Klotzman Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 Když jsem neuspěl s nákupem Seik v domácích vodách, chtěl jsem si je koupit na Amazonu ale s překvapením jsem zjistil, že se tam nedá platit PayPalem - přitom bych dušu na to dal, že jsem na Amazonu PayPalem platil, když jsem si kupoval nějaké knihy. Tak se chci zeptat, jestli by mi případně, pokud se mi to nepodaří vyřešit jinak, někdo kdo je na Amazon zvyklý, nemohl s nákupem helpnout.
David Antoš Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 V čem je problém zaplatit kartou?
lukin_ova Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 Na amazonu budeš mít nejspíše problém se zasláním do ČR. Amazon je tržiště obchodů. Některé umožňují platit paypall, něktaré ne. Na amazonu bych se nebál platit kartou. Já nakupuji spíše na eBay. Pokud potřebuješ asistenci s nákupem, pošli mi SZ a něco vymyslíme...
Frostie Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 Ahoj, objednal jsem si na Amazonu.de všechny hodinky, které mám doma /byly vždy minimálně o 30 a více procent výhodnější/. Rychlé jednání, platba Visa kartou, doručení do ČR max. do dvou dnů-pokud byli na skladě. Jednou jsem i zboží vracel, částka vrácena včetně poštovného! do cca 21 dnů.Poštovné do ČR cca 5-6 EUR.
lukin_ova Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 Ahoj, objednal jsem si na Amazonu.de všechny hodinky, které mám doma /byly vždy minimálně o 30 a více procent výhodnější/. Rychlé jednání, platba Visa kartou, doručení do ČR max. do dvou dnů-pokud byli na skladě. Jednou jsem i zboží vracel, částka vrácena včetně poštovného! do cca 21 dnů.Poštovné do ČR cca 5-6 EUR. Jo Jo. Já myslel americký amazon ....
Klotzman Odesláno 16. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Jo Jo. Já myslel americký amazon .... Díky za odpovědi - já mám na mysli taky americký amazon. Vím že mi tam kdysi nešla přidat karta, protože nebyla embosovaná ale nakonec jsem to zaplatil PayPallem, proto mě teď zklamalo, že to nešlo. Ještě zkusím, jestli mi to vezme novou kartu - kdyby byl problém, zkusím s dovolením kontaktovat Lukin_ova, třeba to nějak dáme dohromady. Ješt jednou díky za reakce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se