Přejít na obsah

Tasso

Varadero

Doporučené příspěvky

V 22. 8. 2011 v 8:34, 'Varadero' napsal:

vyfotim a poslu

Cenu ti tady nikdo neřekne a Tvůj kamarád má doma cibule Tasso z cca roku 1930 v hezkém stavu.

Ale když nám nepíšeš jaký je to mateiál, jestli jdou a nedáš sem ani foto stroje , tak vlastně ani nečekáš odpověď co ?:sad01_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 22. 8. 2011 v 10:11, 'long' napsal:

Cenu ti tady nikdo neřekne a Tvůj kamarád má doma cibule Tasso z cca roku 1930 v hezkém stavu.

Ale když nám nepíšeš jaký je to mateiál, jestli jdou a nedáš sem ani foto stroje , tak vlastně ani nečekáš odpověď co ?:sad01_anim:

foto stroje udelam odpo. Jsou zlate. A jdou. Nejde mu ani tak o cenu. Jen jestli jsou nejak nebo necim vyjimecne.
Odkaz ke komentáři

V 22. 8. 2011 v 10:33, 'Varadero' napsal:

foto stroje udelam odpo. Jsou zlate. A jdou. Nejde mu ani tak o cenu. Jen jestli jsou nejak nebo necim vyjimecne.

Hele v pohodě, ale jsi tady již docela dlouho a když dáž do vyhledavače Goggle název hodinek (firmy) a nic nevyjede tak co myslíš ? :-)))))))

Odkaz ke komentáři

V 22. 8. 2011 v 14:10, 'Karlos' napsal:

A když se na ně sám podíváš, přijdou ti nějak, nebo něčím výjimečné?

Me samotnemu nijak vyjimecne nepripadaji, ale ja se v cibulich nevyznam. Proto jsem to dal sem, abych se pripadne dozvedel neco zajimaveho od lidi co vi mnohem vice jak ja, ale bohuzel uz jsem tady dlouho nebyl, tak jsem nevedel, ze se to nema. Takze zkratka zajimave nejsou. Diky za informace.
Odkaz ke komentáři

To sis špatně vysvětlil, ne že by se to nemělo, jen je potřeba projevit i trochu vlastní iniciativy, třeba hledání na internetu. A protože tu nejsi poprvé, tak jsem se tě jen pokusil dovést k tomu, abys sám řekl co si o hodinkách myslíš. A sám jsi na první pohled poznal, že na nich nic výjimečného není. No a strojek jsi nevyfotil, takže v tuto chvíli ty sám víš o hodinkách víc než my tady.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...