Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to neviem presne ale nemalo by to byť so strojčekom. Väčšinou je to len na uchytenie do puzdra ale určite bude lepšie sa opýtať niekoho kto v tom má lepší prehľad.

Odoslané z D2303 pomocou Tapatalku

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jasně, že je to blbost. Prostě kup strojek 7S26, který ti přijde pod ruku. Rozměry mají všechny samozřejmě stejné. Ať je osazen v jakémkoliv pouzdru, kalibr je to pořád ten samý. Klidně kup za pár kaček nějaké hrozné hodinky z Indie s tímto kalibrem. Hodinář bude mít dva kusy strojků a z toho už musí složit jeden funkční...

Odesláno

Na tom fakt nezáleží... Kalibr je to pořád ten samý. To, jak bude sedět v pouzdře, záleží na tom, jak má řešené uchycení číselník. Následně ho osička korunky zafixuje ve správné poloze a kroužek mu vymezí veškeré vůle vůči pohybu v pouzdru.

A hlavně - ty ho budeš jen potřebovat jako dárce orgánů - zůstane ti tvůj původní strojek s transplantovanými orgány od dárce :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pánové, prosím, nemáte někdo SEIKO 5 SNK623, nebo model s podobnýma nožkama na kůži? zajímalo by mě, jak to vypadá :) 

A (určitě to tu někde je, ale přiznám se, že jsem lenoch to hledat), ta vodotěsnots u tohodle modelu (na ebay píší) 30m je reálných 30m - tzn. plavání v pohodě?

Díky moc!

Odesláno (upraveno)

Děkuji, tyhle jsem ani nenašel.. 

Měl jsem na mysli tyto, s těma tlustýma nožkama..

post-33466-0-27359800-1449137985_thumb.jpg

edit:

JaRooNe, ty pětky na tvé fotce,.. podle čeho je najdu, resp. když hledám SNK623, tak mi to najde akorát ty s tlustýma nožkama? 

Děkuju, v označování Seiko modelů se pořád ztrácím :) 

Upraveno uživatelem vikinho
Odesláno

Já to dal normálně do google obrázky a 9 odkaz byl tento, tak jsem ti ho sem postnul. Ale je možné, že se kluk jedna ušatá při označování obrázku spletl a je to jiný model. Nebo je to bastl. Těžko říct...

https://www.google.cz/search?q=SNK623&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwizj7-3w7_JAhWECiwKHQ7bDXQQ_AUIBygB&biw=1049&bih=1087

Odesláno
  V 3. 12. 2015 v 11:33, vikinho napsal:

Hm,.. u některých dalších fotek má i snk619, ale s tímto pouzdrem mi to stejnak nikde nic nenajde.. :-/

Jestli jsem to správně pochopil z toho, co tam píše, tak to předělává do tohoto pouzdra on. Zkus se na to podívat...

http://www.monsterwatches.nl/index.php/seiko5categorie/vintage-look

Odesláno

:-D vono se občas vyplatí si nechat tu stránku v cizím jazyce tím translate.google přeložit :-) Díky!

Akorát teda nechápu, jak z kal. 6206 udělá 7S26.. nebo z té 6206 vezme akorát datový věnec? 

Odesláno (upraveno)
  V 3. 12. 2015 v 13:02, vikinho napsal:

V pravo v rámečku nad "Bestellen" má napsáno "Het uurwerk is automatisch, Seiko caliber 7S26."

No a co je uvnitř v SNK623? Pokud se zdroje nemýlí, tak právě 7S26. Takže vyndá strojek s ciferníkem a ručkama z původního pouzdra SNK623 a celý ho přehodí do toho druhého pouzdra  :D

Nevím, jak je to rozměrově, ale asi našel pouzdro, do kterého to sedí...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Pokud vím, tak se dělali jen s minerálem. Pochybuji, že by měli nějakou speciální edici se safírem :D

Ale co já vím, třeba se pletu ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...