Malinka Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 Ahoj, prosím máte někdo zkušenost, jak dlouho může trvat, než se poprvé nabijou hodinky s eco drive? Konkrétně mi jde o to, že jsem koupila hodinky Citizen JY0080-52E. V době koupě byly nabité na 3 dílky ze 4. Chtěla jsem je nechat dobít doplna, tak je mám už od neděle doma na světle vždy přes den. Ale ten ukazatel nabití se nepohnul ani trochu. V návodu se mluví o době nabití při různých úrovních světla, ale to já neumím změřit. Mám strach, jestli jsou v pořádku. Máte si tím prosím někdo zkušenost či nějakou radu? Byla bych fakt vděčná. Malina
klaucz Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Odesláno 7. září 2011 (upraveno) Ahoj, prosím máte někdo zkušenost, jak dlouho může trvat, než se poprvé nabijou hodinky s eco drive? Konkrétně mi jde o to, že jsem koupila hodinky Citizen JY0080-52E. V době koupě byly nabité na 3 dílky ze 4. Chtěla jsem je nechat dobít doplna, tak je mám už od neděle doma na světle vždy přes den. Ale ten ukazatel nabití se nepohnul ani trochu. V návodu se mluví o době nabití při různých úrovních světla, ale to já neumím změřit. Mám strach, jestli jsou v pořádku. Máte si tím prosím někdo zkušenost či nějakou radu? Byla bych fakt vděčná. Malina Na plnou kapacitu se na nabijí jen na venkovním světle - nejlepší je nechat je na slunci.Doba potřebná k plnému nabití: přímé slunce: 20 hodin venkovní světlo: 60 hodin vnitřní světlo nebo lampa je na plnou kapacitu nedostane - ty jsou jen na udržení nebo na nabití do 3. stupně. Upraveno 7. září 2011 uživatelem klaucz
patprom Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Dekuji take za info, take mne to zajimalo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se