martinw Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Ještě tak přemýšlím, jak asi probíhá kontrola kvality finálního výrobku... Přeci by měli před odesláním sestavených hodinek mj. zkontrolovat i funkčnost a ovládání korunky... a to zejména u Orlíků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinw Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Jeden z kroků při sestavování mých Orlíků v Eltonu. Při tomto kroku by nejspíše měli zachytit případné otřepy na závitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinw Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Tak jsem na to asi nakonec přišel...., chtělo to (dle vašich cenných rad) nejspíše méně citu než jsem zvyklý u X Windů. Když se více zatlačí na korunku a trochu se překoná počáteční odpor (kterého si nesmím všímat), pak to jde bez problému. Každopádně děkuji za Vaše rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Hey. Jak jste na tom s přesností Orlíku 2??? Ja jsem do 3 sekund za den. Sedí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Zdravím. Auto není moje (půjčené, děkuji Táně). Ani takovém prostředí Orlíky ostudu nedělají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 A na drobné ručce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Krásné hodinky, ale NATO řemeny mě zatím neoslovily v žádné podobě. Chápu jejich výhody, ale asi jsem na ně moc konzervativní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. PP Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 (upraveno) V 21. 4. 2021 v 22:07, Karel Horčík napsal: Hey. Jak jste na tom s přesností Orlíku 2??? Ja jsem do 3 sekund za den. Sedí? [/url] Sedí, moje dělají těsně pod 3 sekundy do mínusu za den. Upraveno 27. dubna 2021 uživatelem Dr. PP vloženo foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 No tak to je paráda. Že bychom potvrdili rozumnou přesnost těchto hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Ještě někdo další prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 před 17 hodinami, Fajkus napsal: Krásné hodinky, ale NATO řemeny mě zatím neoslovily v žádné podobě. Chápu jejich výhody, ale asi jsem na ně moc konzervativní. Nějaké doporučení co na Orliky jiného? Máme origo gumu, černo červený Hirsch performance, nějaký kožený Hirsch do hněda, custom kůži dojednanou zde na fóru od Mistra Zrno (obzvláště vypečený kousek), ISOfrane v šedé barvě (taky pecka) a několik NATO pásků. Nemám k tomu ocel. Co ještě nemám?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 V poho, žádná výtka. Spíše jsem sděloval můj vztah k nato řemenům. To ovšem neznamená, že bych měl za cíl je někomu zpochybňovat. Já mám třeba na Orlikách 38 Hirsch Hevea v šedé a dvě kůže. Občas kouknu po něčem jiném, ale nakonec stejně střídám jen ty ty tři. Vlastně už jen dva, bo jeden je skoro po smrti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 před 1 minutou, Fajkus napsal: V poho, žádná výtka. Spíše jsem sděloval můj vztah k nato řemenům. To ovšem neznamená, že bych měl za cíl je někomu zpochybňovat. Já mám třeba na Orlikách 38 Hirsch Hevea v šedé a dvě kůže. Občas kouknu po něčem jiném, ale nakonec stejně střídám jen ty ty tři. Vlastně už jen dva, bo jeden je skoro po smrti. Nene, vyjádřil jsem se špatně. Já to nevzal jako výtku. Jen že už nevím co ještě zkusit. Já si teď hraji s NATO řemeny a je to zábava. Když gumu tak isofrane. Když kůži tak Zrno... Spíš hledám radu co ještě zkusit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 No, to je to věčné dilema . To znám. Ale, orlíky 42 jsou tak fajn hodinky, že si dovedu to řemínkové bádání představit. Já jsem s těmi 38 čkami zatím došel do fáze, že řemen musí být min 4 mm hrubý a plochý. Vše ostatní jsem vyloučil a to je ta moje brzda. Ale budu sledovat co vykoumáš. Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Tak za mne k té přesnosti : prim orlík 2018 LE k vzniku republiky +6/24 prim orlík 2019 LE Bronze +20/24 prim orlík 2020 LE vlajka +3/24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. PP Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 V 27. 4. 2021 v 14:30, Karel Horčík napsal: Nějaké doporučení co na Orliky jiného? Máme origo gumu, černo červený Hirsch performance, nějaký kožený Hirsch do hněda, custom kůži dojednanou zde na fóru od Mistra Zrno (obzvláště vypečený kousek), ISOfrane v šedé barvě (taky pecka) a několik NATO pásků. Nemám k tomu ocel. Co ještě nemám?? Já zkouším ocel, ale ta mezera mezi pouzdrem a tahem mě štve a těm 2020 prostě víc sluší kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 To je fakt. Ta díra je zbytečně velká. A tento náramek jim nesluší. Tedy mi se nelíbí. Kůže bude lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Zkus shark mesh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 hmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se