Přejít na obsah

Řemeny - výměna a životnost

Doporučené příspěvky

...Například kvalitni řemeny pro Panerai vydrží roky.

Denního nošení? Není to spíš tím, že ty blázni mají na hodinkách stejný řemen tak tři dny a znovu se jim tam dostane za měsíc, či později? Tak jo, tak vydrží roky, ale řekl bych že remouve soul mluví o denním nošení a pak je ten rok asi až moc (ale nevim, já nikdy neměl jeden koženej řemen na ruce více než dva či tři dny po sobě).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brette, myslim, ze rozumne reseni nebude. Pokud hodinky casto nosis, tak budou remeny trpet. Mozna bych v pripade nahrady zkusil Simu, verim, ze cena bude nizsi a kvalita i zivotnost vyssi :). Obecne mi prijde, ze originalni kozene remeny dodavane s hodinkami nedosahuji kvality zakazkovych kousku, zatimco jejich cenu muzou prekrocit i nekolikanasobne.

Pro ostatni: Jak se uz psalo vyse, Rolex samozrejme kozene remeny dela i u novych modelu a plechovy spony jsou nejlepsi :).

Odkaz ke komentáři

Denního nošení? Není to spíš tím, že ty blázni mají na hodinkách stejný řemen tak tři dny a znovu se jim tam dostane za měsíc, či později? Tak jo, tak vydrží roky, ale řekl bych že remouve soul mluví o denním nošení a pak je ten rok asi až moc (ale nevim, já nikdy neměl jeden koženej řemen na ruce více než dva či tři dny po sobě).

Tat, tak. Mluvím o denním nošení pásků.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

... aplikací desinfekčního gelu na ruce...

Dobrý nápad, díky. Hned jsem koupil a vyzkoušel. Řemen nosím tak půl roku, jednou za měsíc jsem vydrbal kartáčkem a mýdlem, ale stejně to poslední dobou pomohlo jen na chvíli. Dopoledne jsem aplikoval gel a bude to fungovat, zdá se.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Btw - kontakt na Mr. Šímu?

Brett pošli řemen zkusíme spodek řemenu vyměnit..jinak doporučuji v Tvém případě, dát do spodku antialergení kůži v tmavém odstínu..mělo by to pomoci.

Jinak doporučuji mít více řemenů, nebo hodinek :) a střídat je..a by si kůže odpočinula.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...