Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak mám za sebou víc než 14 svátečních dnů :smile_anim: ještě jsem je nesundal :sad01_anim: co mě velmi překvapilo je jejich přesnost, za hodinu to budou 3 dny co to sleduji a jdou pořád na vteřinu přesně. V autě mám rádiem řízenej čas a jdou na vteřinku přesně. Jsem zvědav kolik udělají za měsíc....

Odesláno

Krásný příběh, hodinky jsou opravdu královské :king: Při pohledu na sbírku jsem tipoval na běžný nošení Carrery - a jak koukám tak nakonec Rolexkám sekunduje Mars 500.

Odesláno

Ale jo, odhadl jsi to správně....carrery jsou u mě největší pracanti ne všední den :smile_anim: a jelikož jsou se mnou už šestej rok tak už maj něco za sebou...ale slouží statečně a věrně :smile_anim:

Odesláno

Ako spravne zatvrdly konzervativec som si myslel ze bicolor je modny prezitok.Nazory sa menia a na jednej stretavke absolventov mojej alma mater som po par poharikoch uskotocnil s kolegom vymenu hodiniek na jeden vecer.Celkovy dojem nazivo je velmi silny a myslim ze by som sa im urcite nebranil ani vo svojom vlastnictve.Gratulujem ku kupe,je to skvela volba!Pridavam jednu znacne podgurazenu snimku z toho vecera :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

to je vydno ze podgurazenu... zapatlane sklo, ako to na zrazoch uz chodi :)

na bicolor som zmenil davnejsie nazor aj ja... je to super!

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Jinak cena za nový na krámě 5.650,- eur je dnes scifi :sad01_anim: kdybych je měl za tuhle cenu starší tak bych byl šťastnej netobože nový.

M3maniac Posted Image

• Posted Image
  • Kandidát závislosti
  • Posted Image
  • Posted Image
  • Skupina: Member_50
Publikováno 20.říjen.2011 - 20:19

Jestli to bylo chceš nebo né za 200.000 tak proč né :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...