Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdarec všem,

přikládám odkaz na JLC MC Chrono Diving z EBAY, prodejce má 100% pozitivní feedback, 1300 spokojených kupujících.. Sice jsem si skoro 100% jistej, že je vše OK, ale jsem hodně opatrnej a vy tady máte nepřeber zkušeností.. Prošel jsem ty fotky detail po detailu, srovnával s originál fotkama a ani po pár hodinách jsem tam nenašel nic co by tam nepatřilo nebo naopak chybělo.. Máte stejnej názor?

A druhá otázka, máte někdo zkušenosti s tímto prodejcem? Komunikace byla celkem v pohodě, zaplatil jsem mu malou zálohu přes Paypall a domluvili se, že si pro ně zajedu a rozhodnu se až na místě podle reálnýho stavu..

http://www.vintage-watches-international.com/epages/61874895.sf/sec1d371faf85/?ObjectPath=/Shops/61874895/Products/JLC-master-com-diving

Dík D.

Odesláno

Prodejce znám, je to naprosto spolehlivý obchodník. Bral jsem od něj již pár drobností a skvěle komunikuje. Věci posílá v rámci EU takže neplatíš clo. Domlouval jsem se na bankovní převod a něco mi i slevil. Na eBay má ceny o něco vyšší protože Paypal jej vyjde draho ... :)

Odesláno

Bandi:

Reference je v pořádku, to je ten matoucí systém JLC, v záručáku je objednací číslo (Q-Number) a sériové číslo, na hodinkách je sériové číslo a "Reference gravé", ta je u tohoto modelu 160,T,25.

(Najdeš na webu JLC u dotyčného modelu na záložce "Details". Tady to sedí do puntíku.)

Odesláno

super, potřeboval jsem ještě od někoho slyšet něco pozitivního, jinak jsem byl už stejně naprosto přesvědčenej.. Takže v úterý jedu pro ně, jestli to dopadne, tak ve středu máte přírůstek v "pochlubte se s novými přírůstky" ;-)

Odesláno

uz se tesim. tohle jsou fakt bombovni hodinky!

super, potřeboval jsem ještě od někoho slyšet něco pozitivního, jinak jsem byl už stejně naprosto přesvědčenej.. Takže v úterý jedu pro ně, jestli to dopadne, tak ve středu máte přírůstek v "pochlubte se s novými přírůstky" ;-)

Odesláno

Ještě mě napadla jedna možná trošku hloupá věc, ale chtěl bych se zeptat: kde vlastně berou tihle překupníci ty hodinky k prodeji? Myslím to tak, že jsou to hodinky za super cenu, který jsou jen 10 měsíců starý.. Takže jim je někdo kdo si je původně koupil nový za plnou cenu prodal s takovou slevou, že je můžou ještě oni prodávat za relativně super cenu dál? Nebo to někde vykupujou ve velkým? (to je asi blbost..)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...