Melmek Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Dobrý den,mohl by mi někdo pomoci s identifikací hodinek zajímalo by mě o jaký jde přibližně rok výroby, co je to za strojek, hodinky jsou funkční ale určitě budou potřebovat servis jestli nevíte o někom solidním kdo by je dal dopořádku příjde mi že jsou docela nepřesné. Hodinky jsem koupil za 12 tisíc byla to dobrá nebo špatná koupě?Děkuji za jakoukoliv informaci google mi moc neřeklPS (omlouvám se za velikost fotek ale můj fotoaparát menší nevyfotí)
Karlos Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 V 25. 8. 2011 v 18:23, 'Melmek' napsal: PS (omlouvám se za velikost fotek ale můj fotoaparát menší nevyfotí) To je zajímavé vysvětlení. Ještě že nemáš foťák s větším rozlišením. Fotky je prostě potřeba zmenšovat ručně.
bohus76 Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 (upraveno) V 25. 8. 2011 v 18:38, 'Karlos' napsal: To je zajímavé vysvětlení. Ještě že nemáš foťák s větším rozlišením. Fotky je prostě potřeba zmenšovat ručně. Třeba Irfan co většina lidí má v komplu to umí.Jinak Alpina je švýcarská firma založená v roce 1883,viz odkaz http://en.wikipedia.org/wiki/Alpina_Watches ,nevíme odkud jsi,tak je těžko radit se servisem.Snad víš,že jsou zlaté 14karátů,stroj kotvový,slušný.Cena je vždy nejistá,poznal bys za kolik se prodají na Aukru,nebo si vyhledej podobné aukce. Upraveno 25. srpna 2011 uživatelem bohumil.talak
Melmek Odesláno 25. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Jenže těd jsem si ještě všimnul že když se hodinová ručička dostane na pozici 6 tak zastaví vteřinovou ručičku a tím pádem i hodinky je vůbec možné aby se někdo dostal pod to sklíčko a opravil to? Jinak jsem z Kutné Hory a tobě bohumile děkuji za radu.
Návštěvník ?po Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 V 25. 8. 2011 v 18:53, 'Melmek' napsal: Jinak jsem z Kutné Hory .................. a jestli seš koudelníka syn tak si to nech podvázat a ono to tu fteřinofku přeskočí jako prd ------- zkus oslovit člena Mechano, myslím, že by ti s tím relevantně pomohl za pytlík zlatých mincí
Dr.Gaga Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Slušej stroj, všechny ložiska v šatonech. Pěkně. Jinak je to Art Deco. Cca 1920-1925? 14k zlato poznáš...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se