Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem, potřeboval bych poradit. Mám Srp043 a chtěl bych mít průhledné dýnko. Věc vkusu nechme stranou, echt divery mám jiné hodinky. Jde mi o to, že jsem psal o průhledné dýnka Haroldovi(yobokies) a něco mi nabídl, ale nevybral jsem si. No vybral bych si, ale dýnko s popisem 7S26 nechci. Tak mě napadlo, že by možná pasovalo dýnko z SRP025 a jim podobným právě na moje SRP043 a ještě by i seděl popis strojovny uvnitř.

No a další věc, kde sehnat takové dýnko.

Díky za odpovědi.

Odesláno

To ti neporadim... mozna zkusit hodit WTB inzerat na specializovana fora v zahranici. Ale jestli se nepletu, ty napisy na skle dynka jak se ti nelibi jsou pouze natistene barvou .. predpokladam , ze by sly nejakym zpusobem odstranit.

Odesláno

Dantechno: díky za reakci, jde taky o to, že zkrátka dýnko z 025 se mi líbí úplně nejvíc a když už to člověk řeší, tak ať už je to přesně to, co očekává.

Odesláno

tak jsem kvůli tobě vyfotil to dýnko - jak bys zkousnul ten nápis? :)

a nemaj náhodou diversky menší dýnko?? - nevím kolik mají SRP043, ale moje 025 mají vnější průměr dýnka 36mm a např. monstra jen 34mm.

hlavně ten rotor nebude tak pěkně pojednanej - bude jako u seiko5.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

dýnko SRP015 - foto z netu -zdroj

- je trochu jiný, průměr je snad ještě větší:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Díky za reakce. SRP043 bude mít stejné dýnko jako Monstry. Ale teď celou věc asi dám na chvíli k ledu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...