long Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 (upraveno) Jako majitel vintage sbírky Prim se tam zajdu moc rád podívat na kolekci hodinek na živo a na dobrou kávu, ale hodně pochybuji, že tam potkám horníka ze severní Moravy co shání levnější model tak kolem 20 litrů.Každopádně SUPER POČIN i když si nejsem jist jestli nebude vzhledem k těm " luxusním modelům" trochu kontraproduktivní. Upraveno 8. září 2011 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 tak to bude bomba, na to se taky půjdu podívat hlavně by tam měli být jednoho speciálně vyškoleného pracovníka, který se bude zabývat pouze vysvětlováním situace okolo Elton vs. MPM 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Matthew,většina lidí to vůbec neví a bojím se,aby jim tím spíše neudělali reklamu.To víš,cenovka o jednu nulu nižší nakonec může hrát velkou roli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Matthew,většina lidí to vůbec neví a bojím se,aby jim tím spíše neudělali reklamu.To víš,cenovka o jednu nulu nižší nakonec může hrát velkou roli. aspoň bude mít hromada primitivů důvod k radosti, že výhodně nakoupili se slevou a část lidí (jedno procento???) dostane námět k přemýšlení a třeba je to přivede na Chronomag... a tady už jim to vysvětlíme 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 aspoň bude mít hromada primitivů důvod k radosti, že výhodně nakoupili se slevou a část lidí (jedno procento???) dostane námět k přemýšlení a třeba je to přivede na Chronomag... a tady už jim to vysvětlíme A to jako co jim "vysvětlíme"? Máš pocit, že je tady většina členů zároveň bezvýhradnými členy fan klubu Eltonu? Jestli jo, tak jsem něco, nebo spíš většnu příspěvků na toto téma, nepochopil. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 A to jako co jim "vysvětlíme"? Máš pocit, že je tady většina členů zároveň bezvýhradnými členy fan klubu Eltonu? Jestli jo, tak jsem něco, nebo spíš většnu příspěvků na toto téma, nepochopil. ale to neřikám, ale je dobrý bejt v tý věci alespoň znalej... vědět co kupuješ, kolik za to platíš a co za to dostáváš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Máš pocit, že je tady většina členů zároveň bezvýhradnými členy fan klubu Eltonu? To asi ne,ale troufnu si odhadnout,že tady je většina členů bezvýhradnými nečleny klubu MPM. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 To asi ne,ale troufnu si odhadnout,že tady je většina členů bezvýhradnými nečleny klubu MPM. Tak to asi jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Já jsem zvědavý co a jak budou říkat lidem, kteří tam k nim přijdou třeba s nefunkčním čínským chronografem Prim. A takové situace budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Navštivte,prosím nejbližší prodejnu/sběrné středisko MPM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 To budou lidi koukat. V prodejně Prim je s hodinkami Prim posílají jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Když můžeme mít v tak malé zemi dvě soutěže MISS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 To mi přece jen přijde trochu jiné. Miss je tak trochu obecný pojem a tak si soutěž krásy může pořádat kdokoliv. Ale vyrábět dva různé výrobky pod stejnou značkou je podle mě pitomost a bouda na lidi a nikdy jsem nepochopil jak to někdo mohl dopustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Takové boudy už řeší dlouhá léta třeba Budvar,a to celosvětově.Vždy se najde někdo,kdo chce profitovat a parazitovat na druhém.Bohužel zde platí nedokonalý právní řád a ne selský rozum,který by jasně řekl"tak a dost". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 V pátek jsem Pánskou pasáží procházel a již jsem viděl připravené stojany s hodinkami, bohužel stále zahalené do folie. Na stěně je stylová výzdoba - technický výkres Elton Sportů 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Taky se moc tesim az do prodejny zajdu. A zajimalo by me spis co rikaj specialne nevyskoleni prodavaci v MPM prodejne kdyz jim tam nekdo omylem prinese Igeny a pozada o promazani serizeni a novou lunetu... Prominte, ale mi parazitujem na podvedomi cechu o Primkach presne jak to na Chronomagu popsal Jezevcik2, jeste jednou se omlouvame:-))) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Co by řekli? Jestli mají v prodejně jakéhokoli hodináře, tak je vyčistí, namaže a seřídí, na novou lunetu řekne, že není. Když hodináře nemají, tak Tě pošlou do kteréhokoli hodinářství a tam to dají dohromady, Lunetu samozřejmě nemají, protože jim ji výrobce jako náhradní díl odmítl dodat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Až tam někdo budete,tak zkuste nějaké špionážní fotky.Jsem z Prahy,ale jen tak se tam nedostanu.Samá práce a hezký věci utíkaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 (upraveno) Zeptám se jako blbeeeeec co nevěří slibům.Než vyrazím přes celou Prahu do Panské pasáže povězte mi prosím někdo, je už prodejna dnes 3 dny po termínu avizovaného otevření opravdu otevřená a funkční ??? Děkuji za info. :-))) Edit . samozřejmě jsme si tam chtěl zavolat, ale na stránkách Panské pasáže v podskupině Manufakture atd. je pouze otevírací doba PO-PÁ 9-18 hod, ale kontakt jaksi ne a nebo jsem neschopa já. Upraveno 15. září 2011 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Zeptám se jako blbeeeeec co nevěří slibům. Než vyrazím přes celou Prahu do Panské pasáže povězte mi prosím někdo, je už prodejna dnes 3 dny po termínu avizovaného otevření opravdu otevřená a funkční ??? Děkuji za info. :-))) Edit . samozřejmě jsme si tam chtěl zavolat, ale na stránkách Panské pasáže v podskupině Manufakture atd. je pouze otevírací doba PO-PÁ 9-18 hod, ale kontakt jaksi ne a nebo jsem neschopa já. Dnes byla celá pasáž zavřená, probíhala tam nějaká uzavřená VIP akce... Jinak v pondělí říkali, že v úterý se oficiálně otevírá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se