instant Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 (upraveno) Proč? Protože je dobrý projít si to od spoda. Hezky si všechno vyzkoušíš a pak máš definitivně jasno. Už mi chybí vlastně jenom Suma Jinak Alpinist 061 bych v poměru cena/výkon zařadil hned za Suma. Neuvěřitelně pohodlný hodinky. A abych se vrátil aspoň trochu k tématu... Koukám, že se dají sehnat i za devět. To už je slušný. Jak už jsem psal, zpracování očekávám hodně vysoko. tak to puzdro z SKX je naozaj pohodlne. SKX009 nosim velmi casto, ked ich prezujem z MM300 tak neviem ze mam na ruke hodinky Sumo - ja som suma videl prvykrat az ked som vlastnil SBDX a uprimne - na jednej strane chapem preco su z nich ludia unesení /nazivo su omnoho lepsie ako na fotkach, puzdro je krasne originalne/, ale v podstate to vo mne nic nevyvolalo. Neviem preco, prisli mi omnoho menej "dokoncene" nez napriklad SKX007/009, teda pokial ignorujeme triedu hodiniek/kalibru. Mam na mysli dizajn, samotne spracovanie je all ok. Skutocne - co som si vsimol na forach, malokto ma sucasne Sumo aj MM. Ale mnoho z majitelov MM ma nejake "lacne" SKX /ku kosacke atd/, alebo naopak Submariner od Rolexu /ked treba vyvencit MI/. A k teme - za mna rozhodne zobrat Kinetic ak nie su automaty a pacia sa. Hodinky su fakt pekne spracovane, mne osobne sa pacia ako su + Kinetic nie je ziadna plastova hanba vymyslená v cinskej garazi. Teda plati to len pokial u nositela nie je generalny blok na quartzky ako u mna, ale objektivnym pristupom tie hodinky su uplne v pohode kúpa. Upraveno 17. srpna 2011 uživatelem instant
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se