Javert Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Odesláno 3. září 2011 Zdravím všechny Chronomagy! Je to pár dní, co jsem u babičky a dědy našel tyto švýcary: Fero 15 rubis antimagnetic Co nevidět je ponesu na opravu, protože po natažení chvilku jdou a pak se zastaví. Další problém bude asi plastové sklíčko, které je "odepsané" a nové budu horko těžko shánět. Líbí se mi, že mají průhledné dýnko ale je vidět, že už mají něco za sebou. Původně byly pozlacené. Ovšem to už je dávná historie. Chci se zeptat, jestli mi o této značce řekne někdo z místních něco více a popř. zdali má někdo z vás zkušenost s pozlacením hodinek a na kolik by to vyšlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dr.Gaga Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Odesláno 6. září 2011 Zlacení by přišlo na několikanásobně více, než hodinky. Sklíčko se dá vyleštit, pokud není prasklé. Dají se vyleštit i opravdu hodně hluboké rýhy.
Javert Odesláno 8. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Sklíčko je prasklé, takže leštění asi nepomůže. To zlacení mě jen tak zajímalo. Něco jiného by to bylo, kdyby to byla IWC ap.
long Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Sklíčko je prasklé, takže leštění asi nepomůže. To zlacení mě jen tak zajímalo. Něco jiného by to bylo, kdyby to byla IWC ap. Něvěř lidem kterří si nenechali nic zlatit ani dělat jinou povrchovou úpravu a nikdy neviděli tyto hodinky na živo. Jednoduše ti hodinář vyhodí obě dvě skla a se strojem ,zbyde ti rámeček, která má tady u toho modelu asi tak 10 gramů bo je z nějaké lehounké slitiny a necháš si na ně jistě nějakou povrchovku dát. Tin tin dělá tyto kousky s průhledem docela dlouho a hezké modely Se sklíčkem si hodnář poradí.
Javert Odesláno 8. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Něvěř lidem kterří si nenechali nic zlatit ani dělat jinou povrchovou úpravu a nikdy neviděli tyto hodinky na živo. Jednoduše ti hodinář vyhodí obě dvě skla a se strojem ,zbyde ti rámeček, která má tady u toho modelu asi tak 10 gramů bo je z nějaké lehounké slitiny a necháš si na ně jistě nějakou povrchovku dát. Tin tin dělá tyto kousky s průhledem docela dlouho a hezké modely Se sklíčkem si hodnář poradí. Díky za info. Hodinky umím odstrojit také, takže to by nebyl problém. Jen by mě zajímala ta nová povrchovka, na kolik by vyšla. Víte něco o této značce hodinek?
Rs. Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Díky za info. Hodinky umím odstrojit také, takže to by nebyl problém. Jen by mě zajímala ta nová povrchovka, na kolik by vyšla. Víte něco o této značce hodinek? Např. zlacení Karát Brno, 400-800 CZK, vydělat prodejem se na tom nedá, ale pálka to taky není. sklíčko problém nebude, otravuj v hodináře, stačí jenom odstrojené pouzdro na změření, cca 30-90 CZK. Některé kousky mají citovou hodnotu a vyplatí se to. Takto mám natahovací švýcary po tátovi a nedal bych je ani za zlaté prase :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se