Pista Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Tak toto je realita "globalizácie", v tomto prípade z východnej časti zemegule. Pokiaľ by sme mali obdobnú poznámku voči "cudzojazyčne" hovoriacemu pánovi "manažujúceho", prípadne strážiaceho kamenný obchod na Slovensku, tak by nás "sociológovia" okamžite označili za odpad, ktorý trpí xenofóbiou. Hold musíme si na to zvykať...keď už v Štátoch majú "afroamerického" prezidenta, prečo by sme my v Európe nemali mať v najbližšej dobe v nejakej krajine prezidenta "indoeurópskeho" pôvodu...Potom sa nebudeme čudovať, ak v Čechách, alebo na Slovensku budeme nakupovať švajčiarke hodinky a predajca s mexickým výzorom nás bude oslovovať bangladéšskym jazykom. S pozdravom, Pišta
utrejch Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 já obvolal všechny ofic prodejce breitlingů v ČR - nejlepší cenu mi dal Stuchlík ve Zlíně, bohužel ten model co chci už nejde objednat a ty co ho maj skladem dávají slevu max 10-15% a to je pro mě málo, už řeším koupi starších Ja Ti je dam klidne darem. Ale bohuzel je nemam skladem. 1
Cyril Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Tak já to s nimi nakonec i přes vaše rozporuplné reference zkusil. Obvolal jsem totiž Vídeň, Mnichov, Drážďany a všude mi řekli, že model PAM 00382 bronze je totálně vyprodaný a nepůjde sehnat. Snad jen v případě, že by někdo odřekl. V Carollinu, kde jsem kupoval dvoje nové PAM mi s omluvou sdělili totéž, a že je to limitka 2011 a že mají dostat pouze jedny a ty že jsou zamluvené. Tak jsem poslal poptávku ještě dalším prodejcům a s AZRY mi včera konečně zavolali. Čeština byla trochu horší, ale nakonec mi potvrdili, že po složení zálohy 30% z prodejní ceny, nejpozději do dvou měsíců budou. Po třech amatérských pokusech vystavit mi zálohovou fakturu, (mimochodem českou externí účetní firmou) jsem dnes po obědě odeslal zálohu. Majitel AZRY - Fikret Osmanovič mi několikrát volal a dokonce reagoval i na mé první zmeškané volání, když ještě nemohl věděl, co vlastně chci. Takže za mě zatím dobrý. Doufám, že si to u mě nějak nepokazí. Jakmile budu mít hodinky na ruce, podám report. Držte mi palce.
railmaster Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Hold musíme si na to zvykať...keď už v Štátoch majú "afroamerického" prezidenta, prečo by sme my v Európe nemali mať v najbližšej dobe v nejakej krajine prezidenta "indoeurópskeho" pôvodu... Prepáč, je to od veci, ale my predsa máme prezidenta indoeurópskeho pôvodu. Ako aj v ČR, Poľsku, Francúzsku... 1
Milis Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Prepáč, je to od veci, ale my predsa máme prezidenta indoeurópskeho pôvodu. Ako aj v ČR, Poľsku, Francúzsku... Von by ti to Hájek vysvětlil. 1
Pista Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Prepáč, je to od veci, ale my predsa máme prezidenta indoeurópskeho pôvodu. Ako aj v ČR, Poľsku, Francúzsku... Áno, dodatočne sa ospravedlňujem za príspevok "od veci". ...No asi mi niečo uniklo, prtože nepoznám žiadneho prezidenta uvedených krajín s menom "LAKATOŠ", "BIHÁRI", "BERKY", prípadne podobným..... 1
Naving Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 ... V Carollinu, kde jsem kupoval dvoje nové PAM mi s omluvou sdělili totéž, a že je to limitka 2011 a že mají dostat pouze jedny a ty že jsou zamluvené. ... Veď uvidíš, kto sa s nimi ukáže vo vlákne Pochlubte se novými přírůstky. Alebo že by existoval človek, ktorý je rýchlejší ako "Kandidát závislosti" a pritom to nebol nikto z miestnych členov?
dan010 Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Ja Ti je dam klidne darem. Ale bohuzel je nemam skladem. on mi může se stejnou slevou objednat jiné, bohužel přesně ty co jsem chtěl já přestal breitling dělat nabízel mi se stejnou slevou jiné modely, ale ty jsem já odmítl. takže tak
Cyril Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 Jak jsem slíbil v jednom z předešlých příspěvků, podávám tedy report o mém nákupu PAM v AZRA KV. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44447-panerai-382-bronze-special-edition/Za mě naprostá spokojenost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. A snad jen pro upřesnění, kdyby někdo ještě nevěděl....Majitel a personál nejsou rusové, ale chorvati a češi.
milli Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 AZRA má ve Varech dva obchody. V jednom mě obsluhovali Češi a byli opravdu příjemní. Rádi si o hodinkách jenom tak pokecali s "našincem", většinu času obsluhují cizince. Opravdu příjemné. Ve druhém obchodě mám ale podobnou zkušenost: ruština a nepříjemný pocit lustrace ve vzduchu :-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se