všechno házím za hlavu. V kanceláři nemusím chodit podle nějakého stupidního předpisu, toho jsem si užil dost v Paříži. Navíc nejsem žádný modeman, z toho důvodu na ladění barev, jak jsem si přečetl zde na chronomagu kašlu. Také jsem si říkal, že pokud by mě přestala modrá pryž bavit, mohu přece kdykoliv dokoupit kovový tah a bude po ptákách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 (upraveno) Drzim palce. Tyhle by se na foru vyjimaly. V kazdem pripade dej na svuj pocit. Pokud se libi a nemas pochyby, neni o cem mluvit, platebni kartu do strojku a hotovo. Jsou to krasne stroje pro chlapy s gulama. Upraveno 26. ledna 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 hele, ja ty prvni modry mel, a prodal sem je KoFoLovi na leto jsou supr, ja s nima zacal mit casem nekolik problemu: 1) jsou velky - odvykl jsem si na prumery 46apod, preci jen mam maly zapesti, jen 17,5 - takze pokud nemas 20cm zapesti, nad kovovym tahem ani neuvazuj, jsou na nem tezky a vobrovsky 2) barevny indexy jsou sice sexy, ale na picu svitej - ostatne obecne ingy na picu svitej, to me na nich dost sralo, ja mam rad, kdyz i v noci vidim, kolik je hodin - hodinky na noc z ruky nesundavam 3) ekologickej aspekt - ekolog nejsem, smartem nejezdim, a zrovna moje plastiki byly spjaty s Rothschildem, a to mi nebylo moc po chuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 3) ekologickej aspekt - ekolog nejsem, smartem nejezdim, a zrovna moje plastiki byly spjaty s Rothschildem, a to mi nebylo moc po chuti To me taky napadlo jako prvni, ze to bude jako vykrik nejakyho ekomagora. Ale co jsem tak pochopil z toho co pisou na strankach IWC, je to zamereny na cistotu oceanu, ktery jsou plny plastu a podobnyho bordelu, kterej by tam byt nemusel. Takze zrovna takovej postoj prezentovat mi prijde docela v pohode. To spis edice climate action ma blizko k jezdeni ve smartu, resp. na kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enola Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Hoši, kurvy jsou všude, Plastiki jsem si užil jeden den. Koupil jsem je minulý čtvrtek i přesto, že mám útlou ruku, necelých 19cm. Domů jsem je přivezl večer a hned mi volal tatínek, že maminku odvezli do nemocnice. Měl jsem okamžitě po radosti, má matka je velmi těžce nemocná. V pátek, hned po práci, na hodinky ani nevzdechl, jsem skočil do auta a odjel narychlo domů do Čech. Víkend jsem strávil víceméně v nemocnici s tátou. Maminka na tom není vůbec dobře. V pondělí nad ránem jsem se vrátil do Berlína, s velkou radostí jsem zjistil, že mi vykradli byt. Přitom bydlím v centru v několikapatrovém domě s domovníkem. Zmizela mi elektronika, peníze, nějaké osobní věci a pochopitelně Plastiki. Tuhle zprávu píšu z baru, zapíjím starosti, takže jestli jsou ve zprávě překlepy, je to následek Danielse. Plastiki vzal čert, hlavně, aby se maminka brzy uzdravila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Do haje. Nekdy se to possere vsechno najednou. Drzim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 To je vážně pech. Držím palce........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 (upraveno) Tyhle fotky miluju. Kdo má ještě pořád tyhle hodinky je šťastlivec. Barevná kombinace se IWC povedla, jsou takové svěží, to se o ostatních modelech, které tomuto předcházely a nasledovaly rozhodně říct nedá. Tahle poslední je určitě nejznámnější a možná i nejkrásnější Upraveno 3. října 2015 uživatelem Thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Naprostej souhlas, pro me nejhezci Ingy, neni jim co vytknout. Teda az na tu velikost, na tohle uz clovek musi mit ruku. Nebyt tak velky, tak by to byly jedny z mych definitivek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 (upraveno) Pouzdro je 44 nebo jeste vic? Upraveno 5. října 2015 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Stejné, jako u Mission Earth. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Uzasna kombi barev, toto bych sakra mohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 , to jsem oživil pěknou mrtvolu. To jste si vzpoměli brzo, dřiv se s nimi zde obchodovalo. Když říkám dřív, tak myslím dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 A dlouho se nemohly prodat. Pokud si pamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 (upraveno) Naposledy se prodaly docela rychle, ale máš pravdu, že když je prodával kofola, tak se tu válely i za neskutečných tuším 75tis, to už je dnes skoro scifi cenovka edit- tak za 80tis Upraveno 6. října 2015 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se