Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Byl moc dlouhej, tak jsem ho kus uřízl. Bohužel pak ten řemen vypadá strašně( na ruce je to v pohodě, ale když ty hodinky sundám tak je to hrůza) Byla to chyba, ale ta dýlka mě vadila.

Odesláno

Co se týče nošení, tak problém nemám.Ta výška mi taky nijak nevadí. Hodinky jsou super, jen furt přemýšlím co dát za řemen a korunku.

Jsem fakt moc spokojenej. Taky jste se ptali na přesnost. Naměřeno za dva dny tak -1 sekundu. To je paráda.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj, vazne uvazuju o koupi Apollonu bez chrona, ta jejich vyska pro ty stastne, kdoz je maji vam nevadi a srouby v ciferniku se neokoukali?

Odesláno

Ahoj, tak jak jsem psal a s odstupem času můžu říct že ta výška mi nevadí. Ty šroubky nevnímám, ale možnost měnit řemeny a lunety je super.

Jsem stále moc spokojenej.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jak to nakonec dopadlo tommi? - Já si koupil Apollony bez chrona a jsem maximálně spokojený :-) Na léto bronzovou lunetu s okrovým řemenem, do bazénu černou s gumou a na zimu tak jak je při nákupu: tedy nerez s origo řemenem. Po každém převléknutí ty hodinky vypadají uplně jinak - sice na ruce pro neznalé nebudí dojem lepších hodinek než nosí naše většinová populace ale jinak jsou fantastické. Neokázalý design a něčím vyniknou a odlišit se od ostatních - to jim jde nejlépe :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pridavam fotky s bronzovou lunetou - uz zacina pomalinku chytat patinu (poctive ji morim slinami) a i remen trosku zhnednul - delaji mi velkou radost takto obleceny :-)

post-20834-0-83779600-1430566928_thumb.jpg

post-20834-0-27761300-1430566966_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Cus Zelusi, stale cekam jak dopadne projekt s limitkou pilotek RAF od Davosy - viz LE Chronomag. Jinak Apollony jsem byl vyzkouset v Chronoshopu a musim rict, ze na ruce jsou vyborny, i kdyz je to teda kus hmoty a vysky. Mel jsem na sobe zrovna kosili a pod rukav se fakt nevejdou :-) Meli je na brousenym svetle modrym remeni,kterej byl kupodivu moc sexy.. suma sumarum, jeste chvili s koupi pockam. Dalsi Tvoje foto v jiny kombinaci vitano.

Upraveno uživatelem tommi
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...