X-Bob Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 (upraveno) Tak tedy konečně.Koupeny zde v CZ. Spokojenost. Tak nějak prostě, uklidňujícně a jednoduše ukazují čas. Nic víc neočekávám. A hladce vždy vklouznou pod manžetu košile. Velikost akorát. Jen já nejsem tak krásný jako Pierce Brosnan... omluva za foto. Foceno narychlo mobilem a ještě ořezáváno. Upraveno 3. srpna 2011 uživatelem X-Bob
Jakubisko Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Gratuluju! Vždy když je vidím na cizí ruce mi ukápne slzička. Měl jsem je 4x a zase se mi po nich stýská. Jsou to úžasné hodinky, které bavily celou jednu generaci chronomagorů Ten nový model už není tak povedený, takže chválím konzervativní výběr!
Head Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 otazka pro znalce bonda, tusite kdy poprvi vzal omegy ? kdy mel omegy s mensim vetsim prumerem ? tusim ze v jednom z tech prvnich kde mel omegy, to byly 38mm
xjr1 Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Taky gratulace, klasika, která se rozhodně nemá za co stydět;-). Hlavně ať tě baví co nejdýl;-)!
African Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Gratulace, Seamaster jest super a jak píšeš, pouzdro je tak luxusní tvarem i velikostí, že hodinky nepřekáží v žádné situaci. Ze začátku jsem byl zklamaný tloušťkou hodinek, ale dnes jsem naopak za to velmi rád" Budeš spokojený"
lastam Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Gratulace, také jsem měl poslední dvě verze bondovek, facelift jim prospívá, narozdíl od předchozích názorů mě se ta nová verze líbí a těším se na ní, až bude na okuk v obchodech, pak můžeme teprve soudit co je hezčí, každopádně tato verze je moc fajn, plastický ciferník prima, svítí jak žárovky a nositelnost je prostě nedocenitelná... ať slouží:-)
X-Bob Odesláno 3. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Dekuju. Pro mě to tak vypadá na definitivni hodinky. Ovsem, tohle zde rikal uz kde kdo... :-)
nAscA Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Vitej v klubu Pro me osobne neokoukatelne hodinky.
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Bobe, jsem rád, že jsme spolu akci dotáhli do úspěšného konce. Ať slouží co nejdéle.
X-Bob Odesláno 7. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 Ve volné chvíli jsem se bavil s hodinkami a mým mobilem
guca Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 Přidávám se ke gratulaci. Moc pěkné a takřka univerzální hodinky. Taky k nim pomalu směřuji
vrcan Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 gratulacia! moje prve bondovky mam asi 1 tyzden, sice v quartzu, 3 rocne (este s red dot), ale za super penaaz.... Su placate, pohodlne, mas pravdu ze vbehnu pod kazdu manzetu.... tak si ich uzivajme
Pavel K. Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 Pěkný fotky 007 (ten Smasung fotí moc hezky) Gratulace
X-Bob Odesláno 7. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 Pavel K- docela foti pekne. A kdybych nespechal a neflakal se, bylo by to jiste lepsi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se