Přejít na obsah

Breitling B2 limitka

Doporučené příspěvky

No, každému se líbí něco, a bastl z origo součástek ze stejného modelu - silná slova.

Já vím jak mi na ruku s nima obchodní partneři koukají a jak na to reagují.

Kdo chce nudné Navitimery, ať si je koupí, každá podle svého gusta ... 

Je zábavné, když jsme se tuhle setkali u stolu já s těmahle a 3 kolegové - každý s prakticky stejným modelem IWC Portugese ...

No kazdy ma nejaky vkus a nevkus tym padom tiez. No este som nezazil obchodnu schodzku, jednanie..,kde by mi obchodni partnery cumeli na ruku a na hodinky. Je rok 2015, hodinky, telefony,..su uz spotrebny material za par eur ( vzhladom na tento kus urcite )pri obchodnych jednaniach. Tolko moj nazor, nikomu ho nevnucujem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale tvůj názor je pěkná blbost. Spotřební materiál za par eur jsou možna tvoje hodinky. Naše hodinky určitě ne :-)

Plny souhlas.

Odkaz ke komentáři

Ale tvůj názor je pěkná blbost. Spotřební materiál za par eur jsou možna tvoje hodinky. Naše hodinky určitě ne :-)

Bolo to myslene vseobecne k poznamke ako vsetci cumia mu na ruku pri obchodnych jednaniach a toto je blbost uplna..Nosim na ruke par hodiniek, nie 1000, ani 2000? hodiniek, no na ruku mi za to obdobie pri jednaniach necumel nikto. A to je holy fakt, nic ine. A k tymto konkretne, limitkou by som to nenazval, vyskladane hodinky zo vsetkeho mozneho, jednym slovom toto NIE! Upraveno uživatelem martin.L
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Bolo to myslene vseobecne k poznamke ako vsetci cumia mu na ruku pri obchodnych jednaniach a toto je blbost uplna..Nosim na ruke par hodiniek, nie 1000, ani 2000? hodiniek, no na ruku mi za to obdobie pri jednaniach necumel nikto. A to je holy fakt, nic ine. A k tymto konkretne, limitkou by som to nenazval, vyskladane hodinky zo vsetkeho mozneho, jednym slovom toto NIE!

"novocz" to myslel nadsadene,určite si pod tým nepredstavuj,že on na jednaní hovorí a ostatní miesto toho,aby mu pozerali do očí,mu čumia na hodinky :-D . V "našem oboru" človek posadnutý hodinkami prirodzene pozrie čo má kto na ruke,čo kto nosí,ale v rámci slušnosti nikdy doslova "nečumí" ( aj keď niekedy by rád). Viem to podľa seba,že ma zaujíma čo má kto na ruke a podľa toho človeka oslovím (a tiež aj nie). Veď debata so správnym chronomagorom môže byť nekonečne zaujímavá :-)

Jinak chválím limitku 01/01,líbí se mi :-)

Luboš

Odkaz ke komentáři

"novocz" to myslel nadsadene,určite si pod tým nepredstavuj,že on na jednaní hovorí a ostatní miesto toho,aby mu pozerali do očí,mu čumia na hodinky :-D . V "našem oboru" človek posadnutý hodinkami prirodzene pozrie čo má kto na ruke,čo kto nosí,ale v rámci slušnosti nikdy doslova "nečumí" ( aj keď niekedy by rád). Viem to podľa seba,že ma zaujíma čo má kto na ruke a podľa toho človeka oslovím (a tiež aj nie). Veď debata so správnym chronomagorom môže byť nekonečne zaujímavá :-)

Jinak chválím limitku 01/01,líbí se mi :-)

Luboš

Nikomu nazor neberiem, no vyznelo to tak ako pisem... A tento "skvost" asi nie je to, co by zaujalo pri jednani masovo znalcov..Za mna cirkus na ruke.
Odkaz ke komentáři

To Martin.L - no, myslím že to tady zapleveluješ svýma moudrama, které jsou úplně mimo. Jestli máš hodinky, kterých si nikdo ani nevšimne, je překvapivý co tady vlastně děláš. Děkuji za tvé jiste značně podnětné názory, ale já shodou okolností včera na jednáních ve Florentinu tyhle hodinky měl - a vidíš, všímali si jich, nejvíc ti co měli IWC. A tím bych diskusi na tohle tvé téma tady utnul a kdo chce, věnujte se prosím původnímu tématu tohoto vlákna.

Odkaz ke komentáři

Jsem rád že si je NovoCZ nakonec nechal - zbavovat se už druhého tak hezkého kousku (tuplem v dnešní době a za cenu dvou čínských  digitálek s třetinovou "power reserve" :lol2: ), to už by bylo slovy faráře Otíka "donebevolající!"  :sad01_anim:

Upřímně - za poslední inzerovanou cenu jsem dokonce chvíli uvažoval, jestli si jeden dvou-winder nevyhradit na "NovoCZ kolekci Breitling" a nevzít si ty B2 k sobě "do úschovy", aspoň do doby než Martin začne litovat dalšího nerozvážného rozhodnutí...  :angel:

Na pindy o cirkusu od "znalce" konzumu (paradoxně s hvězdnatou manéží od Zenith v avataru?) fakt nemá cenu reagovat... 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...