Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak jsem dneska zjistil, ze 28.9. je statni svatek. otazka tedy zni, proc tam jedeme jen na devitku, kdyz bychom v pohode mohli dat osumnactku? :)

Ja nejsem proti, na prvni devitce se vetsinou jeste zahrivam :)
  • Odpovědi 271
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak když jsem dostal rozpis od novýho zaměstnavatele, tak mi málem jeblo... Do konce září nejsem v práci jen v úterý 27/9. A to se kolegové nezlobte, ale ten den budu nucen využít jínak, než zábavou na hřišti... Je mi to fakt líto, těšil jsem se.

Odesláno

Dva pryč. To je moc. Ruším to, to nemá cenu. Příště. Krapet mne to mrzí. Takhle by to nebyl už ani miniturnaj. Hezký zítřejší golf, ať je kdekoli. roBERT

Odesláno

Dva pryč. To je moc. Ruším to, to nemá cenu. Příště. Krapet mne to mrzí. Takhle by to nebyl už ani miniturnaj. Hezký zítřejší golf, ať je kdekoli. roBERT

Toho jsem se trochu bal, takze aspon budu moct misto toho zas pracovat ...
  • po měsících...
Odesláno

Ahoj všem chronogolfistum,

co se zkusít už teď dohodnout na jarním turnaji chronomagu?

Honza

• po měsíci...
Odesláno

Ahoj všem

tak nám začala golfová sezóna a já bych opravdu rád zorganizovat Chronoturnaj, protože mám domovinu v terezínské Kotlině, už jsem poptal nějaké vstupní informace, ale potřebuju i vstupy od vás zájemců o turnaj, primárně stačí kolik nás bude, kdy to chceme udělat a 9/18 jamek, viděl bych to jako "srandaturnaj" formou cannon startu, ve feečku za 9 (zřejmě 500,-) budeme mít tak 20 balónů na drivingu kdo si bude chtít vystřílet dobrý rány přede hrou, nějaká bageta a pití, pak samozřejěm starter a rozhodčí, a další věci budou záležet jenom na nás.

Hřiště s uměleckým ztvárněním jamek

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Scorecard

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Ocenění za rok 2011 v 9ti jamkových hřištích

Jak se tam z Prahy po D8 dostanete

Dáme to dohromady nebo se nesejdeme a zůstane jen u prázdného plkání nad tím jaký by to bylo kdyby to bylo?

Moty

P.S. prosím moderátory o změnu nadpisu na "Jaro 2012"

Odesláno

na začátku tématu, se loni řešilo, že první turnaj bude jen 9, aby se to odzkouselo

jak myslíš zvláštní, že to není Konopiště nebo Karlštejn? tam by se s námi asi ani nebavili, z Prahy to máš z okraje max 30 minut:)

Odesláno

Terezín bylo moje první "dospělácký" hříště... V zásadě nejsem proti... Demokraticky se přizpůsobim většině, ale za mě bych šel devítku. Nerad chodim 18ku na devítce... :-/

Odesláno

Já se rád přidám. Na Terezíně ale hlasuju pro 9ku.

Odesláno

ja bych se zucastnil, ale pochybuju, ze pote co uz peknych par mesicu prdim na nejake protahovani tela, by to dopadlo dobre. takze spis to vidim tak, ze se ted bude potreba par tydnu venovat oziveni fyzickeho pohybu a pak.. :) a teda rozhodne bych v pripade jakehokoliv turnaje hlasoval pro 18.. kvuli 2 hodinam hry nekam jezdit.. to se mi uplne nechce..

Odesláno

ja bych se zucastnil, ale pochybuju, ze pote co uz peknych par mesicu prdim na nejake protahovani tela, by to dopadlo dobre. takze spis to vidim tak, ze se ted bude potreba par tydnu venovat oziveni fyzickeho pohybu a pak.. :) a teda rozhodne bych v pripade jakehokoliv turnaje hlasoval pro 18.. kvuli 2 hodinam hry nekam jezdit.. to se mi uplne nechce..

Na to kašli, trénink je pro blbce, inteligent ovládá hru ;-)

Odesláno

V Terezine jsem hral jen jednou, ale spatny to tam nebylo. Je mi asi jedno jestli 9 nebo 18 jamek, v pripade devitky bych si hriste stejne asi obesel jeste jednou. Termin bych videl tak od pulky dubna dal, nerad hraju kdyz je zima a musim mit na sobe hodne vrstev obleceni.

Odesláno

Na to kašli, trénink je pro blbce, inteligent ovládá hru ;-)

nejde o to, ze bych mel strach, ze netrefim tu kratkou travicku (tu netrefim tak jako tak), ale jde o moje rameno a zada. potrebujou pripomenout, co je to pohyb a to ponekud jemneji nez primo hupsnout na hriste..

Odesláno

nejde o to, ze bych mel strach, ze netrefim tu kratkou travicku (tu netrefim tak jako tak), ale jde o moje rameno a zada. potrebujou pripomenout, co je to pohyb a to ponekud jemneji nez primo hupsnout na hriste..

Já to myslel s nadsázkou, taky nepočítám, že bychom vyrazili za tejden. Trochu víc tepla bychom asi uvítali všichni...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...