ADIkov Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 Myslel som to tak ze v obchode ich v takej verzii s tou gumou nenajdes, neponukaju taku alternativu ale samozrejme objednat sa da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 jj, tak jsem to myslel. Ale stejně se to kupuje na servisu. Tak poptám a vyzkouším. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Náhoda tomu dala, že jsem si pořídil SOH 46, černé, 3x kaučuk (s dírou, hladké, nápis Breitling), 1x origo černá kůže bíle prošití, ten je hrozně tvrdý, mesh, tak tomu jsem, jak to tu někdo psal nepřišel na chuť. Ale to bude asi věkem. Dneska poprvé, zatím si zvykám. Alespoň si ukrátím čekání na Omegy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADIkov Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Dobry nastroj a moze sa stat ze ked dorazia Omegy tak ich hned posles dalej Tah sa asi paci vacsine ale vazne je to len otazka vkusu. Gratulacia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Hele nevím, mám je první den, uvidíme jak si sedneme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sphinxx Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Super Ávo, gratulace veliká. Moc pěkné do komba k Omegám . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Tak byla to náhoda díky srazu. Jeden čas jsem po nich i koukal, ale zrovna žádný prodej neprobíhal a do new se mě nechtělo jít. Tohle byla příležitost, tak jsem si je vzal. Musím se teď zbavit toho co neunosím a prostě mě zůstanou jen definitivní hodinky. Možná mě něco časem osloví, ale takhle jsem spokojený. Jinak děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannondale Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Taky se přidám k majitelům SOH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 42 guma s nápisem Breitling. Máš s trnovkou, nebo překlápěčku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannondale Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Původně guma bez nápisu a s trnovkou, překlápěčka se mi nějak nelíbila. Teď na kůži a tak se mi líbí nejvíc. Mám origo kůži a musím říct, že vypadá dobře a po cca roce nošení stále v perfektním stavu. Takže kvalita a spokojenost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Mě se ta origo kůže zdá moc tvrdá. Guma je super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADIkov Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Mozem potvrdit ze origo koza je tvrdsia no az taku dobu ju este nemam aby som mohol posudit kolko vydrzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannondale Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Tvrdší je, to můžu potvrdit, ale zase si myslím, že naopak hodně vydrží. Jak sem psal, nosím ji cca rok a pořád je jak nová. Zatím vůbec nepozoruji známky jakéhokoliv opotřebení, ani prošití se nijak netrhá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Já si pořád zvykám, ale určitě to nemám tak, jako že když je nandám, už nesundám. Pořád se nějak nemůžeme sladit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slim_brno Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Připojuji se s přihláškou do klubu - jedny černočerné dvaačtyřicítky (zatím) na kůži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADIkov Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Vitaj v klube a gratulujem Pises ze zatial na kozi, planujes kupovat mesh ci gumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slim_brno Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Díky Mesh mi hrozně nesedí, takže ten určitě ne. Ale už vlastním military strap (ten látkovej podšitej kaučukem) a výhledově asi přijde černá guma, pravděpodobně černý ocean racer. A pořád mě trošku láká zelený krokodýl, ale ta cena je zběsilá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milanz Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 (edited) Vitaj v klube a gratulujem Pises ze zatial na kozi, planujes kupovat mesh ci gumu?presne tento remienok mam co ma slim_brno na mojich SA II a neviem, mozno blba otazka ale mozem sa s tym v lete napr. kupat? nerad by som ich niekde nechaval v aute alebo tak nieco ak by som ich nahodou mal v ten den. Pre väcsi kontakt s vodou sa mi zda dojmovo vhodnejsi kaucuk. dik za odpoved Edited March 9, 2015 by milanz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADIkov Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Díky Mesh mi hrozně nesedí, takže ten určitě ne. Ale už vlastním military strap (ten látkovej podšitej kaučukem) a výhledově asi přijde černá guma, pravděpodobně černý ocean racer. A pořád mě trošku láká zelený krokodýl, ale ta cena je zběsilá... Gumu sice nemam, kozu som skusal ale naj mi pride mesh, ale su tu majitelia ktory kaucuk velmi chvalia tak urcite by som kupil k nim OR alebo Pro Diver III. No a zeleny krokodil by som asi nemal odvahu davat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADIkov Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 presne tento remienok mam co ma slim_brno na mojich SA II a neviem, mozno blba otazka ale mozem sa s tym v lete napr. kupat? nerad by som ich niekde nechaval v aute alebo tak nieco ak by som ich nahodou mal v ten den. Pre väcsi kontakt s vodou sa mi zda dojmovo vhodnejsi kaucuk. dik za odpovedNeskusal som este nikdy kozu davat do vody ale podla mna bezna koza urcite nie je vhodne aby si v nich sa kupal. Na to radsej guma ale urcite prispeje aj niekto kto to uz skusal a nemusim mat pravdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts