palom Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 fotenie ti moc nejde, ale za to pekne potapky....sam som o nich v minulosti uvazoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrey Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 OK, tak kdyby to někoho zajímalo, tak Tagy mi opravili v rámci záruky (TOVYS Jihlava). Trvalo to asi deset dní, nebo tak. Reklamaci přijali, hodinky opravili a poslali zpět, vše bez problémů. Takže spokojenost se službami p. Vyskočila naprostá a hodinky opět šlapou k plné spokojenosti. No, ještě aby ne, že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Tyhle hodinky jsem před nedávnem zařadil na svůj seznam přání, vyhledal obchod, kde je mají za slušnější cenu (TOVYS Jihlava) a teď objevím tohle vlákno !!! Jsem nemile překvapen. K tomu bych ještě přidal, že na německém UhrForu se jim ještě vyčítají nekvalitní stěžejky (určitá vůle). Jakou máte zkušenost s nimi? Tak teď nevím, jestli si je nemám zase škrtnout. Ale jednu výhodu takováhle zjištění mají - člověk si aspoň víc váží toho, co má. Rozhodně ale všem majitelům přeji, aby je žádné problémy nepotkaly a pokud ano, ať jsou vyřešeny rychle a k plné spokojenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrey Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Se stěžejkami jsem žádný problém neregistroval, jsou tam a dělají co mají Jinak já jsem s těmi hodinkami vážně spokojený a nemám důvod je nedoporučit. Jenom bacha na korunku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Jenom bacha na korunku.... A to mě právě zajímá, co by v praxi znamenalo "bacha na korunku"... Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 A to mě právě zajímá, co by v praxi znamenalo "bacha na korunku"... Odesláno z mého Nexus 7 pomocí TapatalkNo aby ti ju neukradli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrey Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Ahoj,pardon, nějakou dobu jsem byl mimo... No já vlastně taky nevím. Nezdá se mi totiž, že bych to předtím dotahoval nějak na krev, chovám se k hodinkám slušně. Každopádně teď, po opravě, když korunku dotahuju, tak opravdu citovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Ahoj Miku! Super hodinky, veliká gratulace. Právě po nich taky pokukuju - tak jsem si dal vlákno Tag Heuer a jsou tady :-D (to nemůže být náhoda). Docela by mě zajímalo Tvoje srovnání s variantou 500M - ta se mi líbí ještě víc, ale má bohužel vroubkovanej ciferník a to se mi moc nelíbí :-( Jinak, protože dost uvažuju o koupi - podělil by ses, prosím, kde kupováno a za kolik (zda lze dostat slevu..) - klidně SZ :-) Díky moc a hodně hezkých dnů s novým přírůstkem! Mac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se