Zeppelin Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Čaute, dnes vám chci ve stručnosti představit jednu malou,neznámou ale poměrně kvalitní firmu na německé hodinky.Manfred Schneider se narodil v roce 1962 v Německu. Jeho láska k mechanickým hodinkám ho tak inspirovala že se stal hodinářským mistrem v roce 1990. V roce 1991 začal opravovat hodinky ve svém bytě ale pak o rok později se přestěhoval do své větší dílny a pak v roce 1995 začal pracovat na plánu že si bude vyrábět své vlastní hodinky který se mu splnil o 3 roky později. Spoluzaložil MSC se svou manželkou a začal vyrábět mechanické hodinky s velmi dobrou kvalitou za příznivé ceny. Dnes má kolekci svých hodinek která se skladá z cca 15 modelů. Do svých hodinek montuje jen osvědčené strojky ETA swiss made. Více na jeho oficiálních stránkách: http://www.msc-uhren.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Tak to je bomba, jedny hezčí než druhé, že by inspirace pro Chronoshop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 11. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 mohli by je na chronoshopu zacit prodavat, hned bych si jedny koupil :-) na netu totiz skoro nikde ani v zahranici nejsou, jen na 1 webu jsem je nasel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Nechcem vyvolavat flame, ale co znamena ze je hodinar? Ze mechanicky vyrobil puzdro ktore navrhol niekto iny? Trosku mi u neho chyba originalita. Ale holt to je moj nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 11. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 tak tento typ hodinek to ma skoro kazda znacka napr. Steinhart,Davosa......... ale ma spoustu jinych peknych hodinek, mimochodem radsi si bez rypat do slovaku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 tak tento typ hodinek to ma skoro kazda znacka napr. Steinhart,Davosa......... ale ma spoustu jinych peknych hodinek, mimochodem radsi si bez rypat do slovaku.... Napriklad do tychto http://www.molnarfabry.com/gallery/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaspard Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 Napriklad do tychto http://www.molnarfabry.com/gallery/ Teda ty jejich skeletony jsou strašidelnej kýč! Inu, Asie . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 (upraveno) M. Schnieder - pred každou pozitívnou snahou je rešpekt, hlavne keď to druhý nevie robiť, alebo to ani neskúšal...no tu mi chýba nejaký silný prvok, charakteristický znak a stačia napríklad iné ručičky, krivka v puzdre (viď napr. Bremont)...má tam pár pekných modelov, snáď GMT, ale tam mi vadia minútové indexy pod min. ručičkou. Takže zrejme je limitovaný, určite v šuflíku má niečo viac. Uvidíme. Upraveno 12. srpna 2011 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 12. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 Ja osobne mam radeji ty male,nezmane firmy na hodinky ale kvalitni a to tahle vcelku je, samozrejme nekomu se to libit nebude, kazdy ma jinou chut ale zatim se to tu nelibi jen Slovakum, Cesi jsou v pohode zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 já bych si tipnul že tohle je výrobek firmy grovana, jinak brandovaný, špatného na tom nic nevidím, u štejnharta vyjdou trochu levněji Nechcem vyvolavat flame, ale co znamena ze je hodinar? Ze mechanicky vyrobil puzdro ktore navrhol niekto iny? Trosku mi u neho chyba originalita. Ale holt to je moj nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 pro me vobslahly portuguiesery a submarinery.. obecne to vypada jako navonenejsi Parnisy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 No ještě jsem tam viděl Jaermeny. Ale ono to možná fakt není sranda udělat něco origoš aby to taky bylo v rozumným (rentabilním) množství prodejný. Hodinář se chce uživit a tak poslouchá hlas lidu než aby šel cestou sice svojí, ale o chlebu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 ale kecy, plivem na steinhart, tak muzem plivat i na manfreda, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 12. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 Proste tohle je pro nekoho kdo se chce odlisit a chce pomerne kvalitni hodinky za rozumnou cenu. Strojek swiss made,zbytek dodelano v nemecku to je slusna kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 Ja osobne mam radeji ty male,nezmane firmy na hodinky ale kvalitni a to tahle vcelku je, samozrejme nekomu se to libit nebude, kazdy ma jinou chut ale zatim se to tu nelibi jen Slovakum, Cesi jsou v pohode zatim Proti Schniederovi nemam nic, aj by som si z jeho hodiniek dokazal vybrat. Reagoval som na druhu cast tvojho prispevku, ktory som citoval. To si si mohol odpustit.To je vsetko na co som narazal, ani slovom som sa nevyjadril ze sa mi jeho hodinky nepacia. Ale kazdy novacik sa nejako musi uviest...sposobov je vela 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se