legacy Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2011 Dělal jsem pořádek ve fotkách a některé se zdají snad aspoň trochu vystavení schopné,tak případní uvažovatelé o koupi těchto krásných strojů mají další zdroj informací či spíše reálný obrázek vzhledu.Foťák i hodinky sebou tahám,tak to budu postupně plnit a i trochu snad zlepšovat kvalitu!!!Teda aspoň se pokusím!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gerhard Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Velmi pekne, z kazdeho uhla sa prihovaraju inak. Mrazi ma z nich v zapästi...
legacy Odesláno 21. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Velmi pekne, z kazdeho uhla sa prihovaraju inak. Mrazi ma z nich v zapästi... Díky,gery,nějak si bez nich zatím neumím představit zápěstí,za dobu,co je mám se ještě nezastavily,tak nemám ani přehled o dělce chodu!A to nemám ani vrtič.
gerhard Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Tiez som ich nedal z ruky. Su tak dominantne voci ostatnym ze druhe hodinky som neriesil. Boli i mojimi oblekovkami co je asi kacirske ale absolutne mi neprekazali.
legacy Odesláno 12. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Pokusil jsem se nafotit po nějaké době svoje nejskvělejší,zřejmě a zatím asi nadlouho definitivní hodinky nafotit trochu jinak,tak pokud to někdo shlédne,děkuji!A zajímají mě Vaše názory,jasně,že hlavně ty negativní!!! furt je prostor pro zlepšování!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
StanoBare Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Hodinky ti už chváliť nemusím, vieš sám, že si si vybral veľmi dobre. Fotky to ešte podtvrdzujú. Zvlášť sa mi páči tretia od vrchu, akoby predátor z Vojny svetov. A doslova milujem tvarový prechod ochrany korunky do puzdra. Len či je to príjemné na nosenie, už si nepamätám, či vôbec boli k tomu nejaké výhrady, alebo nie.
kuncák7 Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Na hodinkách taky nemám, co bych kritizoval, vypadají dokonale. Jen k fotkám mám malou výtečku- jsou to potápky a na fotkách mě chybí trocha vody , tak se polepši .
StanoBare Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 To je dobrý nápad, fotka so záberom nízko nad hladinou, z ktorej sa pomaly vynára "monštrum" - ako na tej tretej fotke, čo spomínam. To by šlo, nie?
legacy Odesláno 13. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Na hodinkách taky nemám, co bych kritizoval, vypadají dokonale. Jen k fotkám mám malou výtečku- jsou to potápky a na fotkách mě chybí trocha vody , tak se polepši . Děkuji za reakci i tip,inspiraci,tak já se něco s vodou pokusím vymyslet až bude nálada a příležitost!
legacy Odesláno 13. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 To je dobrý nápad, fotka so záberom nízko nad hladinou, z ktorej sa pomaly vynára "monštrum" - ako na tej tretej fotke, čo spomínam. To by šlo, nie? ano,mám z toho stejný pocit,mě to připomíná industriálního kraba nebo nějakou mašinu z avataru nebo vesmírných válek či jiného scifi a k tomu by se vcelku dost hodil olej,možná černý vyjetý,ale nevím,jestli by se mi je chtělo v tomhle "trápit",tak asi raději zůstanu u vody!
bubobubo Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Jj supr hodinky a moc pěkný foto, takový surový industriální. Safra, taky nutně takový hodinky potřebuju ((: a zhoršuje se to (:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se