ave1112 Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Chvalim vyber;-) a uz by si si mohol spravit cas uz si doma z Nemecka?:-) daj mi vediet cez SZ ty tajnostkar:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 tak kolik nás je? přidávám se s bronzovými SOH chtěl je můj táta, ale prý jsou málo chlapácký, tak je mám já a jsem mooooc spokojenej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted May 29, 2016 Report Share Posted May 29, 2016 Vzhledem k tomu, že si je chci pořídit, tak jsem si toho taky všiml a zajímalo by mě to. Standard (nebo jak to nazvat...) Swiss made znamená, že musí být vyrobeny minimálně z 50% ze švýcarských součástek a zároveň je finální montáž hodinek prováděna ve Švýcarsku. Že by nebyly? Nechci rejpat , ale podle mého swiss made jsou jen hodinky, které jsou vyrobeny jen ze 100% švýcarských součástek a 100% montovány ve švajcu. Pouze pak 10 % takových hodinek splňuje podmínky COSC. A jiné než swiss made hodinky COSC mít nemohou, tudíž nesou-li naše béčka označení COSC, ale chybí jim označení swiss made, jsou stále swiss made Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mav. Posted May 29, 2016 Report Share Posted May 29, 2016 Dnes platí asi to pravidlo šedesáti procent.https://en.wikipedia.org/wiki/Swiss_made#60.25_rule_for_Swiss-made_watchesTakže i mé naprosti obyčejné quartzové Tissot T-Sport V8 se hrdě pyšní nápisem SWISS MADE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinOmega Posted July 17, 2020 Report Share Posted July 17, 2020 Ahoj všem zkušenějším;), Jsem uz rozhodnut, ze do nich pujdu (mesh), jen se chci zeptat: 1. Dokazete si pak mesh samy vymenit treba za kaučuk? 2. Kde se na to daji koupit pasky za rozumnou cenu (napr.ruzne straps, guma, kuze apod.) 3. Podle ceho poznam jaky pasek na to rozmerove bude sedet? Jsem v tom krapet ztraceny. Diky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted July 17, 2020 Report Share Posted July 17, 2020 (edited) Zdar. 1) Jo, ale chce to na ten mesh vystezejkovac, nebo hodne tenkej sroubovacek. Kdyz tam mas remen, ten uz sundas nejakym nozem s tenkou cepeli treba. Pri nandavani zpatky to delej zespodu nozek, asi to lehce skrabnes, ale to neni uplne problem. 2) strapshop, watchbandcenter, cheapestnatostraps.. je toho milion. 3) Hledej udaj “lug width”, myslim, ze SOH maj 22mm vsechny velikosti. Pak zalezi na spone, pokud si koupis origo Breitling gumu se sponou, budes mit 22mm i u spony. Nebo si koupis 20mm sponu a nejaky reminky, co se ke spone zuzujou. Do jakejch SOH jdes? Edited July 17, 2020 by Micey Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinOmega Posted July 18, 2020 Report Share Posted July 18, 2020 Ahoj, díky moc za odpověď. Půjdu do černých 46mm, na mesh. Pak chci dokoupit více pásků a zkoušet, co jim bude slušet. Jestli jsi z Prahy, nebo máš někdy cestu, tak tě zvu na oběd, ukázal bys mi, jak tam ty řemeny "narvat":) Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted July 18, 2020 Report Share Posted July 18, 2020 SOH 46 maji remen 24 mm. a za me na ocean raceru s preklapeckou jsou nej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondazz Posted July 23, 2020 Report Share Posted July 23, 2020 V 18. 7. 2020 v 22:51, Koren napsal: SOH 46 maji remen 24 mm. a za me na ocean raceru s preklapeckou jsou nej přesně. na přehazování pásků si kup vystěžejkovač (spring bar tool). Potřebuješ uzoučkou vydličku na kovové náramky a širokou na gumu a kůži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filini Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 este do spravnej sekce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts