Přejít na obsah

Kamenná prodejna PRIM

Doporučené příspěvky

Jako majitel vintage sbírky Prim se tam zajdu moc rád podívat na kolekci hodinek na živo a na dobrou kávu, ale hodně pochybuji, že tam potkám horníka ze severní Moravy co shání levnější model tak kolem 20 litrů.

Každopádně SUPER POČIN i když si nejsem jist jestli nebude vzhledem k těm " luxusním modelům" trochu kontraproduktivní.

Upraveno uživatelem long
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Matthew,většina lidí to vůbec neví a bojím se,aby jim tím spíše neudělali reklamu.To víš,cenovka o jednu nulu nižší nakonec může hrát velkou roli.

aspoň bude mít hromada primitivů důvod k radosti, že výhodně nakoupili se slevou :) a část lidí (jedno procento???) dostane námět k přemýšlení a třeba je to přivede na Chronomag... a tady už jim to vysvětlíme :)
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

aspoň bude mít hromada primitivů důvod k radosti, že výhodně nakoupili se slevou :) a část lidí (jedno procento???) dostane námět k přemýšlení a třeba je to přivede na Chronomag... a tady už jim to vysvětlíme :)

A to jako co jim "vysvětlíme"? Máš pocit, že je tady většina členů zároveň bezvýhradnými členy fan klubu Eltonu?

Jestli jo, tak jsem něco, nebo spíš většnu příspěvků na toto téma, nepochopil.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

A to jako co jim "vysvětlíme"? Máš pocit, že je tady většina členů zároveň bezvýhradnými členy fan klubu Eltonu?

Jestli jo, tak jsem něco, nebo spíš většnu příspěvků na toto téma, nepochopil.

ale to neřikám, ale je dobrý bejt v tý věci alespoň znalej... vědět co kupuješ, kolik za to platíš a co za to dostáváš...
Odkaz ke komentáři

To mi přece jen přijde trochu jiné. Miss je tak trochu obecný pojem a tak si soutěž krásy může pořádat kdokoliv. Ale vyrábět dva různé výrobky pod stejnou značkou je podle mě pitomost a bouda na lidi a nikdy jsem nepochopil jak to někdo mohl dopustit.

Odkaz ke komentáři

Taky se moc tesim az do prodejny zajdu. A zajimalo by me spis co rikaj specialne nevyskoleni prodavaci v MPM prodejne kdyz jim tam nekdo omylem prinese Igeny a pozada o promazani serizeni a novou lunetu... Prominte, ale mi parazitujem na podvedomi cechu o Primkach presne jak to na Chronomagu popsal Jezevcik2, jeste jednou se omlouvame:-)))

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Co by řekli? Jestli mají v prodejně jakéhokoli hodináře, tak je vyčistí, namaže a seřídí, na novou lunetu řekne, že není. Když hodináře nemají, tak Tě pošlou do kteréhokoli hodinářství a tam to dají dohromady, Lunetu samozřejmě nemají, protože jim ji výrobce jako náhradní díl odmítl dodat....

Odkaz ke komentáři

Zeptám se jako blbeeeeec co nevěří slibům.

Než vyrazím přes celou Prahu do Panské pasáže povězte mi prosím někdo, je už prodejna dnes 3 dny po termínu avizovaného otevření opravdu otevřená a funkční ???

Děkuji za info. :-)))

Edit . samozřejmě jsme si tam chtěl zavolat, ale na stránkách Panské pasáže v podskupině Manufakture atd. je pouze otevírací doba PO-PÁ 9-18 hod, ale kontakt jaksi ne a nebo jsem neschopa já.

Upraveno uživatelem long
Odkaz ke komentáři

Zeptám se jako blbeeeeec co nevěří slibům.

Než vyrazím přes celou Prahu do Panské pasáže povězte mi prosím někdo, je už prodejna dnes 3 dny po termínu avizovaného otevření opravdu otevřená a funkční ???

Děkuji za info. :-)))

Edit . samozřejmě jsme si tam chtěl zavolat, ale na stránkách Panské pasáže v podskupině Manufakture atd. je pouze otevírací doba PO-PÁ 9-18 hod, ale kontakt jaksi ne a nebo jsem neschopa já.

Dnes byla celá pasáž zavřená, probíhala tam nějaká uzavřená VIP akce... Jinak v pondělí říkali, že v úterý se oficiálně otevírá.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...