Jump to content

Majitéle SOH

igor261069

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Náhoda tomu dala, že jsem si pořídil SOH 46, černé, 3x kaučuk (s dírou, hladké, nápis Breitling), 1x origo černá kůže bíle prošití, ten je hrozně tvrdý, mesh, tak tomu jsem, jak to tu někdo psal nepřišel na chuť. Ale to bude asi věkem.

Dneska poprvé, zatím si zvykám. Alespoň si ukrátím čekání na Omegy.

post-14379-0-73415700-1421771031_thumb.jpg

Tak byla to náhoda díky srazu. Jeden čas jsem po nich i koukal, ale zrovna žádný prodej neprobíhal a do new se mě nechtělo jít. Tohle byla příležitost, tak jsem si je vzal.

Musím se teď zbavit toho co neunosím a prostě mě zůstanou jen definitivní hodinky. Možná mě něco časem osloví, ale takhle jsem spokojený.

Jinak děkuji.

• 1 month later...

Díky  :clap:

Mesh mi hrozně nesedí, takže ten určitě ne. Ale už vlastním military strap (ten látkovej podšitej kaučukem) a výhledově asi přijde černá guma, pravděpodobně černý ocean racer. A pořád mě trošku láká zelený krokodýl, ale ta cena je zběsilá... 

Vitaj v klube a gratulujem :D

Pises ze zatial na kozi, planujes kupovat mesh ci gumu?

presne tento remienok mam co ma slim_brno na mojich SA II a neviem, mozno blba otazka ale mozem sa s tym v lete napr. kupat? nerad by som ich niekde nechaval v aute alebo tak nieco ak by som ich nahodou mal v ten den. Pre väcsi kontakt s vodou sa mi zda dojmovo vhodnejsi kaucuk.  dik za odpoved

Edited by milanz

Díky  :clap:

Mesh mi hrozně nesedí, takže ten určitě ne. Ale už vlastním military strap (ten látkovej podšitej kaučukem) a výhledově asi přijde černá guma, pravděpodobně černý ocean racer. A pořád mě trošku láká zelený krokodýl, ale ta cena je zběsilá... 

Gumu sice nemam, kozu som skusal ale naj mi pride mesh, ale su tu majitelia ktory kaucuk velmi chvalia tak urcite by som kupil k nim OR alebo Pro Diver III. No a zeleny krokodil by som asi nemal odvahu davat :D

presne tento remienok mam co ma slim_brno na mojich SA II a neviem, mozno blba otazka ale mozem sa s tym v lete napr. kupat? nerad by som ich niekde nechaval v aute alebo tak nieco ak by som ich nahodou mal v ten den. Pre väcsi kontakt s vodou sa mi zda dojmovo vhodnejsi kaucuk.  dik za odpoved

Neskusal som este nikdy kozu davat do vody ale podla mna bezna koza urcite nie je vhodne aby si v nich sa kupal. Na to radsej guma ale urcite prispeje aj niekto kto to uz skusal a nemusim mat pravdu.