M3maniac Odesláno 28. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Všechno fajn, jen mi teď došlo, že mám teď každej den sváteční co je mám jsem si jiný na ruku nedal
sibirnaya Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 to je i muj problem - proc nosit Tagy ( Breitlingy, Omegy, Longines ... ), kdyz muzu mit rolexy? Uz patej den Yachtmastery na ruce..
M3maniac Odesláno 10. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2011 Tak mám za sebou víc než 14 svátečních dnů ještě jsem je nesundal co mě velmi překvapilo je jejich přesnost, za hodinu to budou 3 dny co to sleduji a jdou pořád na vteřinu přesně. V autě mám rádiem řízenej čas a jdou na vteřinku přesně. Jsem zvědav kolik udělají za měsíc....
M3maniac Odesláno 14. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Tak slíbená fotka na ruce, a šup do futrálu. Jinak za týden udělaly -1 sec., tak mi ještě žádné hodinky nešlapaly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Krásný příběh, hodinky jsou opravdu královské Při pohledu na sbírku jsem tipoval na běžný nošení Carrery - a jak koukám tak nakonec Rolexkám sekunduje Mars 500.
M3maniac Odesláno 19. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Ale jo, odhadl jsi to správně....carrery jsou u mě největší pracanti ne všední den a jelikož jsou se mnou už šestej rok tak už maj něco za sebou...ale slouží statečně a věrně
juraj85 Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Ako spravne zatvrdly konzervativec som si myslel ze bicolor je modny prezitok.Nazory sa menia a na jednej stretavke absolventov mojej alma mater som po par poharikoch uskotocnil s kolegom vymenu hodiniek na jeden vecer.Celkovy dojem nazivo je velmi silny a myslim ze by som sa im urcite nebranil ani vo svojom vlastnictve.Gratulujem ku kupe,je to skvela volba!Pridavam jednu znacne podgurazenu snimku z toho vecera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vrcan Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 to je vydno ze podgurazenu... zapatlane sklo, ako to na zrazoch uz chodi na bicolor som zmenil davnejsie nazor aj ja... je to super!
glanc Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Ahoj, máš to hezký....taky je nenosíš každý den ?
kulix Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Trosku to ozivim.. Taky se mi ten bi libi cim dal vice..
Street Glide Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 Jinak cena za nový na krámě 5.650,- eur je dnes scifi kdybych je měl za tuhle cenu starší tak bych byl šťastnej netobože nový. M3maniac Kandidát závislostiSkupina: Member_50Příspěvků: 462Registrován: 31-květen 09Publikováno 20.říjen.2011 - 20:19 Jestli to bylo chceš nebo né za 200.000 tak proč né
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se