Kasper Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 Rád by som si overil informáciu, že Caliber 79261 použitý v DA VINCI PERPETUAL CALENDAR EDITION KURT KLAUS stojí na báze ETA Valjoux 7750 ... Môže mi to niekto potvrdiť alebo vyvrátiť? Vďaka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 (upraveno) hm, asi jo...http://www.timezone.com/library/horologium/horologium0015 a tohle je taky rána do řad IWC:http://www.iwcforum.com/Movements/IWC_Calibre_7xxx.pdfedit: IWC calibre 79261 je na straně 10 Upraveno 1. srpna 2011 uživatelem bandicoot
NIGHTinGALE Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 Stejně, jako všechny riffy vymysleli Black Sabbath, tak (skoro)všechny chrono automaty vycházejí ze 7750 Jinak tedy musím říct, že jsem to nečekal, takhle komplikovaný IWC jsem považoval za in-house se vším všudy.
Micey Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 Teda, to čumim. Ale neznamená to asi, že by to mělo nějaký společný díly, nebo? Fakt doufám, že IWC nenakoupí u ETY a pak už jenom nenastavuje:)
Kasper Odesláno 1. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 teraz "strelím", ale myslím, že nejaké komplikácie robí pre nich táto firma: http://www.habring2.com/
XZACM102 Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 (upraveno) Pro upresneni, od roku 2009 v Da Vinci Perpetual Calendar IWC pouziva 89800 caliber, coz je 100% in house strojek. Vice Info Upraveno 4. srpna 2011 uživatelem XZACM102
bandicoot Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 (upraveno) Dík - výborná zpráva. Upraveno 4. srpna 2011 uživatelem bandicoot
Viktor Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Na použití base calibru pro další vývoj a přidání komplikací nevidím nic špatnýho. Vždyť je na první pohled vidět, že mezi 7750 a strojkem v Da Vinci perpetual chronograph ratrappante je hodně hodinařiny, navíc od slavnýho hodináře Kurta Klause. Tady je rozbor IWC kalibrů vycházejících z ETA strojků
boo-beek Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 (upraveno) Na použití base calibru pro další vývoj a přidání komplikací nevidím nic špatnýho. Vždyť je na první pohled vidět, že mezi 7750 a strojkem v Da Vinci perpetual chronograph ratrappante je hodně hodinařiny, navíc od slavnýho hodináře Kurta Klause. Tady je rozbor IWC kalibrů vycházejících z ETA strojků Tak to ja zase jo. Je to podle me otazka prachu, za XXX EUR bych proste chtel, aby byl ten strojecek kompletne vyvinutej znackou. Nebo, kdyz o tom premyslim, se na to da koukat spis z druhe strany - za libovolnou castku pro me osobne budou mit VZDY prednost hodinky s inhauzem pred hodinkama s potunenou etou, byt by eta byla strasne moc vysperkovana a inhauz toho umel mene. Kazdopadne v pripade takhle komplikovanyho strojku mi pouziti ETA base prijde fakt smesny. Upraveno 4. srpna 2011 uživatelem boo-beek
Viktor Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Tak to já zas dám vždycky přednost IWC a UN s modifikovanou ETOU před Seikem, nebo taky Dornbluthum před Nomos.
boo-beek Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Tak to já zas dám vždycky přednost IWC a UN s modifikovanou ETOU před Seikem, nebo taky Dornbluthum před Nomos. Hehe, Seiko vnimam trosku jinak... Dornbluth a synove delaji to same, co UN a IWC, tedy hodne modifikuji nejakou etu A vsechno vcetne Nomosu (tedy Seiko, DD&Son a Nomos) jsou znacky, ktere jsou vnimane IMHO jinak nez UN a IWC, mirej na jiny ciloffky. A ja jsem taky miril trosku jinam - slo mi spis o to, ze jestli bych volil hodinky za ctvrt mio a mel na vyber vecny kalendar postavenej na ETA oproti treba "jenom" kalendar a moonphase - kompletne in-house, tak zvolim druhou variantu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se