Rodkopf Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 (upraveno) double post Upraveno 3. ledna 2014 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 (upraveno) Tak jsem si právě spontánně pořídil pořádný Protreky PRW-2500T za myslím skvělou cenu...uvidíme, jak to bude s daní a clem, ale i tak by to mělo vycházet mnohem méně než u nás za tento model, takže i případný prodej dál by neměl být ztrátový, ale o nějakém prodeji teď vůbec neuvažuju, spíš se třesu na to, za jak dlouho asi přijdou a jak to bude s celníkama http://www.ebay.com/itm/Casio-Protrek-PRW2500T-7-Triple-Sensor-Altimeter-Watch-/310830968239?pt=Wristwatches&hash=item485ef82daf Upraveno 13. ledna 2014 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 chystáš se do Himalájí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 To ne, ale myslím, ale s výškoměrem se dá blbnout i v autě a kompas se může hodit, až půjdu z hospody ...ale vážně, zjistil jsem, že čím víc toho hodinky umí, tím je to lepší. Pro mě jsou digitálky prostě hračka stejně jako když jsem byl kluk. U těch PRW-2500 se mi líbí, že mají oproti ostatním moderním Protrekům čas pěkně v jedné linii (nelíbí se mi sekundy o řádek níž a zbytečně obrovské číslice) a na základním displaji všechno pěkně v plné palbě, tedy čas, datum, den i rok...kromě všech těch ostatních hraček samozřejmě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Fake hodinky jako casio dbc 610 ale bez loga na hodinkách i tahu. Popis na dýnku není v řádkách jako u originálu, ale do kulata. Co vy na to? http://www.ebay.com/itm/Vintage-Calculator-Watch-Digital-Data-Bank-Alarm-Date-Calendar-World-Time-New-/171153517894?pt=Wristwatches&hash=item27d98b6d46 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 No nevypadají špatně - podle popisu se zdá, že jim chybí některé funkce DBC-610, ale nemusí to tak být. Taky by mě zajímalo, jestli jsou opravdu úplně stejné, takže by se do nich dal dát modul z originál 610 a použít tak jen poudro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Přesně tyhle byly nedávno na Aukru, chtěl jsem je, ale na poslední chvíli jsem si všiml chybějícího loga Casio... každopádně by mě nenapadlo, že se dělají i faky DBC, proto mě to ze začátku zmátlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 To ne, ale myslím, ale s výškoměrem se dá blbnout i v autě a kompas se může hodit, až půjdu z hospody ...ale vážně, zjistil jsem, že čím víc toho hodinky umí, tím je to lepší. Pro mě jsou digitálky prostě hračka stejně jako když jsem byl kluk. U těch PRW-2500 se mi líbí, že mají oproti ostatním moderním Protrekům čas pěkně v jedné linii (nelíbí se mi sekundy o řádek níž a zbytečně obrovské číslice) a na základním displaji všechno pěkně v plné palbě, tedy čas, datum, den i rok...kromě všech těch ostatních hraček samozřejmě :-) Takže tě ty proteky nakonec ulovily . Předpokládám, že ty DW-6700 tě nalomily a pak už nechybělo mnoho.Ale dobrá volba, poslední s proteky s illuminatorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Za tuhle cenu jo..u nás se prodávají za neuvěřitelných cca 11 litrů, takže mít je za půlku je víc než příjemné...kdysi jsem měl PRW-2000, ale ty velké číslice a vteřiny o řádku níž se mi nelíbily, furt mi to kazilo dojem, jinak bych si je nechal. Musím přiznat, že na digitálkách jsou pro mě důležité 2 věci - vzhled a funkce. Jak mi jedna z těch věcí nesedne, ta druhá může být dokonalá, ale stejně jdou pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) Fake hodinky jako casio dbc 610 ale bez loga na hodinkách i tahu. Popis na dýnku není v řádkách jako u originálu, ale do kulata. Co vy na to? http://www.ebay.com/itm/Vintage-Calculator-Watch-Digital-Data-Bank-Alarm-Date-Calendar-World-Time-New-/171153517894?pt=Wristwatches&hash=item27d98b6d46$(KGrHqZ,!o4FJ,VoYCYRBSYuizp!(g~~60_3.JPG Nedávno se originál DBC-610 dokonce původní verze z 80-tých let prodaly za příjemnou cenu na Aukru - teď lituju, že jsem do toho nešel. Přiznejte se, kdo z vás je má doma? :-) http://aukro.cz/panske-digitalni-hodinky-casio-dbc-610-i3852327442.html Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Já je moc chtěl. Ale neměl jsem ještě výplatu na účtu tak jsem nemohl nic dělat. Jinak bych se o ně porval. Tuhle verzi s " WR" nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 http://www.ebay.com/itm/Vintage-Casio-watches-Nelsonic-SEGA-Frogger-Watch-/261413779832?pt=Wristwatches&hash=item3cdd79b978docela pěkná sbírka.omlouvám se za nedodržení velikosti obrázku, ale bylo by to špatně vidět. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 uměl bych si tam kua vybrat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Paráda, škoda, že to neprodává po kusech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Kdyby měl někdo zálusk... v Brně, v Typosu, v Sarahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 http://www.ebay.com/itm/NINTENDO-NELSONIC-CASIO-MELODY-ALARM-GAME-WATCHES-/111332050615 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Jeste chybi Tamagoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 5 kousků bych si tam vybral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Objevil jsem na bazoši vintážní géčka DW-5300, zdá se ve velmi dobrém stavu za dobrou cenu. Myslel jsem, že do nich půjdu, ale nakonec ne, zase by se mi akorát válely v šuplíku, tak to sem dávám. S prodejcem jsem komunikoval a jsou prý plně funkční a není problém zaslat je na dobírku. Myslím, že by to tu mohlo někoho zajímat, je to podle mě docela raritka. http://obleceni.bazos.cz/inzerat/35642710/casio-DW-5300-c.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Teď nám přišel domů leták Globus a od zítřka (12.6.) do 18.6. opět v akci za 249,- Kč Casio F-91W. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se