Karel Horčík Posted April 30, 2021 Report Share Posted April 30, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karel Horčík Posted April 30, 2021 Report Share Posted April 30, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted April 30, 2021 Report Share Posted April 30, 2021 Tak jak jsem jinak zatíženej na tahy, tak u těchdle Orlíků mi naopak sedí jedině řemen a mít je, asi bych si docela vyhrál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted April 30, 2021 Report Share Posted April 30, 2021 Tož to je strašné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orius Posted May 2, 2021 Report Share Posted May 2, 2021 Souhlas s Hasňou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orius Posted May 2, 2021 Report Share Posted May 2, 2021 Za mě jedině řemen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karel Horčík Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fajkus Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 (edited) Tak ten k tomu černému pouzdru sluší. Zkoušel jsi něco plochého, masivnějšího? Edited May 4, 2021 by Fajkus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karel Horčík Posted May 5, 2021 Report Share Posted May 5, 2021 před 11 hodinami, Fajkus napsal: Tak ten k tomu černému pouzdru sluší. Zkoušel jsi něco plochého, masivnějšího? Takový formát řemene jsem ještě nezkoušel. Já mám ruku 19cm s Orliky problém s košilemi. Tlusté řemeny a masivní spony v tom nepomáhají. Asi oslovím Zrna-vypada to dobře... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Matiniela Posted May 7, 2021 Report Share Posted May 7, 2021 (edited) Za mě určitě kůže. Různé typy tahů těmto hodinkám vůbec nesedí. Edited May 7, 2021 by Matiniela Link to comment Share on other sites More sharing options...
emve Posted May 13, 2021 Report Share Posted May 13, 2021 (edited) V 27. 4. 2021 v 13:29, Karel Horčík napsal: Ještě někdo další prosím? Moje Bronz LE jsou dlouhodobě do +-2s/den. Zkušenost mám podobnou, při nošení lehce do minusu, při odložení lehce do plusu. Jinak ta tmavá kůže na modelu DLC je fakt top, skoro jsem o nich začal uvažovat. Já jsem chvíli uvažoval o LE 2020, na fotkách se mi líbily, ale v butiku na živo mě nijak nezaujaly a naopak mě zaujaly a překvapily ty DLCčka. Edited May 13, 2021 by emve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karel Horčík Posted May 13, 2021 Report Share Posted May 13, 2021 Jojo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karel Horčík Posted May 13, 2021 Report Share Posted May 13, 2021 před 2 hodinami, emve napsal: Moje Bronz LE jsou dlouhodobě do +-2s/den. Zkušenost mám podobnou, při nošení lehce do minusu, při odložení lehce do plusu. Jinak ta tmavá kůže na modelu DLC je fakt top, skoro jsem o nich začal uvažovat. Já jsem chvíli uvažoval o LE 2020, na fotkách se mi líbily, ale v butiku na živo mě nijak nezaujaly a naopak mě zaujaly a překvapily ty DLCčka. Díky za odpověď. To jsou všechno vynikající hodnoty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emve Posted May 14, 2021 Report Share Posted May 14, 2021 Moje jsou zde. Ještě k přesnosti, nevím jak to přesně "hodináři" berou... Pokud bych je odložil na více než 24 hodin, jsou schopny uletět třeba o 10 vteřin do plusu. Ale při běžném denním použití, tedy třeba 14 hodin na ruce a 10 hodin odložené, se to limitně blíží nule. Třeba od konce prosince do konce února to celkově bylo +0,63s/den. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolas Posted July 7, 2021 Report Share Posted July 7, 2021 Chtěl bych se zeptat. Nečekejte dva roky nosím Prim Orlík 2 se šroubovací korunkou. Vždy ji po seřízení cca po měsíci dotahnu s citem (ne na krev). Vždy se mi po nějakém čase asi po týdnu sama "povolí" a je třeba ji znovu dotáhnout. Myslí si že ji vždy dotahuji "do konce". Děje se to třeba pri větších otřesech ruky. Máte někdo podobné zkušenosti? Děkuji za informaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-72 Posted July 5 Report Share Posted July 5 Tak po více jak 40 letech mám opět nové Primky Jediná drobná výhrada je k délce řemínku. Mohl by být o fous delší.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted July 5 Report Share Posted July 5 K novým Primkám blahopřeji. Ať slouží. No, a s tou délkou máš pravdu. Tvé zápěstí vypadá mírně přiškrceně Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-72 Posted July 5 Report Share Posted July 5 před 8 hodinami, Bert napsal: K novým Primkám blahopřeji. Ať slouží. No, a s tou délkou máš pravdu. Tvé zápěstí vypadá mírně přiškrceně Díky Berte. Přezul jsem dnes na nato a pohoda největší Jsou to krásné hodinky a děkuji ještě i Onyxu, že je pro mě několik let rezervovali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted July 5 Report Share Posted July 5 NATO dobrý! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semishak Posted Tuesday at 02:10 PM Report Share Posted Tuesday at 02:10 PM V 5. 7. 2024 v 17:27, M-72 napsal: Díky Berte. Přezul jsem dnes na nato a pohoda největší Jsou to krásné hodinky a děkuji ještě i Onyxu, že je pro mě několik let rezervovali Musím souhlasit, fakt se povedly, děkuji Michale (M-72) Děkuji že si mně k nim přivedl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts