vraby Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Odesláno 30. července 2020 (upraveno) Ahoj Porad´te nějakou č/b laserovku na občasné tisknuti dokumentů. Tak do 3 t. Děkuji třeba tohle? https://www.datart.cz/tiskarna-laserova-brother-hl-l2352dw.html https://www.datart.cz/hp-laserjet-107w-a4-tisk-20-ppm-1200x1200-dpi-rucni-oboustranny-tisk-usb-2-0-wifi-apple-airprint-google-cloud-print-mobilni-aplikace-certifikace-mopria-tisk-wi-fi-direct-technologie-hp-auto-off-pro-usporu-energie-hp-smart-app-nejlepsi-a.html HP 5kg Brother 20kg ? Upraveno 30. července 2020 uživatelem vraby
shaggy Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Odesláno 30. července 2020 To hp mam asi pol roka. Oproti starej 1018 je vidiet setrenie na plastoch. No je tichsia, rychlejsia, mensia a ma wifi. Zakladny toner slabota. Neorigo toner od 25 eur a treba prehodit cip a nebude uz ukazovat zostatok.Tu LaserJet 1018 mam snad 15 rokov, cpem tam len neorigo tonery a uplna pohodka. Snad aj tato nova tak vydrzi...Sent via IPoAC
Liqid Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Odesláno 30. července 2020 Vzal bych to HP, máme tyhle základní skoro všude a není s tím problém, na občasný tisk není co řešit.
Prochy68 Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Odesláno 30. července 2020 před 2 hodinami, vraby napsal: Tak asi něco od Brothera? Brother 1512, proslo mi jich rukama par desitek a bez vetsich problemu.
Milan156 Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Odesláno 30. července 2020 Taky doporučuji známým Brother (jak nižší tak střední třídy), když mají podobný požadavek ... ve firmě prodáváme mimo jiné ink / toner náplně a ty neorigo do jejich laserovek jsou opravdu velmi levné a spolehlivé, žádné reklamace.
vraby Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Odesláno 31. července 2020 Tak výběr padl na Brother 1512E a nebo Canon LBP 113W , něco pro a proti?
Jerryl Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Odesláno 6. května 2022 (upraveno) Chlapi nemáte zkušenosti s doplňováním toneru? Jestli se tonerový prášky nějak zásadně liší? Mám tiskárnu Brother DCP-L2520, zbylo mi už fůra použitých kartrigí a je mi líto je vyhodit. Tak mě napadlo je doplnit a použít znova. Našel jsem zajímavý balení prášku, ale zase abych nevyhodil prachy za šit tonerovej prach. odkaz https://www.papermax.cz/prach-tonerovy-221-1-kg-pytel-11853cz968/ díky Upraveno 6. května 2022 uživatelem Jerryl
Milan156 Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Odesláno 6. května 2022 před 41 minutami, Jerryl napsal: Chlapi nemáte zkušenosti s doplňováním toneru? Jestli se tonerový prášky nějak zásadně liší? Mám tiskárnu Brother DCP-L2520, zbylo mi už fůra použitých kartrigí a je mi líto je vyhodit. Tak mě napadlo je doplnit a použít znova. Našel jsem zajímavý balení prášku, ale zase abych nevyhodil prachy za šit tonerovej prach. odkaz https://www.papermax.cz/prach-tonerovy-221-1-kg-pytel-11853cz968/ díky Jestli koupíš ten samý toner co ta.byt, tak ano. Nicméně je tam toho víc, zejména válec, stěrka apod. Tedy technicky ano, prakticky je lepší koupit třeba alternativu
Jerryl Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Odesláno 6. května 2022 No shodnost vlastností toneru nedokážu zajistit. Bylo by to pokus omyl. Je to černý a špiní to ruce. Alternativní kazety kupuju běžně za pár korun, ale to jsou právě ty, co se mi hromadí. Když se mi povedlo najít shodný tonerový prášek, tak jenom ta náplň byla dražší než naplněná alternativní kazeta. Takže to je k ničemu. Ale kilo prachu za 2 kila to mě zaujalo
Milan156 Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Odesláno 7. května 2022 Složení mezi značkami je určitě jiné. Může se to lissit velikosti tonerovych částic, stejně tak jejich složením. To válce jsou na to nastavené, tedy se to pak nemusí přenášet. Buď vůbec nebo jen částečně. Např Konica Minolta (produkční řady) má menší podíl plastových castic v toneru. Tzn. Když chceš použít třeba zlatící fólií tak budeš mít vysokou zmetkovost protože ta fólie se chytá právě díky těm plastovým částicím. Tedy rozdíly tam jsou a je potřeba tam sypat to správné.
Jerryl Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Odesláno 7. května 2022 Díky za info, to se na to radši vyprdnu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se