Specta Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 dvaja bratia ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Ty Combaty bez datumu jsou moc pěkné
Jiribartl Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Combaty mám s antireflexem a datumem, ovšem Airman je přeci jen vyšší třída.
instant Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 pekne, SST s tymto cifrom sa mi pacia najmenej, ale stale su to SST
Specta Odesláno 30. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Můj první postřeh je takový, že ty Airman, ačkoli větší o 1 mm, díky malým číslicím působí ve výsledku na ruce takovým subtilnějším dojmem než Combat. Ty velké číslice u Combat ty hodinky na ruce jaksi opticky zvětšují.
Specta Odesláno 31. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Po 2 dnech nošení SSTéček mám jedinou výhradu k jazýčkové sponě řemenu, která tak nějak divně "trčí". Jinak max. spokojenost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Specta Odesláno 31. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Ještě přidám k dobru jeden wristshot ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Specta Odesláno 31. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Mimochodem rád bych na ty Airman SST pořídil nějaký NATO řemen, ale vůbec nevím kde je sháníte??? Poradíte někdo, potřebuju velikost 24. Dík.
svijanskymaz Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 NATO?Co takto tah ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
GMT Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 SST jsou super klasa, ten tvar pouzdra mě bere, gratuluji! Ještě přidám k dobru jeden wristshot ...
shag Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 SST su bomba, lutujem, ze som ich predal.
Specta Odesláno 31. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 NATO?Co takto tah ? Ten tah je parádní! Myslím, že by hodinkám slušel. Kde ho seženu ?!
Specta Odesláno 31. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 SST jsou super klasa, ten tvar pouzdra mě bere, gratuluji! Ten tvar pouzdra je právě to co mě na hodinkách nejvíc fascinuje. Dlouhou dobu byly mé vysněné DOXA Sharkhunter, právě kvůli tomu pouzdru. Ale pořád se mi na nich něco nezdálo, asi ta luneta a celkově působily hodně výrazným dojmem ... a když jsem pak narazil na SST bylo to jasné ...
Specta Odesláno 1. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Dneska jsem obul Combaty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
svijanskymaz Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 SST su bomba, lutujem, ze som ich predal. Nelutuj,predal si do dobrych ruk,staram sa o ne ako o vlastne...
svijanskymaz Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Ten tah je parádní! Myslím, že by hodinkám slušel. Kde ho seženu ?! Nechcem kecat,ale udajne sa ten tah uz nevyraba a samostatne nepredava...Na ebay asi 200ejro. sa obcas ukaze.Uprimne ten kozenny remienok je dost usadly,snad aj kaucuk by vyzeral lepsie.
Specta Odesláno 9. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Ještě nějaké foto pro uživatele GMT. Fotky nic moc, teprve začínám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se