booker007 Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Jasné, vždyť v pohodě....já jsem si to myslel, že jsi se překouknul, proto jsem přiložil obrázek. A že jsou hezčí něž ty tvoje....ty jsi zase koupil za super cenu ,)
Georf Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Ahojte, mám dotaz, našel jsem tátovy hodinky PRIM, které dostal k 50.narozeninám - před 40.léty. Prohlédl jsem různé katalogy, ale tento typ hodinek jsem nenašel.Jinak foto není původní, tátovy hodinky nebyly nikdy nošeny, dal si jen kovový náramek. Foto, pokud bude zájem bych někdy udělal a dal k dispozici. Dokážete je identifikovat ? Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
booker007 Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Mám doma stejné. Je to celkem často výdaný typ. Pokud se nepletu je to kalibr 52, strojek 52.1 s mimostřednou vteřinovkou.
booker007 Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 No jo vlastně, vždyť tam není datum. Takže kalibr 50
Georf Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Díky kluci, jste frajeři ! No jo vlastně, vždyť tam není datum. Takže kalibr 50
booker007 Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Díky za kladné ohodnocení , ale pokud budu mluvit za sebe, tak frajeři přes Prim jsou tu jiní. To já jsem ještě malé pívo a mám se co učit. Možná nějaký zkušenější mazák ještě naší identifikaci doplní, popřípadě upřesní
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se