Klotzman Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 Mám rád vysoké hodinky a nějak jsem začal pokukovat po Seikách, tak by mě zajímalo, které jsou nejvyšší. Někde tady na webu jsem četl nějaké skuhry o (myslím) Seikách, které se nevejdou pod rukáv , ale nemůžu to najít. Případně pokud máte nějaké tipy na hodinky (mechanické) v podobné cenové relaci s výškou 13mm a víc ?
instant Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 sbdb001 a sbdx011 su urcite dost vysoke, asi ani marinemastre nepatria medzi placate hodinky. urcite aj vacsina Seiko Galante bude splnat poziadavky. otazka je ake nosis rukavy a v akej cenovej relacii hladas - potom by stalo pozriet nejake frankenmonster a spol.
NIGHTinGALE Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 Tak ono 13mm a víc budou mít každý hodinky s Valjouxem.Třeba Steinhart chrono mají 16mm. 13mm není žádná tloušťka
Klotzman Odesláno 29. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2011 V 29. 7. 2011 v 10:59, 'instant' napsal: otazka je ake nosis rukavy a v akej cenovej relacii hladas - potom by stalo pozriet nejake frankenmonster a spol. To jsem uvažoval o něčem na léto, takže bez rukávů A cenová relace nízká, ideálně tak něco jako monstra, každopádně do 10 tis. - taková sranda na chajdu, aby se s tím daly zatloukat hřebíky. A těch 13 mm - to bylo myšleno jako rozměrový suterén. Kdybych to uměl, nejraděj bych si to pouzdro udělal sám a nacpal do něj Unitas s centrální vteřinovkou (který se ale prý nedá sehnat).
cigi Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 tak nejčko se začneme trumfovat i výškou :D vždyť si je můžeš podložit - simon ti něco určitě vymyslí
Klotzman Odesláno 29. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2011 V 29. 7. 2011 v 12:15, 'cigi' napsal: vždyť si je můžeš podložit - simon ti něco určitě vymyslí To nejni vono
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se