Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

za cca 3000 ? je to myslim dobry kupa

ano, uplne "fantasticka" kupa... vnutri ETA, dizajn nebeckovsky (ale to sa viac paci ano viem)... chapem ze ide o popularny model, mna nikdy neoslovil

Odesláno

Mám tieto hodinky a som s nimi spokojný, ale zaujímalo by ma keď tu všetci píšete, že moje hodinky robia 5s/deň že ako si to môžem ja sám zmerať? To si ich mám nejak nastaviť a sledovať každú hodinu alebo ako? Tomuto totiž moc nerozumiem tak mi to prosím skúste nejak jednoducho napísať.

Odesláno (upraveno)

Mám tieto hodinky a som s nimi spokojný, ale zaujímalo by ma keď tu všetci píšete, že moje hodinky robia 5s/deň že ako si to môžem ja sám zmerať? To si ich mám nejak nastaviť a sledovať každú hodinu alebo ako? Tomuto totiž moc nerozumiem tak mi to prosím skúste nejak jednoducho napísať.

Máš to přímo v tom co opakuješ.5s za den,ne za hodinu,takže dnes přesně nastavíš třeba podle přesného času na různých inter. stránkách atomových hodin a po 24 hodinách to zkoukneš.Já spíš nerozumím tomu,že tomu nerozumíš a oba se divíme něčemu,co určitě k divení není.No a ještě pak můžeš sledovat přesnost v různých polohách (na dýnku,na korunce...) nebo na ruce,prostě si hrát.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Po tychto hodinkach urcite pojdem tento rok, su uzasne svojim dizajnom a v spojeni s meshom.....fantazia, je to jediny model co sa mi paci od Breitling, ostatne su take moc "vyčačkane"alebo zbytocne velky kus zeleza.....e e

Odesláno

Po tychto hodinkach urcite pojdem tento rok, su uzasne svojim dizajnom a v spojeni s meshom.....fantazia, je to jediny model co sa mi paci od Breitling, ostatne su take moc "vyčačkane"alebo zbytocne velky kus zeleza.....e e

Doporučuji vyzkoušet naživo a pak jen čekat s rukou na tlačítku "koupit". Teď tady byly za dobrou cenu modré a byly hned pryč. Jsem rád, že tam zatím nejsou v černé...

post-19666-0-02710900-1363618066_thumb.jpg

• po měsíci...
  • po měsících...
Návštěvník carlitos
Odesláno

taktiez som im neodolal a po mojich prvych TagHeueroch boli oni dalsie ktore "museli" byt moje  SOH 46 Black na oceli:-) Predtym to boli len Quartz Armani, Burberry, Fossil. Len cca po dvoch dnoch nosenia spona ktora je vysoko lestena ma uz dva skrabanceky ale naozaj neviem ako vznikli :-((( z toho som trochu smutny. PROSIM o radu co sa tyka skriniek na natahovanie pocas doby ked sa hodinky nenosia. Ci mate s tym skusenosti a ci mi viete doporucit co je pre moje SOH najlepsie co sa tyka programov ktore tieto natahovace maju..... Za kazdu radu vopred dakujem

• po 4 týdnech...
Odesláno

No na ne Mám taky a k tomu další dvoje automaty a už mi to neustálé vrteni aby se nezastavily leze na bednu

Takze chci Bezstarostny QUARTZ !!!! :) mel jsem colt 44, ta jsem prodal a Ted brečím po nocích...

Odesláno

tak to absulutne nechapu....jinak prave na SOH je skvely, ze nevypadaji jako breitling. proste nemaj takovy ten hulvat vzhled"helevolep*co-mam brajtle-čum!!". coz asi hodne lidi rado. :newyear:  me se z toho samyho duvodu libi ta prvoplanova guma B, ale ta stara s dirama v modre.

• po měsíci...
Návštěvník carlitos
Odesláno

Ahojte, cca pred 2,5 mesiacom som si kupil B SOH chrono, len mam pri nich dost problem nakolko mi dost utekaju dopredu, za tyzden cca 3minuty, prosim poradte ci bude stacit poslat ich do viedne na servis kde ich len nakalibruju ako mi predajca tvrdi, alebo ich mam oficialne reklamovat? vopred dakujem za vase rady

Návštěvník carlitos
Odesláno

UREDNIK: tak hodinky som odniesol na oficialnu reklamaciu k predajcovi v Ba Eurovea, oni ich posielaju dalej do Viedne do servisu. Dušovali sa mi, ze este nevypisovali reklamaciu na breitlingy, ze tomu nechapu co s nimi je. Ze doba cca min 4 tyzne, tak som zvedavy ako s nimi dopadnem :-(

Odesláno

je fakt, že kalibrem to není žádná sláva, ale nosím je rád... v podstatě asi nejvíc - koupil jsem tady na foru modro modré 46mm za dobré peníze a tudíž se o ně nebojím tolik jako o novém zenithy nebo pamy....

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...