Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 271
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Má to něco do sebe. Nemusíš přemýšlet čím to zrovna tlouct. Sedmou utlušeš skoro všechno a putterem to dorazíš :). To mě říkal jeden golfový expert, že když si chce odpočinout takto to dělá a mě se to zalíbilo. Jenom mám velkou spotřebu týček :).

Odesláno

No ja mel 3drevovo, 7, wedge a putter, bylo to fakt prochazkove tempo, navic to bylo cross country, takze uplne jiny jamky, proste zabava na konec sezony

Odesláno

Tak tohle já neřeším. Do pravý ruky vezmu 7 železo, do levé putter a jdu :lol2: .

To Ti podepíšu. Tahat jiný hole je zbytečná ztráta energie... ;-)

Odesláno

no, ona ta 7 je dost univerzální, ja s ní třeba dohrávám do greenu na 5-20m, mám to přesnější než wedgi, tou často topnu a sem v řiti a když se s ní naučíš tak s ní můžeš midlit i přes 150m, což není můj případ

Odesláno

Jak se vam o vikendu darilo? Me teda mizerne, radeji se nedivám na kartu kolik mam HCP

V sobotu 57 a v nedeli vyrazne lepsich 52, ja se pod tu 50 snad nedostanu :sad01_anim:

Odesláno

Na nic! V sobotu kdy jsem si chtel jit dat trosku toho treninku jsem se rano vzbudil s prisernou kreci v noze, ktera se mi snazila oddelit lejtko od nohy a pak kdyz se to uklidnilo tak to bylo jeste nejaky citlivy a tak jsem zustal doma a trosku si zacvicil a pozdeji odpoledne uz se mi nechtelo nikam vyrazet.. Takze zacatek sezony pro me bude asi patek, sobota, nedele :)

Odesláno

...upřímně, pad mi do oka jako první. Zkoušel jsem tam asi čtyři kusy cca 30 minut a stejně vyhrál... těžší hlava, perfektně vede dráhu...

post-9617-090294900 1332256238.jpg

Odesláno

...upřímně, pad mi do oka jako první. Zkoušel jsem tam asi čtyři kusy cca 30 minut a stejně vyhrál... těžší hlava, perfektně vede dráhu...

Oddysey jsem take uvazoval, tehda jeste meli black series ... ale myslim, ze jsem chtel tkay neco podobneho
Odesláno

Jsem zvědavej, jak se mu bude na greenech dařit... Vzhledem k jejich rychlosti, jsem schválně bral těžší hlavu... No, v něco věřit musim :-)

Odesláno

Na nic! V sobotu kdy jsem si chtel jit dat trosku toho treninku jsem se rano vzbudil s prisernou kreci v noze, ktera se mi snazila oddelit lejtko od nohy a pak kdyz se to uklidnilo tak to bylo jeste nejaky citlivy a tak jsem zustal doma a trosku si zacvicil a pozdeji odpoledne uz se mi nechtelo nikam vyrazet.. Takze zacatek sezony pro me bude asi patek, sobota, nedele :)

Jo, křeč v lejtku je pěkný svinstvo, to tě vystřelí z postele ani nevíš jak rychle, a když neskočíš do dřepu tak máš pocit, že ti ta bolest to lejtko utrhne:sick01:

Odesláno (upraveno)

panove, nesmele se zeptam, co trebas v lete dat dohromady 1-2-3 flighty a vyrazit na prochazku po hristi? jestlize to povazujete za realne, tak sem napiste, ja vytvorim seznam, a neco vymyslime....

Toto téma je o pořádání jarního turnaje (viz nadpis) ale samozřejmě se tu probírá vše, když si skočíš tak 3 stránky nazpět tak to tam najdeš:smile_anim:

Edit. teď jsem se koukal, ty´s byl první kdo na to zareagoval:oneeyed02:

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno

A co akustika? Mě strašně na původním putteru vadilo krom toho, že to byl mullet i zvuk po impaktu

Odesláno

A co akustika? Mě strašně na původním putteru vadilo krom toho, že to byl mullet i zvuk po impaktu

Taková krásná kovadlinka. Je to fakt dobrej nástroj. Při včerejší hře mě zachraňoval od uplný ostudy :-) Budu muset začít chodit na driving. Ta zimní pauza byla včera dost znát :-(

Odesláno

Já hrál letos už 5x a putting je teda hrůza hrůz:sad01_anim: , dlouhá hra se docela zlepšila,asi tím zimním klidem:smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...