Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 (upraveno) Jo, on z toho člověk nemá dobrej pocit, vypadá to divně, že by se člověk vsadil, že něco není v pořádku...při normálním nošení se mi to nestalo nikdy, ale jak je vidět, když je člověk orosit chce a připraví pro to ideální podmínky, tak to jde:-) Upraveno 26. března 2012 uživatelem Chilliluk
Petr_P Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Tak jsem dělal experiment, .... Odkazy na další příspěvky, které jsou také o záměrných i nechtěných "experimentech" s orosením sklíčka hodinek. 46117-zamlzeni-hodinek 21886-co-vydrzi-g-shock 39402-tag-heuer-aquaracer-300m
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 (upraveno) Ten třetí odkaz je velice zajímavý...i když si jdete pro potápěčské hodinky za 40.000,- Kč s WR300M, musíte se třást strachy, že do nich možná nateče, když venku chytíte přeháňku..a někdo pak řekne: ty ty ty, že ty jsi zakopl a upadl do louže..no to se nedělá, to jsi překročil jejich technické možnosti a teď bys chtěl opravu zadarmo?...tak to na mne působí Jenže ono to není vtipný... Staré dobré Kesselky, pojďte ke mně Upraveno 26. března 2012 uživatelem Chilliluk
siwi Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Staré dobré Kesselky, pojďte ke mně Na Aukru máš příležitost. Daj se tam sehnat i nenošený
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se