Přejít na obsah

Jsou doma! Aquaracer 300m automatic calibre 5

MikePT

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

OK, tak kdyby to někoho zajímalo, tak Tagy mi opravili v rámci záruky (TOVYS Jihlava). Trvalo to asi deset dní, nebo tak. Reklamaci přijali, hodinky opravili a poslali zpět, vše bez problémů. Takže spokojenost se službami p. Vyskočila naprostá a hodinky opět šlapou k plné spokojenosti. No, ještě aby ne, že...;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyhle hodinky jsem před nedávnem zařadil na svůj seznam přání, vyhledal obchod, kde je mají za slušnější cenu (TOVYS Jihlava) a teď objevím tohle vlákno !!! Jsem nemile překvapen. K tomu bych ještě přidal, že na německém UhrForu se jim ještě vyčítají nekvalitní stěžejky (určitá vůle). Jakou máte zkušenost s nimi?

Tak teď nevím, jestli si je nemám zase škrtnout. Ale jednu výhodu takováhle zjištění mají - člověk si aspoň víc váží toho, co má.

Rozhodně ale všem majitelům přeji, aby je žádné problémy nepotkaly a pokud ano, ať jsou vyřešeny rychle a k plné spokojenosti. 

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Ahoj Miku!

Super hodinky, veliká gratulace. Právě po nich taky pokukuju - tak jsem si dal vlákno Tag Heuer a jsou tady :-D (to nemůže být náhoda).

Docela by mě zajímalo Tvoje srovnání s variantou 500M - ta se mi líbí ještě víc, ale má bohužel vroubkovanej ciferník a to se mi moc nelíbí :-(

Jinak, protože dost uvažuju o koupi - podělil by ses, prosím, kde kupováno a za kolik (zda lze dostat slevu..) - klidně SZ :-)

Díky moc a hodně hezkých dnů s novým přírůstkem!

Mac

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...