Zeppelin Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 Jako ještě student jsem si po červencové brigádě vydělal na tyhle hodinky po kterých jsem se díval už cca půl roku. Hodinky tu už představovat nebudu protože tu o nich byla hodně řeč. Na moji dlouhou a tenkou ruku (18cm zápěstí) se 44mm ještě dá. Unitas krásně hlasitě tiká. Jen co se mě zdá trošku zajímavé je kožený řemen který vypadá jakoby byl vyroben v Asii,nevím jestli je to tak je nebo ne ale prý jsou komplet montované a dělané ve Švýcarsku. A druhá věc co mě překvapilo je že dnes je mám druhý den a natahl jsem je na maximum a vydrželi jen 16h běžet a přitom výrobce udavá rezervu chodu nejméně 40h nevíte co to mělo znamenat ? Jinak jako samozřejmě celková spokojenost je.
Vlcak Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 (upraveno) Pokud se to při druhém natažení nezlepší, tak bych je rozhodně reklamoval. Rezerva chodu 16 hodin normální není. Ale je možné, že teď při druhém natažení to už bude v pořádku a jen si to napoprvé potřebovalo pořádně sednout a nebyly dotažené naplno, ačkoliv píšeš že ano. Upraveno 24. srpna 2011 uživatelem Vlcak
vraby Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 Jestli jsi je kupoval tadyKLIK tak nebude problém s reklamací,Kubson se určitě postará na jedničku a ten řemen můžeš taky pořešit u něj.(koupě nového) Tady podívej na nějaké foto,ty první orig.řemen Laco a potom na řemenu od Kuby. KLIK 1
Zeppelin Odesláno 24. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 Ano,jsou kupované v kameném odchodě Chronoshop v Praze protože je na netu neměli skladem. Hodinky jsem natáhl naplno, ale zase to nechci nějak rozbit,přetočit korunku. Dnes ráno v 8h jsem je natahoval tak jsem zvědavý jak dlouho zas vydrží
rancor Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 tak jak to vypada? ja mam ty samy - kupovany kveten 2011 na chronoshopu - a behaj bezvadne!!natah jsem presne nemeril, ale dva dny v klidu
Zeppelin Odesláno 26. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Hej šlapou perfektně, prostě Unitas ale včera už podruhé se zastavili tentokrát po 17h !!! nevím no, ted to ráno a večer vždycky cca po 12h dotahnu aby se nezastavili protože to není dobré tak uvidím zkusím to ještě po pár dnech nechat jak dlouho vydrží běžet. Možná ještě dostanu Marine Chronometer II tak ty bych si nechal a tyto prodal asi ale jako jsou krásné a jdou parádně
Vlcak Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Jasná reklamace. Neváhej. Proběhne to v klidu a budeš spokojen. Marine Chronometer II s arabskými nebo římskými čísly? Budeš je mít do páru a budeš je střídat
Zeppelin Odesláno 26. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 JJ asi to dám reklamovat, nechápu ale jak se to mohlo stát, v čem může být chyba:sad01_anim: Marine Chronometer II s římskými čísly! Se mě víc libí Ale pomalu asi začnu šetřit na značku s bohatou historií a kvalitou : Longines ? HydroConquest
Zeppelin Odesláno 28. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Naštěstí to dopadlo dobře. Hodinky jsem ted poslední 2 dny natahoval 2 denně aby se nezastavili a včera jsem je jen tak zkoušel kolik vydrží a v pohodě šlapaly dál po 24h takže to vypadá že přece jen se potřebovali " zaběhnout"
rancor Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 ...měly by jít skoro dva dny. potvrzuju..v sobotu rano jsem je natah, a kdyz jsem se v nedeli vecer vratil domu, tak stale bezely bez zpozdeni..
Zeppelin Odesláno 29. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 Šak já jsem psal že i PO 24H STÁLE ještě běží
Zeppelin Odesláno 29. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 Já je natáhl v sobotu večer a běželi taky bez zpoždění až do dneska do rána přece jen teda potřebovali se "usadit"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se