Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na letošním baselworldu byly představeny tyto krásné potápky, podle mě jsou dokonalé, pěkné pouzdro, krásný plastický cifr, zajímavý tah, safír s AR (!)... mají ovšem jedno velké ale, teda spíš ALE. Proč jsou ksakru kinetic a né automaty? :suicide_anim:

Ale líbí se mi tak,že to možná někdy překonám...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

a ještě video

Odesláno

Seiko SKZ325K1 "Stargate" s automatem 7S36 jsou jim alespoň trochu podobné.

Jojo, stargaty znám, uvažoval jsem o nich, ale až tak se mi nelíbí. Ty SKA jsou jiný level, i parametrově, proč jen nejsou aut... :suicide_anim:

Odesláno

Počítej, že kdyby to byly automaty, tak by nestály 11 tis., ale nějakých 25-30. Kinetic od Seika jsem měl a v poho. Přece jenom to ty automaty aspoň trochu imituje :) Klidně bych do nich šel, zpracování vypadá luxusně. Potřeboval bych ale vidět sponu.

Odesláno

SAGQ005.. nuda na kvadrát, ale automatická :)

Ty jsou hezčí než stargejty, ale ta cena už jinde, je to brightz serie.

No počkám a třeba se mi nebudou líbit, navíc každým dnem očekávám blue mako, tak se snad zklidním :)

Odesláno

Napadla mě taková hloupá otázka...

Myslíte si, že existuje nějaký způsob vyměnit kinetický strojek za byť jen základní, ale automat (např 7S36)?

Odesláno

SAGQ005.. nuda na kvadrát, ale automatická :)

To by bylo extrémně těžké rozhodování... Koupit MM nebo přihodit pár peněz a koupit SAGQ005? Fakt nevim co bych si vybral.

Na účel potápek je kinetic super, nezatracoval bych to.

Odesláno (upraveno)

To by bylo extrémně těžké rozhodování... Koupit MM nebo přihodit pár peněz a koupit SAGQ005? Fakt nevim co bych si vybral.

Na účel potápek je kinetic super, nezatracoval bych to.

Tieto Brightz sa uz nevyrabaju, ale daju sa zohnat nove o nieco lacnejsie ako MM.

Nejaky cas dozadu tu niekto rozmyslal nad Shogun SBDC007, to su 6R15 v titanovom puzdre Dia-Shock /nieco ako Duratect od Citizenu/. Dost som ich zvozil, v podstate mi na tom vadila cenovka /viac ako dvojnasobok oproti zakladnym 6R15 dajvrom Seiko Sumo/ a rucicky a la Seiko monster.

Nieco hlbsie som o tych hodinkach postudoval a musim svoj nazor poopravit. Myslim ze odkazuju na hranate puzdro Seiko Samurai, spracovanie je o triedu inde ako Sumo, a cenovka je naozaj umerna pouzitej materialovej technologii. Kazia im to proste len tie Sumo, ktore su zrejme najlepsie hodinky s pomerom cena/vykon na trhu... v celej historii :).

Ale preco to sem pisem: odvazny clovek na nich vymenil rucky z marinemastrov a su to zrazu paradne hodinky. takto vyzeraju pred plastikou:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno (upraveno)

.. a takto po zakroku. imho spracovanie puzdra je proste nadherne.

/zdroj WUS/

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Napadla mě taková hloupá otázka...

Myslíte si, že existuje nějaký způsob vyměnit kinetický strojek za byť jen základní, ale automat (např 7S36)?

..uprimne, ja by som ten napad isiel radsej rozchodit na cerstvy vzduch :)

Odesláno

Tieto Brightz sa uz nevyrabaju, ale daju sa zohnat nove o nieco lacnejsie ako MM.

Já jsem je našel jenom dráž nebo nastejno. Ale asi to nemá moc cenu řešit :)

Nejaky cas dozadu tu niekto rozmyslal nad Shogun SBDC007

....

Kazia im to proste len tie Sumo, ktore su zrejme najlepsie hodinky s pomerom cena/vykon na trhu... v celej historii.

Mně se teda víc líbí ty původní ručky, nemůžu si pomoct.

U Suma to teď krásně vystihl Kalifx. Obecně je ten poměr výkon/cena u Seika trochu někde jinde, ale to už dávno víme :) Jediný problém je v tom, že dokud člověk nedojde k MM, tak je tam vždy nějaká drobnost, která vadí.

Odesláno

Já jsem je našel jenom dráž nebo nastejno. Ale asi to nemá moc cenu řešit :)

Mně se teda víc líbí ty původní ručky, nemůžu si pomoct.

U Suma to teď krásně vystihl Kalifx. Obecně je ten poměr výkon/cena u Seika trochu někde jinde, ale to už dávno víme :) Jediný problém je v tom, že dokud člověk nedojde k MM, tak je tam vždy nějaká drobnost, která vadí.

napr. tu su za 200tis yenov.. ale je fakt, z 250tis za MM300 ti da Higuchi zlavu, tak je to +/- skoro to iste

presne tak, MM300 je riesenie. vsetci Seikari tam smeruju, tak naco si to zbytocne predlzovat.. :)

Odesláno

presne tak, MM300 je riesenie. vsetci Seikari tam smeruju, tak naco si to zbytocne predlzovat.. :)

Proč? Protože je dobrý projít si to od spoda. Hezky si všechno vyzkoušíš a pak máš definitivně jasno. Už mi chybí vlastně jenom Suma :D

Jinak Alpinist 061 bych v poměru cena/výkon zařadil hned za Suma. Neuvěřitelně pohodlný hodinky.

A abych se vrátil aspoň trochu k tématu... Koukám, že se dají sehnat i za devět. To už je slušný. Jak už jsem psal, zpracování očekávám hodně vysoko.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...