long Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 TADY je originál : http://aukro.cz/nautilus-kapesni-hodinky-s-poudrem-i1766106701.html
NIGHTinGALE Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 Na jednu stranu to chápu, bylo by blbý, kdyby tam kecalo 150 lidí, kteří zájem nemají.Ale zase je pravda, že třeba tvoje či Cigiho příspěvky byly dobrý a podnětný, takže je té selekce škoda
Americkej Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Tohle vlákno jsem si rád četl, a Cigiho příspěvky se mi zdály fajn. I když jsem se s nima neztotožnil, rozšířily pokaždý náhled na věc. Ale koneckonců, co je mi po tom, k projektu se nepřidám. Pořád se to ve mně rvalo, ale od volby římských číslic moje pochtívání vyhaslo úplně.
long Odesláno 25. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Na jednu stranu to chápu, bylo by blbý, kdyby tam kecalo 150 lidí, kteří zájem nemají. Ale zase je pravda, že třeba tvoje či Cigiho příspěvky byly dobrý a podnětný, takže je té selekce škoda Srdce mi to nerve, bo některé připomínky od dvou nýmandů se budou nejspíš stejně implementovat . Větší font písmen ( na PC jsou černé , ale veskutečnosti NIKOLIV a nebylo by co číst) A jsem moc zvědav na číselník a použité barvy bo mám divný pocit když jsme si to dal do skutečné velikosti , tedy tu vrtuli ,tak tomu až tak dominuje díky svým barvám a velikosti, že fakticky ztrácíš pojem o čase a jeho vnímání. Nepovídám o tom, že se bude tloucz barva vrtule s barvou pouzdra.:-)))) Žádnou připomínku jsme nepsal ve zlém , ale naopak z pohledu člověka který má za sebou skoro již již druhou limitku. :-) která se sice možná někomu nelíbila, ale na druhou stranu jsem si sám prošel optiky ohledně nanešení AF, také firmy co se zabývají obráběním kovu, hodináře v Glashutte atd atd atd. Nepovídal jsem o tom na netu, ale vše si obešel a než bylo finále, vždy jsme si nechal od všeho udělat vzorky , které ve skutečnosti VŽDY vypadají jinak než na obrazovce PC. .-))))) Ale mají chlapí pravdu jelikož když je nechci nemám do toho co kecat. :sad01_anim: 1 1
honza71 Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 (upraveno) Ale mají chlapí pravdu jelikož když je nechci nemám do toho co kecat. :sad01_anim: TO long: Míro, jdi se bodnout ! Autor projektu slušně požádal hned na začátku, aby se zdrželi přispívání do vlákna "nezájemci" jen proto, aby byla jakás takás šance, že z toho nebude za dva dny naprostej m.dník. A zároveň vyzval členy, kteří mají pocit, že k tomu procesu vývoje mají co říct, ať se na něj obrátí formou SZ. Co na tom nechápeš ty ,nebo cigi nebo ..... je mi celkem fu.k. Ale tohle "ublíženecký" vlákno nedoceněného génia mi přijde zrovna od borce jako ty dóóóst zbytečný. Upraveno 25. srpna 2011 uživatelem honza71 1
long Odesláno 25. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Ale mají chlapí pravdu jelikož když je nechci nemám do toho co kecat. :sad01_anim: TO long: Míro, jdi se bodnout ! Autor projektu slušně požádal hned na začátku, aby se zdrželi přispívání do vlákna "nezájemci" jen proto, aby byla jakás takás šance, že z toho nebude za dva dny naprostej m.dník. A zároveň vyzval členy, kteří mají pocit, že k tomu procesu vývoje mají co říct, ať se na něj obrátí formou SZ. Co na tom nechápeš ty ,nebo cigi nebo ..... je mi celkem fu.k. Ale tohle "ublíženecký" vlákno nedoceněného génia mi přijde zrovna od borce jako ty dóóóst zbytečný. Tak nemělo vyznít, neboj i SZ jsem napsal.:-)) Navíc jsme nakonec i napsal že jse si vědom toho, že jsem byl vymazán poprávu. Tady to vlákno je o tom, že značka hodinek NAUTILUS v minulosti fakticky fungovala.
honza71 Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 (upraveno) Tady to vlákno je o tom, že značka hodinek NAUTILUS v minulosti fakticky fungovala. No právě,že není. Ale ty jsi autor vlákna, tak Tě přesvědčovat asi nemá cenu. Upraveno 25. srpna 2011 uživatelem honza71
long Odesláno 25. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Tady to vlákno je o tom, že značka hodinek NAUTILUS v minulosti fakticky fungovala. No právě,že není. Ale ty jsi autor vlákna, tak Tě přesvědčovat asi nemá cenu. Ne kdepak jsem dubová palice. NA tom Aukro stojí stále 499 kč a mít nové i staré vedle sebe i když jen s deseti šutry by tvrdilo muziku říkám já. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se