utrejch Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 tak jsem dneska zjistil, ze 28.9. je statni svatek. otazka tedy zni, proc tam jedeme jen na devitku, kdyz bychom v pohode mohli dat osumnactku? Ja nejsem proti, na prvni devitce se vetsinou jeste zahrivam
spiderer Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Hmm, tak to mi uteklo, ze to je ve svatek, jsem mimo = bohuzel se nemuzu ucastnit..
Locque Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Tak když jsem dostal rozpis od novýho zaměstnavatele, tak mi málem jeblo... Do konce září nejsem v práci jen v úterý 27/9. A to se kolegové nezlobte, ale ten den budu nucen využít jínak, než zábavou na hřišti... Je mi to fakt líto, těšil jsem se.
utrejch Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Tak ja jsem ready. Zitra je sraz ve tri nebo tee time ve tri ... ja prijedu radsi ve dve, budu ladit na drivingu, za posledni mesic kvuli pracovni vytizeni jsem byl pouze jednou na drivingu
Slim_brno Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Já bych driving zakázal. Trénovat je podle mě nesportovní
Bert Odesláno 27. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Dva pryč. To je moc. Ruším to, to nemá cenu. Příště. Krapet mne to mrzí. Takhle by to nebyl už ani miniturnaj. Hezký zítřejší golf, ať je kdekoli. roBERT
utrejch Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Dva pryč. To je moc. Ruším to, to nemá cenu. Příště. Krapet mne to mrzí. Takhle by to nebyl už ani miniturnaj. Hezký zítřejší golf, ať je kdekoli. roBERT Toho jsem se trochu bal, takze aspon budu moct misto toho zas pracovat ...
Moty Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Ahoj všem chronogolfistum, co se zkusít už teď dohodnout na jarním turnaji chronomagu? Honza
Moty Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Ahoj všem tak nám začala golfová sezóna a já bych opravdu rád zorganizovat Chronoturnaj, protože mám domovinu v terezínské Kotlině, už jsem poptal nějaké vstupní informace, ale potřebuju i vstupy od vás zájemců o turnaj, primárně stačí kolik nás bude, kdy to chceme udělat a 9/18 jamek, viděl bych to jako "srandaturnaj" formou cannon startu, ve feečku za 9 (zřejmě 500,-) budeme mít tak 20 balónů na drivingu kdo si bude chtít vystřílet dobrý rány přede hrou, nějaká bageta a pití, pak samozřejěm starter a rozhodčí, a další věci budou záležet jenom na nás. Hřiště s uměleckým ztvárněním jamek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Scorecard Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ocenění za rok 2011 v 9ti jamkových hřištích Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak se tam z Prahy po D8 dostanete Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dáme to dohromady nebo se nesejdeme a zůstane jen u prázdného plkání nad tím jaký by to bylo kdyby to bylo? Moty P.S. prosím moderátory o změnu nadpisu na "Jaro 2012"
utrejch Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 (upraveno) Ja jsem vzdycky pro. Ale proc na takovem zvlastnim miste? ;-) PS: a kdyz uz jet nekam, tak aspon 18 ... Upraveno 6. března 2012 uživatelem utrejch
Moty Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 na začátku tématu, se loni řešilo, že první turnaj bude jen 9, aby se to odzkouselo jak myslíš zvláštní, že to není Konopiště nebo Karlštejn? tam by se s námi asi ani nebavili, z Prahy to máš z okraje max 30 minut:)
Locque Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Terezín bylo moje první "dospělácký" hříště... V zásadě nejsem proti... Demokraticky se přizpůsobim většině, ale za mě bych šel devítku. Nerad chodim 18ku na devítce... :-/
parre Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Já se rád přidám. Na Terezíně ale hlasuju pro 9ku.
utrejch Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Ja se take demokraticky podridim vetsine ...
tmoris Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 ja bych se zucastnil, ale pochybuju, ze pote co uz peknych par mesicu prdim na nejake protahovani tela, by to dopadlo dobre. takze spis to vidim tak, ze se ted bude potreba par tydnu venovat oziveni fyzickeho pohybu a pak.. a teda rozhodne bych v pripade jakehokoliv turnaje hlasoval pro 18.. kvuli 2 hodinam hry nekam jezdit.. to se mi uplne nechce..
Locque Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 ja bych se zucastnil, ale pochybuju, ze pote co uz peknych par mesicu prdim na nejake protahovani tela, by to dopadlo dobre. takze spis to vidim tak, ze se ted bude potreba par tydnu venovat oziveni fyzickeho pohybu a pak.. a teda rozhodne bych v pripade jakehokoliv turnaje hlasoval pro 18.. kvuli 2 hodinam hry nekam jezdit.. to se mi uplne nechce.. Na to kašli, trénink je pro blbce, inteligent ovládá hru ;-)
spiderer Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 V Terezine jsem hral jen jednou, ale spatny to tam nebylo. Je mi asi jedno jestli 9 nebo 18 jamek, v pripade devitky bych si hriste stejne asi obesel jeste jednou. Termin bych videl tak od pulky dubna dal, nerad hraju kdyz je zima a musim mit na sobe hodne vrstev obleceni.
tmoris Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Na to kašli, trénink je pro blbce, inteligent ovládá hru ;-) nejde o to, ze bych mel strach, ze netrefim tu kratkou travicku (tu netrefim tak jako tak), ale jde o moje rameno a zada. potrebujou pripomenout, co je to pohyb a to ponekud jemneji nez primo hupsnout na hriste..
Locque Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 nejde o to, ze bych mel strach, ze netrefim tu kratkou travicku (tu netrefim tak jako tak), ale jde o moje rameno a zada. potrebujou pripomenout, co je to pohyb a to ponekud jemneji nez primo hupsnout na hriste.. Já to myslel s nadsázkou, taky nepočítám, že bychom vyrazili za tejden. Trochu víc tepla bychom asi uvítali všichni...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se