Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

chtěl bych vás poprosit o rady a tipy na nějaký Pilotní hodinky ve stylu klasických Archimede pilot. Kolegovi se líbily, ale limit dal pouze 150 euro (na 200 by se asi nechal přesvědčit.)

styl: jednoduchý pilotky

průměr: 42 - 44 mm

sklíčko: safír

pohon: je to fuk

cena: 150-200 euro

nákup ze zahraničí neni překážka

Předem díky za každý tip...

Odesláno (upraveno)

Tyhle Ticina se samomatickou Miyotou má asi 2,5 roku můj syn a šlapou v pohodě. Safír samozřejmě nemají (už by nezbylo na hodinky), ale jinak k nerozeznání od Steinhatu. Doporučuji.

Upraveno uživatelem šíma
Odesláno

Díkes všem,

Aristo díky moc ty mě nenapadly, ale koukal sem a v ceně, kde se můžeme pohybovat jsem neobjevil dostatečně velký průměr :( ...

Ticino díky za ně, sice sem na ně myslel, ale myslel sem, že mají jen verzi s klonem unitasu a subciferníkem, což kolega nechce, tyhle vypadají dobře...

Laco taky díkes, úplně jsem zapomněl na verzi s miyotou ...

Ten safír beru jako nice to have, ale vůbec by nebyly na škodu i nějaký quartzy, miyotu jsem měl a sloužila spolehlivě, ale chyběl mi na ní trochu hacking ...

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Tak všem moc děkuju za rady a tipy a zejména Vrabymu za nabídku slevového kuponu na Laco.

Abych nezůstal dlužný výsledek, tak kolega nakonec vybral a objednal Junkersky s Miyotou viz foto (zdroj random obrázek ebay) a je z nich nadšenej. On to ještě neví, ale myslím, že je chycen v hodinkový pasti :oneeyed02: ...

post-4275-019177100 1317567885.jpg

Upraveno uživatelem abbot
Odesláno

Škoda že jsi ho nevyužil,věnoval jsem ho zdejšímu členovi tak jen čekám s čím se pochlapí.Jinak ty Junkers nevypadají špatně,na mě moc velká datumovka.Tak ať kolegovi slouží a snad ho brzy uvítáme zde. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...