Kid_A Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 V 5. 7. 2024 v 8:46, M-72 napsal: Tak po více jak 40 letech mám opět nové Primky Jediná drobná výhrada je k délce řemínku. Mohl by být o fous delší.... Velikostne ti ale sednou moc hezky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 Jo, no. Sedí hezky. Tohle dát na ruku já, tak to vypadá jak dekl od hajzlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 Tak on ten nový člen Semishak je můj kolega v práci a tak dlouho můroval, až jsem mu je před pár dny přenechal.... (mně teď dělá radost tohle) 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 Ten wolbrook hadr jim sekne, krásný sporty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 před 4 minutami, špelda66 napsal: Ten wolbrook hadr jim sekne, krásný sporty. Pravdu máš, ty víš o čem je řeč . Ale je to vlákno věnované Orlíkům, tak už to tady nebudeme plevelit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se