t2 Odesláno 29. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 A jak je to s poštovným? Nemám s tím zkušenost, když na mě nevypadne částka hned, tak většinou nejde pro čr. Ale tady píšou že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Já jednou taky takhle něco koupil, kde nebylo psané poštovné, a pak jsem se s prodejcem dohodl docela v pohodě ke spokojenosti obou, ale to je samozřejmě otázka, na koho člověk narazí. Nicméně napsal jsem tomu prodejci dotaz, tak uvidíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Objevil jsem zajímavé stránky, kde se dají koupit digi - GOLDEN8TS. Normálně jsem se tam zeregistroval, objednal nová Casia DBC-610A za dnes velice příjemnou cenu 69 USD (měli poslední)..a zaplatil přes paypal, pošta byla zadarmo ..snad mi hodinky v pořádku přijdou.. Mají tam teda dost vyprodáno, ale pořád tam ještě nějaký ten zajímavý kousek je - např. Citizen ANA-DIGI-TEMP za 169 USD, což bych řekl není taková hrůza na to, za jakou cenu se pohybují na Ebay a taky na to, že jsou samozřejmě úplně nové.. http://www.golden8ts.com/store/ http://www.golden8ts.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=71&products_id=293Myslíš, že budeš ještě platit naše dph? No každopádně budu rád,když dáš vědět jaká je konečná cena oproti 69$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Já nevím, nedá se to s jistotou říct. Je to tak 50/50. Klidně nic navíc platit nemusím, ale je možné, že jo..taková je moje zkušenost. Dokonce myslím, že i když si objednám 2x tu samou věc, tak se mi může stát, že jednou platit budu a podruhé ne nebo naopak...podle mojí zkušenosti záleží na tom, jestli se balíček na celnici dostal k nějakému ko..tovi nebo ne ...ale dám pak určitě vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 (upraveno) A jak je to s poštovným? Nemám s tím zkušenost, když na mě nevypadne částka hned, tak většinou nejde pro čr. Ale tady píšou že jo. Tak mi prodejce právě odepsal - poštovné do ČR je prý 14,5 USD, takže asi 280 Kč. Vidím to jako možnost mít za pětikilo kovové klasické digi...ale třeba se bude před koncem hodně přihazovat, kdo ví...každopádně já do nich nejdu, mám už tento týden objednáno.. Upraveno 29. září 2013 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Koupil jsem si krásný fejky Casio f-91w. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Koupil jsem si krásný fejky Casio f-91w.fejky? Spíš to neumíš vyfotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 vzal jsem to telefonem,sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Na ebay: http://www.ebay.com/sch/m.html?item=251225920013&pt=ES_Relojes_de_pulsera&hash=item3a7e3b520d&_ssn=samimadrid&_sop=1&rt=nc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Dám sem tu nabídku z vlákna Kdo tu má nějaké G-Shocky a jaké??? : http://www.mall.cz/panske-hodinky/casio-gw-6900-1er?v=433124Podle mého za ty peníze opravdu dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 proto jsem je tehdy taky koupil. aspoň je vidět, jak jsou všechny tyhle věci předražený. paradoxně třeba tady jsou DW5600 dražší než verze s BT GB5600. sice v akci, ale akce jsou vždycky někde nějaký. stejně je mi trochu líto, že mě géčka skoro pustily. jsou fajn, ale je to s malýma obměnama pořád dokola to samý a často mají jiný digi casia větší přidanou hodnotu než géčka, aspoň tak to mám já. pravděpodobně si zase nějaký koupím, ale budu je skutečně brát spíš jako stylovku. na druhou stranu pokud tento typ hodinek, tak přednost dostane vždy casio před jinými výrobci, už pro kvalitu zpracování, trvanlivost a houževnatost používaného materiálu - toho jejich gumoplastu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Já myslím, že i když se tu na géčka poslední dobou dost nadávalo, jsou pořád fajn odolný hodinky a svůj účel pořád splňují dobře a každý si může vybrat - malý výběr co se týče géček je asi to poslední, co by se dalo Casiu vyčítat. Sice je škoda, že už se nedělají kovová pouzdra za rozumnou cenu jako dřív, ale objektivně, v praxi se nepotvrzuje, že by plastové pouzdro u géček znamenalo menší užitnou hodnotu nebo prostě že by géčka s plastovým pouzdrem vydržely podstatně méně než ty s kovovým. Ceny jsou u nás samozřejmě hodně nadsazené, ale je to taky dost tím, že my tu máme dvouletou záruku, kterou musí někdo zaplatit (kdo jiný než spotřebitel) a třeba v USA nebo jiných zemích, kde jsou géčka podstatně levnější, je záruka jen jeden rok (pokud se nemýlím). Co se týká těch géček s bluetooth - nechápu jednu věc - a to proč s tím Casio nenabídne víc modelů (myslím i negéček, klidně třeba edifice). Na světě jsou miliony Iphonů, ale ne každý jeho majitel chce nosit na ruce plastový digitálky - kdyby to samé uměly pěkné kovové ana-digi edifice, myslím, že by si je koupilo spousta lidí.A nebo už takové hodinky existují, jen já o nich nevím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Spis proc to nenabidnou i pro ji ne systemy nez Iphone - prodeje by stouply vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Prodejce mia-watches nový Géčka pod litr: http://www.ebay.com/itm/Casio-DW9052-1-Mens-G-Shock-200m-Chronograph-Black-Resin-Tough-Sports-Watch-New-/231037157737?pt=Wristwatches&hash=item35cae34169Dnes už kultovní Géčka DW 6900 za litr a čtyřicet :http://www.ebay.com/itm/Casio-DW6900-1V-Mens-G-SHOCK-Classic-Digital-Sports-Watch-200M-Stopwatch-Alarm-/321170470815?pt=Wristwatches&hash=item4ac740779fnový vintage AL 180 : http://www.ebay.com/itm/Casio-AL180MVV-1D-Mens-Solar-Batteryless-Stainless-Steel-Watch-Alarm-Chronograph-/231039687076?pt=Wristwatches&hash=item35cb09d9a4a je toho víc, DW 290 atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Prodejce mia-watchesmno, docela zajímavý kousky tam má.krom jiného mě zaujaly tydle - sice nedigi - ale povedený potápky, i když lumi bude typicky casiovsky slabší..:http://www.ebay.com/itm/Casio-EFM100D-1A4-Edifice-Mens-Black-Orange-200M-Diver-Sports-Watch-SOLD-CASE-/321183013275?pt=Wristwatches&hash=item4ac7ffd99b jinak teď jsou za rozumnou cenu (rozuměj pod dva litry) GD-100BW se zrcalovým displejem:http://www.ebay.com/itm/New-Casio-G-Shock-X-Large-Men-World-Time-Black-Rubber-Chrono-Watch-GD100BW-1-99-/200960845337?pt=Wristwatches&hash=item2eca332619sice asi naprd čitelnost a modul funkčně taky na dvě věci, ale pro GD-100 mám prostě slabost a tydle vypadaj děsně Upraveno 17. října 2013 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Tak hlásím, že mi dnes přišly DBC-610A objednané z GOLDEN8TS a všechno je v pořádku - sice to trvalo delší dobu, ale přišlo to. Neplatil jsem žádnou poštu ani clo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Tak hlásím, že mi dnes přišly DBC-610A objednané z GOLDEN8TS a všechno je v pořádku - sice to trvalo delší dobu, ale přišlo to. Neplatil jsem žádnou poštu ani clo.gratulace. Foto nebude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 gratulace. Foto nebude? Foto klidně může být - přišly klasicky v obálce, na sklíčku je folie a mají visačku s označením modelu - tak jak to má být. Cena byla v přepočtu cca 1300,- Kč a rovnou píšu, že jestli má někdo zájem, můžu mu je za těch 1300,- klidně přenechat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Ahoj Amazon má celkem solidní slevy - tak se chci zeptat na tyto modely...stojí za to si je pořídit? Hledám něco na lyže na zimu... Odkaz Casio SGW300 Casio SGW 100 Casio SGW400 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Za mě osobně jen ty první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se