Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Další dnes už skoro vintage přírůstek - Sinn 142 Chronograph. Jeden z prvních modelů řady 142 s tritiem a "space" logem na dýnku. Lemania 5100 caliber s centrálním odečítáním minut a 24h ukazatelem na dvanáctce.

Posted Image

Posted Image

Zas budu potřebovat jeden dílek k tahu

Posted Image

Posted Image

Návštěvník Tada
Odesláno

Přesně něco takového bych taky potřeboval do své kolekce! Lemania 5100 mě silně láká, je to už velice neobvyklý strojek. A Sinn je prostě Sinn, na tom nejde nic zkazit, poslední čtvrt roku uvažuju o tom, že si Sinny nechám jako jediné hodinky...

Odesláno

U těchto hodinek je přesně vidět důležitost fotek s hodinkami na ruce. Protože tyto hodinky, jen tak položený na stole, vypadají všedně, ale na ruce je to vážně super.

Vím, že to je všeobecně vžitá pravda, ale tohle je rozdíl opravdu markantní. Gratuluju!

Odesláno

Nikdy by mě nenapadlo, že si je koupíš. Ty, takový vyhlášený elegán :)

Líbí se mi hrozně moc, tenhle tvar pouzdra je super a na hodinkách s Lemanií miluju tu typickou barvu a tvar špičky stopkové ručky.

Dobrý přírůstky v poslední době máš - vintage IWC, teď tyhle Sinn... Co bude dál? Jaká další legenda?

Odesláno

Super chrono. Nerozmyslal si nad tym integrovanym tahom?

Já chtěl tenhle starý model, ten nový je s jiným strojkem a ten integrovaný tah se mi až tak nelíbí.
Odesláno

Nikdy by mě nenapadlo, že si je koupíš. Ty, takový vyhlášený elegán :)

.....

Dobrý přírůstky v poslední době máš - vintage IWC, teď tyhle Sinn... Co bude dál? Jaká další legenda?

Mám takovou starou koženou bundu, k tý jdou výborně ;).

Teď bych potřeboval nějaký fajn oblekovky. Líbí se mi tyhle Breguety, ale budu muset delší čas šetřit :crying_anim02:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tenhle model vůbec neznám. Proč mají ty Brekety vyosenou mimostředku? To je dobrej úlet na klasický oblekovky.

Nemáš na ně nějakej link? Nemůžu je najít a rád bych si o nich něco přečetl...

Odesláno

Reference 5140 v bílým zlatě, velikost 40 mm, smaltovaný číselník, ultra tenký automatický strojek. Ta vyosená mimostředka se mi právě líbí, proti ní jde i rotor mimo střed hodinek.

Odesláno

Náádhera - ty sinn, taky po takových prahnu, jeden z nejcharizmatičtějších chronografů vůbec !! Gratuluju

Ten tah taky sedí, no jo legendou se těžko stanete nezaslouženě.

Je vůbec možný, že brekeket na takovýhle hodinky tak rustikálně naprdne docela vobič korunku jak z nmnm ?? Vypadá to vcelku interesmá, ale já fakt váhám, jestli není nabastlená někým z aukra :D :D

Odesláno

SINN paráda, také jsme je doma se synkem asi 2 roky na přeskáčku měli.

JE to takovy retro design a vypadají jako jedny z mála jako opravdové piloty, navíc mají tak akorát velikost .

Jsou dost dobrý, gratulace !

Odesláno

Okolo 300K...

Ale daly by se sehnat líp, nedávno byly jedny v mint stavu na Chrono24 za cca 8 k EUR, solidní německý prodejce. Lepší ceny jsou ovšem hlavně v USA...
Odesláno

Jo, to kazdopadně, sehnat jdou - na C24 jsem taky viděl nějaký (možná ty samý?) - za podobný peníze, nějak jsem to nezkoumal.

Koupě z US - pokud se budeme bavit v mezích zákona - je ve výsledku úplně to samé, když se připočte DPH, tak je to plus mínus stejně jako jinde.

List price je cca. 12K EUR, mám dojem.

• po měsících...
  • Po letech...
Odesláno

Pekna uroda, gratuluji )).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...