Moty Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Noo, my meli takovej posledni turnaj lonsky sezon, 3 hole + putter, byla to svanda
jirka404 Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Má to něco do sebe. Nemusíš přemýšlet čím to zrovna tlouct. Sedmou utlušeš skoro všechno a putterem to dorazíš . To mě říkal jeden golfový expert, že když si chce odpočinout takto to dělá a mě se to zalíbilo. Jenom mám velkou spotřebu týček .
Moty Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 No ja mel 3drevovo, 7, wedge a putter, bylo to fakt prochazkove tempo, navic to bylo cross country, takze uplne jiny jamky, proste zabava na konec sezony
Locque Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Tak tohle já neřeším. Do pravý ruky vezmu 7 železo, do levé putter a jdu . To Ti podepíšu. Tahat jiný hole je zbytečná ztráta energie... ;-)
jirka404 Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Profi golfisti by nás asi za tento názor tou 7 utloukli, ale my amatéři.......
Moty Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 no, ona ta 7 je dost univerzální, ja s ní třeba dohrávám do greenu na 5-20m, mám to přesnější než wedgi, tou často topnu a sem v řiti a když se s ní naučíš tak s ní můžeš midlit i přes 150m, což není můj případ
Moty Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Jak se vam o vikendu darilo? Me teda mizerne, radeji se nedivám na kartu kolik mam HCP V sobotu 57 a v nedeli vyrazne lepsich 52, ja se pod tu 50 snad nedostanu
spiderer Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Na nic! V sobotu kdy jsem si chtel jit dat trosku toho treninku jsem se rano vzbudil s prisernou kreci v noze, ktera se mi snazila oddelit lejtko od nohy a pak kdyz se to uklidnilo tak to bylo jeste nejaky citlivy a tak jsem zustal doma a trosku si zacvicil a pozdeji odpoledne uz se mi nechtelo nikam vyrazet.. Takze zacatek sezony pro me bude asi patek, sobota, nedele
Locque Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Tak pánové, novej putter v bagu, můžeme vyrazit na turnaj ;-)
utrejch Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Tak pánové, novej putter v bagu, můžeme vyrazit na turnaj ;-) Uka.
Locque Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 ...upřímně, pad mi do oka jako první. Zkoušel jsem tam asi čtyři kusy cca 30 minut a stejně vyhrál... těžší hlava, perfektně vede dráhu...
utrejch Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 ...upřímně, pad mi do oka jako první. Zkoušel jsem tam asi čtyři kusy cca 30 minut a stejně vyhrál... těžší hlava, perfektně vede dráhu... Oddysey jsem take uvazoval, tehda jeste meli black series ... ale myslim, ze jsem chtel tkay neco podobneho
Locque Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Jsem zvědavej, jak se mu bude na greenech dařit... Vzhledem k jejich rychlosti, jsem schválně bral těžší hlavu... No, v něco věřit musim :-)
marty87 Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Myslím, že dobrá volba, taky jsem u Black Series ocenil těžší hlavu.
Moty Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Na nic! V sobotu kdy jsem si chtel jit dat trosku toho treninku jsem se rano vzbudil s prisernou kreci v noze, ktera se mi snazila oddelit lejtko od nohy a pak kdyz se to uklidnilo tak to bylo jeste nejaky citlivy a tak jsem zustal doma a trosku si zacvicil a pozdeji odpoledne uz se mi nechtelo nikam vyrazet.. Takze zacatek sezony pro me bude asi patek, sobota, nedele Jo, křeč v lejtku je pěkný svinstvo, to tě vystřelí z postele ani nevíš jak rychle, a když neskočíš do dřepu tak máš pocit, že ti ta bolest to lejtko utrhne:sick01:
Moty Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 (upraveno) panove, nesmele se zeptam, co trebas v lete dat dohromady 1-2-3 flighty a vyrazit na prochazku po hristi? jestlize to povazujete za realne, tak sem napiste, ja vytvorim seznam, a neco vymyslime.... Toto téma je o pořádání jarního turnaje (viz nadpis) ale samozřejmě se tu probírá vše, když si skočíš tak 3 stránky nazpět tak to tam najdeš Edit. teď jsem se koukal, ty´s byl první kdo na to zareagoval:oneeyed02: Upraveno 22. března 2012 uživatelem Moty123
Locque Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Tak Odyssey měl dnes premiéru... Famózní nástroj. Famózní. Ale bohužel ruce jsou na h...o... :-) Ba ne, puttování s ním je radost...
Moty Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 A co akustika? Mě strašně na původním putteru vadilo krom toho, že to byl mullet i zvuk po impaktu
Locque Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 A co akustika? Mě strašně na původním putteru vadilo krom toho, že to byl mullet i zvuk po impaktu Taková krásná kovadlinka. Je to fakt dobrej nástroj. Při včerejší hře mě zachraňoval od uplný ostudy :-) Budu muset začít chodit na driving. Ta zimní pauza byla včera dost znát :-(
Moty Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Já hrál letos už 5x a putting je teda hrůza hrůz:sad01_anim: , dlouhá hra se docela zlepšila,asi tím zimním klidem:smile_anim:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se