Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj všem, tak je tu další malej příběh jednoho magora. Za poslední 3 týdny mi prošlo rukama asi 20 ks rolád...jedny vodrbané,jedny pofidérní,jiný zase předražené nebo bez hystorie a příslušenství. Do těchto jsem se zamiloval jen co jsem je spatřil na webu rolexu, ten krásnej kontrast Black & Gold, ta nádherně lesklá keramická luneta,pro někoho kýč,pro jinýho nic moc hodinařina ,ale já se prostě zamiloval...jenže je tady jedno jenže, ta cena :sad01_anim: to je auto pro ženu...díky bohu žena auto už má :D tak jsem si řekl ocelové jsou taky krásné a už finančně níž...Ovšem jsou víc obyčejné...víc jednoduché,víc na každodenní nošení a prostě ke všemu. Jsou přesně takové jako mé dlouholeté kamarádky carrery a já chtěl něco pro radost,něco okázalejšího něco na pěkné a sváteční dny.Tak tu byla levnější alternativa suby 16613 a kdyby je měl sibiř v černé tak bylo vše vyřešeno...bohužel neměl a já po shlédnutí několika kusů subů objevil jedny GMT v německu.Proběhlo pár mailů a vyrazil jsem 1000km na druhej konec říše.Byl jsem nervózní a natěšenej zároveň a i klidnej když mi němec řekl, že se potkáme v Bance ,že je má v bezp.schránce...Bohužel Banka zavírala v 16,30 a já to díky hroznýmu provozu,bouračkám a zácpám nestihl.Němec vybobkovanej abych mu neplatil levýma tak říkal druhej den ráno,ok beru si hotel skoro nespím jak se těším a chvátám k bance.A jak němec nevěřil mi tak já vyzkoušel němce, řekl jsem mu, že je chci nechat prohlédnout u AD.Chvili koukal do blba a já mu řekl,Ty chceš jistotu a prachy složit v bance a já chci jistotu a origo rolex. Ok tedy a jdem cca 10minut do centra kde se nacházel prodejce rolexů...zvoníme,otevíraj prosím jak vám můžeme pomoci,usadili nás a sdělili ano hodinky i doklady jsou originál a v top stavu.Oddechl jsem si a běžel složit peníze do banky ať už je mám na ruce :D Sorry za dlouhý kecy a nekvalitní fotky.

Odesláno

foto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

a ještě pár

Odesláno (upraveno)

v tomhle me ty nemci a rakusaci serou. kdybych si mel se stopou a ZDR predavat hodinky v bance a u AD, tak se do Blavy radsi prestehuju :D Kazdopadne gratuluju, hlavne at te nevomrzi, jako vomrzely me..

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

v tomhle me ty nemci a rakusaci serou. kdybych si mel se stopou a ZDR predavat hodinky v bance a u AD, tak se do Blavy radsi prestehuju :D Kazdopadne gratuluju, hlavne at te nevomrzi, jako vomrzely me..

:D :D :D

A teraz k veci....Gratulacia....to su pribehy! :smile_anim: ,najprv taliansko a teraz nemecko so stastnym koncom s hodinkami s talianska(ak dobre vidim)

No ja som este ta TooTone nedozrel ved mozno RAZ... :smile_anim:

Tak este raz GRATULACIA.

Odesláno

Víš co Honzo, jsou to mý prvý rolády a přece jen si nebudu hrát na znalce a profíka přes Rolex a 5 korun to nebylo. Jinak jak tak koukám, psát v brzkých ranních hodinách po dvou dnech cestování přináší hroznou nekoncentrovanost , třeba historie s tvrdým. Se divím, že se ještě neozvali místní hnidopiši :D

Odesláno (upraveno)

ja to nekomentoval, bo sem myslel, zes to napsal schvalne :D btw, dej foto na ruce.. Tohle byly moje, kupovany novy, na krame, za 5.650,- EUR..

Posted Image

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

Asi bych je neunosil, ale ten bicolor mi přijde dobrej. A nemusely by vypadat špatně na ocelovým tahu, to by se mi líbilo.

Sibiřané, tys je měl, byly ty zlatý střední články tahu nějak výrazně víc odrbaný než ocelový?

Odesláno

Jsou krásný a bicolor se zase vrátí a nebude to dlouho trvat.

ZA PĚT LET to nepřijde nikomu divné jako teď.

JEN SI TĚCH PĚT LET TY HODINKY NECHAT CO ???????????????:sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

taliani radi rolexky heh.... :)

tu story som pri citani prezival s tebou :)

su nadherne!

ja uz som na bicolor dozrel tiez, pokukujem po modrych bicolor suboch. Prajem nech ta dlho tesia!

Upraveno uživatelem vrcan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...